ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


sateenkaaren värinen suomi -opas pääkaupunkiseutu & uusimaa lounais-suomi häme & pirkanmaa kymenlaakso & etelä-karjala pohjanmaa keski-suomi & savo pohjois-karjala pohjois-pohjanmaa & kainuu pohjois-suomi
tapahtumakalenteri suomen homobaarit tiedotteet ja järjestötoimintaa vapaalla lähetä vinkki

Etelä-Karjalaan saatiin paikallinen Seta-järjestö

vaeltaja2006 • 14.10.2011 20:23 KYMENLAAKSO JA ETELÄ-KARJALA • KOTIMAA
Saimaan Seta aloitti epävirallisesti jo vuosi sitten nuorten ryhmänä. Nyt yhdistys on rekisteröity. Kaupungissa ei ole aikaisemmin ollut minkäänlaista homobaaria. Ihmiset kohtaaavat lähinnä internetin kautta. Nyt on paikka, jossa voi tavata muita. Facebookista löytyy tietoa.

Toiminta on alkanut vilkkaana. On mm. käsityöryhmä, nuorten ryhmä, aikuisten ryhmä, hengellinen ryhmä ja lukupiiri. Jäsenille on tarkoitettu homohälyrinki, jonka kautta saadaan nopeasti organisoitua yhteistä toimintaa. Uusia jäseniä on tullut mukaan.

Seksuaalipakolaisuus kohti pääkaupunkia on ollut monelle ainoa vaihtoehto. Nyt yritetään organisoida ainakin 100 kilometrin säteellä jonkinlaista tukitoimintaa kaikille paikkakunnille.

Saimaan Setan puheenjohtaja on Nina Korhola. Hän ei ole törmännyt homofobiaan. Media on hyvin myönteisesti kertonut uudesta yhdistyksestä.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy