ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Etelä-Karjalaan saatiin paikallinen Seta-järjestö

vaeltaja2006 • 14.10.2011 20:23 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Saimaan Seta aloitti epävirallisesti jo vuosi sitten nuorten ryhmänä. Nyt yhdistys on rekisteröity. Kaupungissa ei ole aikaisemmin ollut minkäänlaista homobaaria. Ihmiset kohtaaavat lähinnä internetin kautta. Nyt on paikka, jossa voi tavata muita. Facebookista löytyy tietoa.

Toiminta on alkanut vilkkaana. On mm. käsityöryhmä, nuorten ryhmä, aikuisten ryhmä, hengellinen ryhmä ja lukupiiri. Jäsenille on tarkoitettu homohälyrinki, jonka kautta saadaan nopeasti organisoitua yhteistä toimintaa. Uusia jäseniä on tullut mukaan.

Seksuaalipakolaisuus kohti pääkaupunkia on ollut monelle ainoa vaihtoehto. Nyt yritetään organisoida ainakin 100 kilometrin säteellä jonkinlaista tukitoimintaa kaikille paikkakunnille.

Saimaan Setan puheenjohtaja on Nina Korhola. Hän ei ole törmännyt homofobiaan. Media on hyvin myönteisesti kertonut uudesta yhdistyksestä.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy