ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Drag Show Artist 2010 voittajaksi Linnea von Kattendam

Lauantaina 4. syyskuuta Helsingissä, Hotelli Pressassa järjestettiin Drag Show Artist 2010 -kilpailu. Voittajaksi selviytyi Linnea von Kattendam, toiselle sijalle tuli Miss Jan ja kolmanneksi Miss Jojo. Kunniamaininna sai Chiquita.

Kilpailu oli kaksiosainen. Ensin käydystä avoimesta alkukarsinnasta parhaat esiintyjät pääsivät finaaliin.

Artistivieraana nähtiin islantilainen Eurovision laulukilpailussakin esiintynyt Hera Björk.

Tuomaristossa istuivat ympäristöministeri Paula Lehtomäki, näyttelijä/laulaja Pirkko Mannoa, tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg, juontaja Janne Kataja, näyttelijä Maria Sid, koreografi/tanssija Jorma Uotinen, Diili-ohjelmasta tuttu Heidi Luumi ja Viking Linelta Petri Lehtinen. Tilaisuuden juonsivat Riitta "Ritu" Suomeinen ja Mega-Paula.

Drag Show Artist on toinen Suomessa säännöllisesti järjestettävä Drag-kilpailu. Toinen on nimeltään Miss Drag Queen.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy