ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Dolly Parton kieltää lesbosuhteen ja puhuu homojen oikeuksien puolesta

Camille • 27.11.2012 22:26 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • ULKOMAAT

´Minusta minun ei tarvitse selittää toimiani. Rakastan kaikkia.´ Kuvaruutukaappaus ABC Newsin haastattelusta
Dolly Partonin suhde-elämästä ja suuntautumisesta on huhuttu pitkään. Yksi huhujen syistä on Judy Ogle, eräs Partonin lapsuudenystävistä.

Parton kertoo ymmärtää hyvin sitä, mitä hänen ystävänsä Oprah Winfrey ja Gayle King joutuvat kohtaamaan - jatkuvaa spekulaatiota siitä, että kuuluisat kaverukset ovat myös rakastavaisia.

"Kuten Gaylestä, Oprahin ystävästä ajatellaan, myös minun ystävästäni Judystä ajatellaan, että kukaan ei voi olla niin läheinen jollekulle", Parton kertoi ABC Newsille maanantaina 26. marraskuuta lähetetyn Nightline ohjelman haastattelussa. "Judy ja minä olemme olleet parhaat ystävät kolmannesta ja neljännestä luokasta lähtien. Meillä vain on yhä mahtava ystävyys ja ihmissuhde, ja minä rakastan häntä yhtä paljon kuin rakastan ketä tahansa koko maailmassa, mutta suhteemme ei ole romanttinen."

Parton on ollut avioliitossa miehensä, Carl Deanin, kanssa 46 vuotta.

Parton paljasti myös osallistuneensa kerran drag queen -kaksoisolentokisaan itsenään ja hävinneensä. "Siellä oli joukko Cherejä ja Dollyja sinä vuonna, joten minä vain liioittelin oman lookkini - tein suuremman kauneuspilkun, tein vahvemman silmämeikin, suuremmat hiukset ja kaiken," hän kuvaili nauraen. "Kaikki ne kauniit drag queenit olivat tehneet viikkoja ja kuukausia töitä asujensa eteen. Niinpä minä vain menin jonoon ja kävelin lavan poikki ja he luulivat, että olen vain joku pieni lyhyt homomies.. mutta sain vähiten aplodeja."

Spekulaatiot eivät kuitenkaan ole estäneet 66-vuotiasta Partonia puhumasta homojen ja lesbojen yhdenvertaisten oikeuksien puolesta. Parton sanoi, että Ku Klux Klan uhkaili "Gay Day" homoteemapäivää hänen Tenneseessä sijaitsevassa teemapuistossaan, Dollywoodissa. "Kun aloimme järjestää niitä, jotkut lähettivät meille uhkauksia. Saan niitä yhä," Parton myöntää. "Mutta, kuten sanoin, teen liiketoimintaa. Minusta minun ei tarvitse selittää toimiani. Rakastan kaikkia."

Vuonna 1946 syntynyt Dolly Parton on maailman tunnetuimpiin kuuluva countrylaulaja ja joidenkin mielipiteiden mukaan hän on maailman paras nais-countrylaulaja. Hän on toiminut myös näyttelijänä ja lauluntekijänä.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy