ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Deittisovellus Grindr kokonaan kiinalaisomistukseen

Kiinalainen peliyritys Beijing Kunlun World Wide Technology Co. on hankkinut Grindr-deittisovelluksen kokonaan omistukseensa. Grindr on suosittu palvelu miehistä seuraa etsivien misten keskuudessa.

Alkuvuodesta 2016 yhtiö osti deittisovelluksesta 61,5 prosenttia 93 miljoonalla dollarilla. Hollywood-lähtöinen vuonna 2009 julkaistu Grindr oli etsinyt mahdollista ostajaa tai lisärahoitusta tuolloin vuoden päivät. Taustalla oli tarve vastata kovenevaan kilpailuun. Nyt loput 38,5 prosenttia vaihtoi omistajaa 152 miljoonalla dollarilla.

Alkuvuodesta Grindr palkkasi Max Wallisin tekemään sisältöä ja päätoimittajaksi Zach Staffordin valvomaan äskettäin avatun "Into"-nimisen sähköisen julkaisunsa toimituksellista sisältöä.

Grindr-palvelun perustaja ja aiempi omistaja on ollut Joel Simkhai. Viime vuosina palvelun kanssa samoille markkinoille ovat tulleet esimerkiksi Scruff and Tinder. Nyt maailman suosituimmaksi homomiesten sosiaaliseksi verkostoksi on noussut Blued, jonka on perustanut kiinalaisen liikemies Geng Le. Blued-palvelun ydinaluetta on Aasia, mutta viime kuukausina se on saanut käyttäjiä Euroopassa ja USA:ssa. Samalle kohderyhmälle suunnattu Hornet-palvelu on sekin saanut lisärahoitusta Kiinasta.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy