ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Grindr-deittisovellus kiinalaisyhtiön haltuun

Sami Mollgren • 15.01.2016 11:41 UUTISET: YLEISET
Kiinalainen peliyritys Beijing Kunlun World Wide Technology Co. on hankkinut 60 prosentin enemmistöosakkuuden Grindr-deittisovelluksesta 93 miljoonalla dollarilla (noin 83 miljoonaa euroa).

Kaupasta kertoivat mm. LA Times ja The New York Times.

Hollywood-lähtöinen vuonna 2009 julkaistu Grindr on etsinyt mahdollista ostajaa tai lisärahoitusta viimeisen vuoden verran. Grindr on suosittu palvelu miehistä seuraa etsivien misten keskuudessa, ja sillä on noin kaksi miljoonaa päivittäistä käyttäjää.Toimitusjohtaja ja perustaja Joel Simkhai sanoo Grindr´in olevan maailman suurin homomiesten verkosto maailmassa. Viime vuosina palvelun kanssa samoille markkinoille ovat tulleet esimerkiksi Scruff and Tinder, ja kilpailuun vastatakseen tähän asti itse itsensä rahoittanut Grindr tarvitsee lisärahaa kehittääkseen palvelua.

Kauppa on aiheuttanut jonkin verran levottomuutta Grindr´in käyttäjien keskuudessa, esimerkiksi tietoturvakysymysten vuoksi. Lisäksi Kiina ei esimerkiksi virallisesti tunnusta samaa sukupuolta olevien parisuhteita ja homoseksuaalisuus on kiinassa yhä vaiettu aihe. Kiinassa kuitenkin hlbti-aktivistit ovat viime aikoina onnistuneet parantamaan hlbti-vähemmistöjen asemaa. Grindr on myös ilmaissut, ettei kauppa ole muuttamassa sovelluksen toimintaa.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy