ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Brittiparlamentissa puhuttiin Kadyrovin aikeista tuhota homoyhteisö maassaan

vaeltaja2006 • 25.04.2017 10:42 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA

Alan Duncan parlamentin istunnossa Lontoossa
Seuraavan kuukauden aikana, ramadanin alkuun mennessä, haluaisi Tsetsenian presidentti Kadyrov hävittää kaikki homot maastaan. Iso-Britannian ulkoasiain valtiosihteeri, konservatiiveihin kuuluva Alan Duncan otti asian esiin parlamentin istunnossa. Ministeriö vahvistaa Pink Newsille, että on olemassa venäjänkielisenä tällainen uhkaus. Se oli paikallisessa venäjänkielisessä mediassa ja se on toimitettu edelleen YK:n korkea-arvoiselle ihmisoikeuskomissaarille ja USAn ulkoministeriölle. Pink Newsin uutinen on päivätty 21.4.2017.

Valtiosihteeri Alan Duncan kertoi brittiparlamentin istunnossa, että ihmisoikeusryhmien mukaan homovihamielisen toiminnan johtaminen on annettu presidentti Kadyrovin lähipiirille. Jo aikaisemmin tsetseniassa on ollut väkivaltaisia operaatioita, mutta tällä kertaa huomio kohdistuu hlbtiq-yhteisöön.

Alan Duncan kertoi parlamentissa, että heidän lähteidensä mukaan tämä ihmisryhmä haluttaisiin poistaa Tsetseniasta ramadanin alkuun mennessä. Sellaiset kannanotot ovat häpeällisiä, sanoo Alan Duncan.

Duncan kertoo olleensa yhteydessä venäläiseen kolleegaansa Vladimir Titoviin. Myös diplomaattisella tasolla on nostettu paineita Venäjän suuntaan, kun Ruotsin ulkoministeriö torstaina kutsui Venäjän suurlähettilään Viktor Tatarintsevin puhutteluun.

Venäjän ja Tsetsenian viranoamiset ovat torjuneet puheet joukkopidätyksistä. Presidentti Kadyrov leimasi tapahtumista kertoneet journalistit ”korruptoituneiksi, pirullisiksi journalisteiksi”.


Alan Duncan piti puheensa parlamentissa 20.4.2017https://www.facebook.com/SirAlanDuncan/videos/194917057682598/


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Hienoa, että Britanniassa ja Ruotsissa otetaan kantaa myös valtiona Suomelle tyypillisen hiljaisuuden sijaan, näin saadaan myös muun maailman huomio tähän Tsetsenian meininkiin.
  Anton (ei rekisteröitynyt) • 25.04.2017 16:11
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy