ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Brittiläinen menestynyt kilpakuljettaja Danny Watts kertoi homoseksuaalisuudestaan

Sami Mollgren • 21.02.2017 08:12 UUTISET: URHEILU
Le Mansin 24 tunnin kilpailussa kaksi luokkavoittoa saanut brittikuljettaja Danny Watts kertoo Motorsports-lehden haastattelussa olevansa homo.

Asiassa kertoi Suomessa ensin Suomif1.com.

Watts kertoo, ettei voinut enää piilotella asiaa. Ainakin toistaiseksi Watts on keskeyttänyt kilpailemisensa, ja hän toimii valmentajana. Hän kertoo, ettei voinut ajatellakaan kaapistatuloa aktiiviuransa aikana, sillä hän on kokenut autourheilun piirissä asenteiden olevan ahdasmielisiä.

Aluksi hän kertoi seksuaalisesta suuntautuneisuudestaan perheenjäsenilleen ja lähimmille ystävilleen, joille asia tuli yllätyksenä. Hän kertoo kuitenkin saaneensa vahvaa tukea.

- Saavutin pisteen, jossa totesin, etten ole elämääni onnellinen. En nauttinut mistään. Mikä on paras ratkaisu? Tulla esiin asian kanssa, toteaa Watts.

- Ainkin voin mennä sänkyyn illalla joutumatta miettimään asiaa.

Asenteet huolettavat häntä yhä, ja se miten suhtautuminen mahdollisesti voi muuttua. Hän sanoo vatsaansa vääntävän ajatellessaan seuraavaa kertaansa jossain varikkoalueella.

Hän toivoo oman avoimuuteensa auttavan muita samassa tilanteessa olevia tulevaisuudessa.
Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy