ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Britannia: Konservatiiviedustaja Nigel Evansia kohtaan seksuaalirikossyytöksiä

Sami Mollgren • 05.05.2013 10:55 UUTISET: YLEISET • EU
Britannian parlamentin alahuoneen jäsen ja varapuhemies, konservatiivien Nigel Evans on pidätetty kahteen parikymppiseen mieheen kohdistuneista seksuaalirikoksista epäiltynä. BBC:n mukaan hänet on vapautettu takuita vastaan 19. kesäkuuta saakka.

Evans pidätettiin tietojen mukaan Lancashiren Pendeltonissa sijaitsevasta kodistaan lauantain 4.5. aamulla ja häntä kuulusteltiin sen jälkeen koko päivän.

Epäillyt rikokset on tietojen mukaan tehty Pendeltonissa heinäkuun 2009 ja maaliskuun 2013 välillä.

Pääministeri David Cameron on saanut tiedon pidätyksestä.

Aiemmin glbt-oikeuksia tiukasti vastustanut Evans tuli kaapista vuoden 2010 lopussa Sunday-lehdessä. Tuolloin Evans sanoi heittäneensä 35 vuotta hukkaan elämästään.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy