ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Belgiassa uusi kirja tekee "paljastuksia" kuningasperheestä

vaeltaja2006 • 02.11.2012 06:55 • 2 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
Lokakuussa Belgiassa kohukirja kuningasperheestä herätti kovaa keskustelua. Kirjan on kirjoittanut tv-toimittajana työskentelevä Fréderic Deborsu. "Paljastusten" joukossa on väite, että kruununprinssillä on normaalia intensiivisempi suhde Thomas de Marchant et d'Ansembourgiin, belgialais-luxemburgilaiseen kreiviin. 52-vuotias kruununperillinen torjui vihjailut ja vakuutti rakkauttaan puolisoonsa Mathildeen.

Kruununperillinen Philippe on ollut naimissa vuodesta 1999 alkaen. Belgialaiskreivi toimii psykoterapeuttina, ja hänkin on ilmoittanut tuohtumuksensa kirjan "paljastustiedoista". Kirjassa ilmeisesti epäillään, että kruununperillisen neljä lasta ovat ns. koeputkilapsia. Kuningashuoneen asianajajat valmistelevat kantelua belgialaiselle julkisen sanan neuvostolle.

Kuningas Albert II on 78-vuotias ja on puhuttu, että hän siirtyy syrjään, mutta Belgian sisäinen hajaannus estää toistaiseksi eläkkeelle siirtymisen.

www.france24.com


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Tietenkin Brabantin herttua voi rakastaa vaimoaan, ja niin varmaan tekeekin. Mutta olen monasti joutunut kuulemaan, että hänellä on ollut ja on edelleenkin harrastusta omaan sukupuoleensa. Mikä ei tee hänestä yhtään sen huonompaa kruunperijää - päinvastoin. Hänellä kerrotaan olevan melkoinen osuus joissakin maansa lakiuudistuksissa, jotka ovat tehneet tuosta kahdella kielellä riitelevästä maasta aiempaa modernimman.

Toivottvasta Branbantin hetrrua Phileppe pääsee mahdollisimman pian valtaan.

Ps. olihan hän edellisen kuninkaan suosikki valtansa perijaksi, vaan hovi ja kansa päättivät oudosti toisin. Ja me kaikki tiedämm, että kuningas Baudouin ...
  oscari • 02.11.2012 14:32
Kyllä niitä sateenkaari-ihmisiä on ollut muidenkin maiden kuningasperheissä ja valtaistuimillakin tämän Brabantin herttuan lisäksi. :)
  Homopallero • 02.11.2012 16:01
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy