ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

BearCity

Hank • 26.10.2010 08:24 ELOKUVAT JA SARJAFILMIT
Ohjaaja: Douglas Langway
USA 2010
104 min
K15Elokuvan juonesta, kaikkea kuitenkaan paljastamatta:

Elokuvassa eletään kesää New Yorkissa, karhuväki on heräilemässä talviuniltaan. Ystäväjoukko on valmistautumassa vuotuiseen viikon mittaiseen vain karhuasioihin keskittyvään viikkoon, mutta kaikki ei sitten menekään ihan suunnitelmien mukaan. Elokuvantekijöiden mukaan BearCity -elokuva on "Queer as Folk meets Sex in the City" -tyylinen, mutta karvaa ja karhutapahtumia vain on enemmän.

Nuori Tyler haaveilee löytävänsä "isäkarhun", mutta havaitseekin että karvattomana voi olla kovin vaikeaa saada karvaista seuraa itselleen.


Elokuva käsittelee hauskasti henkilöhahmojen jokapäiväisiä ongelmia, esittelee karhuyhteisöä enemmänkin. Eräänlainen vähemmistö vähemmistön joukossa tulee tunnetuksi. Eräs yhdysvaltalainen kriitikko herätti elokuvan ensi-illan jälkeen kysymyksen onko söpöjen poikien aika vähitellen ohi, onko heistä tulossa suorastaan sukupuuttoon kuoleva joukko, ja ovatko karhut valtaamassa sijaa oikein todenteolla.

Vaikuttaa että karhuyhteisö on ainakin jossain määrin paremmin organisoitunutta, heidän joukossaan ei ulkonäkö ole niin voimakkaasti määräävä tekijä kuin nuorten söpöjen kundien keskuudessa jossa narsismi on arkipäivää.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy