ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Assange vaati Bradley Manningin vapauttamista

vaeltaja2006 • 19.08.2012 18:07 • 1 kommentti. UUTISET: YLEISET
Wikileaksin perustaja Julian Assange puhui Lontoossa Equadorin suurlähetystön parvekkeella. Näin hän vältti poliisitoimet. Englannin hallinto on uhannut pidättää Assangen Equadorin suurlähetystössä. Assange vaati, että Obaman on lopetettava wikileaksin vainoaminen ja että sotamies Manning on vapautettava. Manning on ollut yli 800 päivää tutkintavankeudessa ilman oikeudenkäyntiä, vaikka lakien mukaan syytteet on nostettava 120 päivän kuluessa.

Bradley Manningia syytetään amerikkalaisten asiakirjojen kopionnista ja toimittamisesta wikileaksille. Manningia pidettiin alkuaikoina epäinhimillisten kontrollitoimien alaisena sotilasvankilassa. Sittemmin kansainvälisten protestien seurauksena hänen vankeusolosuhteensa normalisoitiin.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Miksi hänen etunimenään käytetään 'Bradleytä', vaikka hän vihaa sitä?http://globalcomment.com/2011/why-does-the-media-still-refer-to-%E2%80%9Cbradley%E2%80%9D-manning-the-curious-silence-around-a-transgender-hero/
  Poris (ei rekisteröitynyt) • 22.08.2012 17:54
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy