ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Aseistettu mies pidätettiin Kaliforniassa - uskotaan aikoneen vahingoittaa pride-kulkuetta

Sami Mollgren • 13.06.2016 01:30 • 2 kommenttia. UUTISET: PRIDE
Aseistautunut mies pidätettiin Santa Monican lähellä Kaliforniassa. Poliisi uskoo miehen aikoneen hyökätä Los Angelesin pride-paraatia vastaan.

Asiasta kertoo uutistoimisto AFP.

Poliisin mukaan Indianasta kotoisin olevan 20-vuotiaan James Howellin autossa oli aseita, ammuksia ja pommin valmistamiseen tarkoitettuja välineitä. Pidätetty on kertonut poliisille halunneensa vahingoittaa pride-kulkuetta.

Epäillyn kiinnioton taustalla oli sivullisen tekemä yhteydenotto. Santa Monican tapauksella ei uskota olevan yhteyttä Orlandon verilöylyyn, vaikka pidätys tehtiin vain muutama tunti Orlandon tapahtumien jälkeen.

Yhdysvalloissa kesäkuussa vietetään "pride-kuukautta", jolloin eri kaupungeissa järjestetään runsaasti hlbti-teemaisia tapahtumia.

Los Angelesin pride-tapahtumassa kuten myös pääkaupunki Washington DC:n pride-tapahtumassa vietettiin hiljainen hetki Orlandon tapahtumien vuoksi. Pride-kulkueiden tunnelmaa on kuvattu vaisummaksi.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
  human • 13.06.2016 21:04
Human: oliko tämäkin mahdollisesti biseksuaali?

Ikävää muuten, miten levität tätä bifobiaasi Hesarin keskusteluissa koskien Orlandon ampumisia. Eikö siellä kukaan puutu agendaasi?
  xxx (ei rekisteröitynyt) • 15.06.2016 09:31
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy