ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


äänitallenteet kuvagalleriat media-arkisto tapahtumaraportit sateenkaaren värinen suomi uutiset

Art Goes Kapakka -festivaali alkoi

JuhaniV • 16.08.2012 22:44 TAPAHTUMARAPORTIT • KOTIMAA

Kuorot Helsinki Suurkirkon portailla valmiina esiintymään
Kuvia Helsingin Senaatintorilla pidetystä jättisuuresta kuorokonsertista.

Kuoroja ja lauluryhmiä oli suurkuorossa kymmenittäin Akateemisesta laulusta aina Helsingin Gaykuoro Out´n Loudiin asti. Laulajia oli yhteensä noin 2 000 ja kuoroja ja lauluryhmiä 90.

Ohjelma koostui lähinnä kansallisromanttisista, kaikkien tuntemista ja rakastamista lauluista. Tilaisuus päättyi lauluun Kalliolle kukkulalle, johon yleisö saattoi liittyä mukaan ja laulaa kukin seksuaalisen identiteettinsä mukaan rakentavansa majan tytölle taikka pojalle.

Kuorot saapumassa Senaatintorille
Suurkuoroa johti Marjukka Riihimäki
Miehet äänessä
Naiset äänessä
Helsingin Gaykuoro Out´n Loud joukossa mukana.

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin)   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy