ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Amerikkalaisen ex-gay-liikkeen kärkinimi Mario Berger seminaarissa Suomessa

JuhaniV • 29.07.2011 17:35 • 3 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Anglikaanipastori Mario Bergner on pääpuhuja Karkun Evankelisen opiston Rakkauden uusi suunta -seminaarissa. Bergner on amerikkalaisen ex-gay-liikkeen näkyvimpiä henkilöitä.

Kristillisen Tervehtymiskeskuksen CHC:n kolmipäiväinen seminaari pidetään Lahden lyseossa.

Bergner kertoo parantuneensa homoudesta, että kokeneensa uskonnollisen ihmeparantumisen AIDSista. Bergner esiintyy näyttävästi valokuvissa viiden lapsen perheensä kanssa.

Viime vuonna Mario Bergner osallistui Ex-gay-konferenssiin Pohjois-Irlannissa. Hänen vierailunsa aikana osoitettiin mieltä häntä ja hänen edustamaansa eheytysterapiaa vastaan.

Karkun Evankeelista opistoa tuetaan mahdollisesti verovaroin.

***********

Kristillistaustainen nk. eheytysterapia on osoitettu kaikkien merkittävien asiantuntijatahojen puolelta toimimattomaksi taikka vaaralliseksi. Eheytysterapiaan liitetään jopa jotkut homojen itsemurhat.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Miksei ne gay maneerit muutu miksikään, jos jumala muka parantaa? Tyyppi on niin homo kuin olla voi, kun katsoi you tubesta.
  Kolmoisritti (ei rekisteröitynyt) • 29.07.2011 23:58
AIDS:kin kadonnut? Onko linkkiä tästä paranormaalista paranemisihmeestä? Randin Säätiö ja Skepsis Suomessa ovat luvanneet tuntuvan rahapalkkion todistetusta paranormaalista ilmiöstä. Voisiko ;-) tämä olla sellainen?

Karkun Evankelinen opisto vapaan sivistyksen valtionavustuksia saava kansanopisto, taustaliike on konservatiivinen SLEY. Onko Karkun Ev. opistolla muutakin tekemistä eheytyshuuhaatapaamisen kanssa kuin tilavuokra?

Sielunhoitoterapeutteja ja eheyttäjiä kurssittaa myös Perheniemen Opisto Iitissä. Se on myös "evankelinen". Aiemmin Perheniemi valmisti erilaisia muita uskomusterapeutteja. Muistaakseni jossakin muussakin "evankelisessa" opistossa on ollut uskomuslääkintää.
  vapaa sivistys (ei rekisteröitynyt) • 30.07.2011 14:16
Jatkan edelliseen postaukseeni. Kyllä Karkun Evankelinen Opisto, joka on Opetusministeriön rahoittama, mainitaan uskonnollisen terapiayhteisö CHC:n sivuilla - tukijana ja sponsorina. Hei haloo, Opetusministeriössä?

www.chcry.net
  vapaa sivistys (ei rekisteröitynyt) • 30.07.2011 14:21
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy