ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

"Alkoi olla työsuojelukysymys" - Haavisto mediakiinnostuksesta puolisoonsa 2012

jnsto • 28.10.2017 15:20 • 3 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA

Keskustelussa MTV: politiikan toimittajana vaikuttanut Kaija Lehtiäki, presidenttiehdokas Pekka Haavisto ja professori Pekka Isotalus.
Keskustelussa poliitikoiden suhteesta mediaan Helsingin kirjamessuilla professori Pekka Isotalus kysyi median suhtautumisesta puolisoihin viime presidentinvaaleissa.
Pekka Haavisto huomauuti Antonio Floresin olevan työssäkävä henkilö. Median kiinnostui kasvoi sellaiseksi, että kampaamon ikkunan takana oli jatkuvasti kuvaajia ja toimittajia. - Tilanne alkoi olla työsuojelukysymys, Haavisto luonnehti,. - Siis myös kampaamon asiakkaiden kannalta, Haavisto tähdenti.

- Rekisteröity parisuhde oli silloin aika tuore asia. Siitä sai kertoa. - Mutta kun sadannen kerran jollekin paikallislehdelle asiaa selitin, alkoi olla jo paljon, Haavisto luonnehti.

Nykyisestä kampanjasta Haavisto totesi vuonna 2012 monella paikkakunnalla sanotun, että Paavo Väyrynen täällä jo oli. -Mutta nyt olen usein ollut ensimmäinen, Haavisto sanoi.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Saisi olla myös solmio. Pyrkii presidentiksi, mutta on jotenkin löysä tuon pukeutumisensa suhteen. Saisi olla hieman enemmän yritystä. Ensivaikutelma on edelleenkin tärkeä.
  Kolmoisritti • 28.10.2017 16:24
Mut noilla estraadeilla esiinnyttiin tänään smart casual + -linjalla useimmiten.
  jnsto • 28.10.2017 17:24
Niin mut jos ks noit housujen lahkeita ja kenkiä, niin tyypillä on liian pitkät housut ja ei vissiin osta kenkiä saatii lankkaa...uusiiko hän ollenkaan vaatekaappia! Kipin kapin kauppaan ostamaan uusia vaatteita ja antaisi jonkun ammattilaisen vaatettaa. Imagokysymys, mutta myös uskottavuuskysymys kumminkin minusta....millaisen presidentin TE saattee minusta - ja presidenttihän nimenomaan edustaa paljon....
  Kolmoisritti • 30.10.2017 22:37
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy