ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Alexander McQueen on kuollut

Sami Mollgren • 11.02.2010 21:12 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Brittiläinen nykymuodin tunnetuimpiin nimiin kuuluva Alexander McQueen on kuollut. Hänet löydettiin tänään Lontoon-kodistaan hengettömänä ja hänen huhutaan tehneen itsemurhan, mutta asiaa ei ole vahvistettu. Hänen äitinsä Joyce kuoli noin viikko sitten.

17.3.1969 syntynyt McQueen valittiin Britannian vuoden suunnittelijaksi neljä kertaa. Omien Gucci Co. -muotiyhtiön puoliksi omistamien vaate- ja asustelinjojensa lisäksi McQueen toimi vuosina 1996–2001 ranskalaisen Givenchyn muotitalon pääsuunnittelijana. McQueen on myös lanseerannut parfyymit Kingdom ja My Queen, sekä tehnyt yhteistyötä urheiluvaatemerkki Puman ja matkalaukkumerkki Samsoniten kanssa. Naistenvaatekokoelmien lisäksi McQueen suunnitteli myös miestenvaatteita, silmä- ja aurinkolaseja, asusteita ja parfyymeita. McQueenilla on myös halvempia ja nuorekkaampia vaatteita myyvä merkki McQ.

McQueen oli avoimesti homo.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Westboro Baptist Church ilmoittaa menevänsä osoittamaan mieltä Alexander McQueenin hautajaisiin. Verkkosivuillaan WBC ilmoittaa hänen päätyneen Helvettiin.
  JuhaniV • 12.02.2010 23:39
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy