ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Aito avioliitto -aloitteen edustajien julkinen kuuleminen torstaina

Sami Mollgren • 27.10.2016 09:40 • 3 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Tasa-arvoista avioliittolakia vastustavan Aito avioliitto -aloitteen edustajien julkinen kuuleminen järjestetään torstaina. Kuuleminen nähdään suorana verkkolähetyksenä.

​Eduskunnan lakivaliokunta järjestää julkisen kuulemisen torstaina 27. lokakuuta. Kuulemisen aiheena on kansalaisaloite avioliiton säilyttämisestä aidosti tasa-arvoisena, miehen ja naisen välisenä liittona ja sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamisesta. Tilaisuutta voi seurata suorana verkkolähetyksenä klo 10.00-11.30.

Valiokunnan kuultavina ovat aloitteen tekijöiden edustajat Jukka-Pekka Rahkonen ja Pasi Turunen, heidän avustajansa varatuomari Jyrki Anttinen sekä professori Tapio Puolimatka.

Lakivaliokunnan julkinen kuuleminen nähdään suorana verkkolähetyksenä 27.10. kello 10 alkaen.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Löytyyköhän tallennetta tästä kuulemisesta jostain?
  Tomppa (ei rekisteröitynyt) • 27.10.2016 13:04
Ilmeisesti ei vielä, mutta oletan sen saapuvan tänne: www.eduskunta.fi
  smo • 27.10.2016 15:10
Oli kyllä kuin Putous-hahmojen kokoontumisajot tuo kuuleminen:) Helluntailaisten kokoontumisajot. Paras: Puolimatka väitti mm. MLL:n ja Pelastakaa lapset ry:n kantojen olevan epätieteellisiä ja vain mielipiteitä.Missä todellisuudessa nuo hihhulit oikein elävät?
  Kaisa (ei rekisteröitynyt) • 27.10.2016 17:29
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy