ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Aikuisviihdepalveluja tarjoava sivusto estää pääsyn pohjoiscarolinalaisilta käyttäjiltä

Sami Mollgren • 12.04.2016 12:27 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Merkittävä aikuisviihdepalvelu XHamster.com on maanantaista lukien rajoittanut Pohjois-Carolinan alueella elävien käyttäjien pääsyä sivustolle. Palvelu protestoi näin osavaltiossa hyväksyttyä hlbti-kielteistä lainsäädäntöä.

Rajoitus on kohdistettu niihin ip-osoitteisiin, jotka tunnistetaan pohjoiscarolinalaisiksi. Estetyt vierailijat saavat nähtäväkseen osavaltion "tekopyhyyttä" kritisoivan viestin, ja vaaditaan päättämään osavaltion "homofobinen hulluus". Myöhemmin on määrä käynnistää uutta lakia vastustavan adressin keruu.

Sivusto myös esittelee tilastoja osavaltiosta tulevien käyttäjien toiminnasta sivustolla. Esimerkiksi sanat "gay" ja "shemale" olivat korkealla sijalla.

Pohjois-Carolinan osavaltion päätös on johtanut muihinkin protesteihin.

Useat suuryritykset ovat ilmoittaneet etteivät aio tehdä investointeja osavaltiossa. Esimerkiksi verkkomaksamista harjoittava PayPal on ilmoittanut peruuttavansa 3,6 miljoonan dollarin investoinnin Pohjois-Carolinan suurimpaan kaupunkiin Charlotteen. Myös joukko artisteja - esimerkiksi Bruce Springsteen ja Bryan Adams ovat peruuttaneet osavaltioon aiotut konserttinsa. Pohjois-Amerikan koripalloliiga NBA puolestaan harkitsee vuoden 2017 All Star -pelin vetämistä pois osavaltiosta.

Osavaltioista Vermont, Washington ja New York ovat ilmoittaneet, ettei syrjiviä lakeja hyväksyneisiin osavaltioihin tehdä virallisia vierailuja.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy