ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

50 homoparia on avioliittojonossa Buenos Airesissa

Lassijuhani • 12.10.2012 20:19 UUTISET: PRIDE • ULKOMAAT
Argentiinan valtakunnallinen sateenkaarijärjestö La Federación Argentina de Lesbianas, Gays, Bisexuales y Trans (FALGBT) on paljastanut tietoja ulkomaalaisista homopareista maan pääkaupungissa Buenos Airesissa.

Venäjättäret Natalja Gavrilova ja Irina Nemeljajmen solmivat avioliiton keskenään Buenos Airesissa syyskuun 19 päivänä. Kuusi päivää myöhemmin perulaiset turistit Christian Solis Anticona ja Gustavo Michel Sierra Estrada menivät keskenään naimisiin.

Viimeisen homoavioliiton solmivat keskenään Buenos Airesissa lokakuun toisena päivänä turisti Yhdysvalloista ja Kolombiasta.

Buenos Airesissa viime aikoina solmitun kolmen homohään lisäksi kaupungissa on yli 50 avioliittoa odottavan ulkomaalaisen homoparin muodostama jonotuslista.

FALGBT:n puheenjohatja Esteban Paul ilmaisi ilonsa ja ylpeytensä siitä, että niin moni pari haluaa solmia avioliiton hänen maassaan, josta näin on tullut maailman tasa-arvoisin ja avonaisin.


Katso myös nämä
 
 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy