ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Minne mennä, mitä tehdä? > Rovaniemellä elämää?

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Rovaniemiboy Vastaa1 / 2 
24.08.2009, 09:19 Onko Rovaniemellä mitään elämää meille vinoviettisille?
Ylös
Viime-Tinka Vastaa2 / 2 
01.09.2009, 15:34 Onhan täällä. Rovaniemen Seta järjestää bileitä silloin tällöin; syksyn ensimmäisiä on suunniteltu lokakuun alkuun Assalle. Säännöllisintä toimintaa ovat Avoimet ovet joka keskiviikko kello 18-20 osoitteessa Valtakatu 22 (kiinalaisen yläkerrassa). Tarjolla on tavallisesti teetä ja hyviä huonoja juttuja, ja matka jatkuu usein Kauppayhtiöön tai muuhun lähiseudun kuppilaan. Vakiokävijöissä on muutamia tavismiehiä ja paljon -naisia sekä pari transihmistä. Ikähaarukka on alle kahdestakymmenestä yli neljäänkymppiin. Viime vuonna järjestettiin viikonloppuleireilyä Hirvikarissa, ja Oulun Setan kanssa harrastetaan myös. Tänä syksynä on tarkoitus kokeilla taas jonkinlaista ryhmien pyörittämistä (miesten, naisten ja trans-illat). Infoa saa mm. Fbookista; kotisivut ovat tällä hetkellä valitettavasti vähän vaiheessa.

Jos joku tietää, missä täällä Rovaniemellä luuhaavat ne jotka eivät luuhaa Setassa, tiedot otetaan kiitollisina vastaan. =)
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy