ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > Kumppanin raivostuttavat tavat :-(

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
JuhaniV Vastaa1 / 1 
24.07.2013, 06:24 Iltasanomat julkaisi alkujaan Hevostalli.net -keskustelufoorumilla kerätyn miesten vikalistan. Lista on aika kattava ja pitkä. Näyttää siltä, että kykenemättömyys kohdata erilaisia tunteita ja käsitellä niitä, on naiselle ärsyttävää, ellei jopa raivostuttavaa. Tietokoneiden ja autojen ominaisuuksista mies voi puhua loputtomasti, mutta ei siitä mitä hänen sisällään kaivertelee.

Mietin, onkohan tuossa listassa juurikaan mitään, mikä ei soveltuisi myöskin homo- ja lesboparien elämään. Löydätkö sinä kumppanisi taikka itsesi tuolta listalta.

Yksi seikka taikka harmin paikka tuolta IS:n listalta puuttui. Meidän perheessämme autolla ajoon liittyy molemminpuolinen ärsyttävä piirre. Kakkoskuski on aina parempi liikenteessä, kuin se joka rattia pitelee. Jatkuva marmatuksen aihe ovat ajokaistan valinnat, turvavälit, jalankulkijoiden huomioiminen, ajonopeudet jne. Niitä kommentteja piisaa. Kakkoskuski polkee tietenkin myös lattiaan reikää kun muka jarru ei löydykään varsinaiselta kuskilta riittävän ripeästi. Kinastalu päättyy aina siihen, että kakkoskuski ilmoittaa: "Nyt vaihdetaan kuskia!!!"

Iltasanomat:
Naiset puhuvat suunsa puhtaaksi: Tässä on miesten yleisimmät viat!
www.iltasanomat.fi
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy