ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > Fisting?

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Palen Oras Vastaa1 / 4 
06.10.2012, 13:12 Olen vanhimmiten kiinnostunut fistaamisesta. Mutta kaipaisin FF:ää harrastavien kommentteja hyvistä ja huonoista puolista.

Itseäni lähinnä askarruttaa miten FF vaikuttaa persereiän (puhun suomeksi ja toivoisin muidenkin) ulkonäköön? Mitä olen netistä katsonut niin aika levottomuutta herättäviä röörejä olen siellä nähnyt. Tahtoisin siis nautinnon, mutten Näkyviä Vaikutuksia.

Huom! olisi suotavaa että VAIN ne keillä on oikeasti kokemusta fistauksesta ja oikeaa asiaa sanottavanaan, kommentoisivat. Mitään "hyi vittu!!!" tms. kommentteja ei kaivata.
Ylös
homooulu Vastaa2 / 4 
18.10.2012, 13:12 Moi. Kyllä fistaus venyttää persereikää. Reikä kyllä palautuu parissa päivässä "normaaliksi". Nyrkkinainti on tosi kiimasta puuhaa ja saa kunnon orgut.
Ylös
valtsu_Kalliossa Vastaa3 / 4 
18.10.2012, 16:05 Hiljaa hyvää tulee, tässä tapauksessa hitaasti. Aikaa pitää olla runsaasti eikä mitään äkkinäisiä liikkeitä.
Ylös
homooulu Vastaa4 / 4 
18.10.2012, 16:16 Oot oikeessa, hitaasti mut varmasti... Ekaks pienemmällä sauvalla ja sit isontaa dildoja hissukseen. Pitää myöskin muistaa hyvä liukuvoide ja sopiva hanska. Sit se on menoa kun saa nyrkin sisään ja perse tottuu siihen... Toki fistata voi paljaalla kädelläkin. Kynnet ei saa olla terävät ettei tee haavoja limakalvoille. Kunnon kumihanska on hyvä!
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy