ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Sekalaista > Varokaa vegaaneja!

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
JuhaniV Vastaa1 / 6 
25.03.2009, 07:47 Euroopasta katsottuna riemastuttavan hyvin osuva pakina ei riemastuta läheskään kaikkia amerikkalaisia, ainakaan lukijakommenttien perusteella. Lainaan seuraavaan lehden toimittajan pakinasta muutamia mehukkaita kohtia. Koko jutun voi lukea lopussa olevan linkin kautta englanniksi.

SFGate (San Francisco Chronicle): Paholaismainen homoagenda on kohta valmis. Mistä tulee seuraava hirvittävä, jumalaton uhka?

Tiedämme tämän: Meillä on oltava vihollinen. Tämä on aivan perusasia. Se on kansakunnan määrittävä vaatimus. Meidän pitää, kulttuurina, ihmisinä, löytää aina jonkin sortin syntipukki, jota voimme syyttää kaikista ikävyyksistämme. Juuri tällä tavoin me toimimme.

Meillä on tukipilarimme. Sen on oltava todella rikollinen uhka. Jokin inhottava ryhmä, jonka jäsenet salaisilla värväystekniikoilla ja/tai ylvästellen mitä he tekevät toisilleen sukuelimillään, koettavat salaisesti horjuttaa amerikkalaista elämäntapaa, tuhoten perheitä, käännyttäen lapsemme pakanallisiksi perverteiksi sosialisteiksi, jotka haluavat polttaa kuubalaisia sikaareita, käyttää paljetein koristeltuja turbaaneita ja avioituvat eläinten kanssa.

Tunnetko tyypin? Tietenkin tunnet.

Kommunisteilla oli vuoronsa. Feministit. Hipit. Sen jälkeen tulivat moraalittomat homoseksuaaliset ihmiset kuuluisan, laajalti ylistetyn agendansa kanssa. Sen tarkoituksena on tuhota pyhä ja hurskas kristillinen avioliitto, kannustaen tyttöjä tupakoimaan, kuuntelemaan punk rokkia ja opettamalla sisustussuunnittelua heteropojille, vakuuttaen tietämättömille kirkon papeille ja republikaanisenaattoreille kokeilemaan suuseksiä halvoissa hotellihuoneissa. Voi mikä kauhistus!

Mutta ei enää. Huolimatta Proposition 8 [homoavioliitot kieltävä laki Kaliforniassa] ja Ruma Mormonien Kapina vuonna 2008, homot ovat lähes saavuttaneet heidän inhottavan tavoitteensa. He ovat KAIKKIALLA. He ovat LÄHES NORMAALEJA. Homoavioliitto, viimeinen kansalaisoikeus, on nyt vähemmän mahdoton unelma, vaan itsestään selvä lopputulos. Odotellaan vielä pieni hetki, niin katkerat vanhat homofobikot kuolevat pois.

Tästä seuraa ammottava aukko, kiireellinen kysymys, johon on saatava vastaus. Ketä seuraavaksi? Ketä teeskentelevät moralistit Yhdysvalloissa syyttävät seuraavaksi tietämättömien lasten käännyttämisestä turmeltuneelle tielle. Se onnistuu vain tunnistamalla selvästi asiat, joita vihaamme ja pelkäämme ja joita emme ymmärrä, tullaksemme paremmiksi vanhemmiksi, paremmiksi amerikkalaisiksi, paremmiksi kristityiksi. Eikö se ollutkin Jeesuksen sanoma? Totta tosiaan se oli.

Voisivatko sellaisia olla polyamoristit? Vegaanit? Joogan opettajat? Entä polyamoristiset, vegetaariset jogaopettajat, jotka nauttivat pyllyseksistä, Ekstaasista ja todella vahvasta kahvista? Tätä meidän pitää harkita. Meidän on löydettävä vastaus!

Joitakin vaihtoehtoja:
- Rikkaat
- Vegaanit
- Buddlaiset/hindut
- Journalistit
- Vanhat ihmiset
- Kakarat
- Välkyt ihmiset

Tämä saattaa olla jo myöhäistä. Presidentti Obaman järkyttävä agenda alkaa saada jo aivan painajaismaisia vaikutuksia. Hän houkuttelee miljoonia ihmisiä ottamaan enemmän vastuuta, ei pelkästään omasta elämästään, mutta myös valinnoistaan, lastensa tulevaisuudesta, heidän omien aivojensa terveydestä.

Presidentti Obama lyhesti sanottuna on selkeästi matkalla tuhoamaan sen perusajatuksen, joka teki tästä maasta suurenmoisen: ahdasmielisyys, toiseuden pelko, ahneus, kurja kielioppi ja yleisemmin tietämättömyys juuri yhtikäs mistään. Viekää lapset piiloon!

www.sfgate.com
Ylös
JuhaniV Vastaa2 / 6 
26.03.2009, 07:08 Sain artikkelin lisäksi vielä toiset naurut.

Lähetin amerikkalaisille tutuilleni pelkän linkin tuohon pakinaan ja pyynnön kommentoida. Vastauksena sieltä tuli heti, että olenhan varmasti ymmärtänyt kirjoituksen olevan satiiria! He eivät ilmeisesti luota meidän eurooppalaisten kykenevän käsittämään heidän yhteiskuntaansa kohdistuvaa sisäistä irvistelyä. Koetin ajatuksissani kääntää asian peilikuvakseen. En ole varma reagoisinko tuolla tavoin, jos amerikkalaiset kysyisivät samaa Suomesta kirjoitetusta satiirista. Todennäköisesti jatkaisin pilaa ja kertoisin juuri kohdanneeni jääkarhun kylämme kapealla metsäpolulla.
Ylös
Pora-liike Vastaa3 / 6 
27.03.2009, 08:57 Eipä huvita.
Ylös
ChowS Vastaa4 / 6 
27.03.2009, 09:34 Onko tuo nyt muka komediaa?
Ylös
Pete Vastaa5 / 6 
28.03.2009, 01:55 Musta toi oli hauska...
Ylös
JuhaniV Vastaa6 / 6 
28.03.2009, 06:03 Joillakin amerikkalaisilla on huumorintaju vielä tallella: "Hysterically funny..........and right on target."

Poskettoman hauska...ja täysin nappiin.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy