ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Viihde, musiikki ja kulttuuri > Lordi jyrää!

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Zuzu Vastaa1 / 59 
19.05.2006, 01:47 Hahaa! Lordi tuli ja täräytti itsensä finaaliin.
Kauan eläköön Lordi ja euroviisut!

No oli se Carolan tuulikone kans ihan kiva...
Ylös
aKnot Vastaa2 / 59 
19.05.2006, 10:49 Se on niin hyvä!!
Tykkäsin tosi paljon ja kämppiksen kans kiljuttiin kun ne juontajat ilmotti et Suomi pääs finaaliin..
Ja vähänkö se yleisö (lue: suomalaiset siellä) oli sekasin! xD
Ylös
Chrissebisse Vastaa3 / 59 
19.05.2006, 11:07 Hienoa Lordi!!

Rupesin epäilemään Lordin jatkomenestystä kun huomasin miten paskoja biisejä myös pääsi jatkoon, lienee kyseessä ollut ne paljaat sääret ja pullottavat muoviset rinnat...
Ylös
JohnnyFinland Vastaa4 / 59 
19.05.2006, 16:41 Niin, Lordihan pääsi jatkoon vain ja ainoastaan musiikillisten ansioittensa vuoksi...
Ylös
Rokkihomo Vastaa5 / 59 
19.05.2006, 17:04 ...kuten Dima...
Ylös
X-ray Vastaa6 / 59 
19.05.2006, 17:40 "JohnnyFinland kirjoitti: "Niin, Lordihan pääsi jatkoon vain ja ainoastaan musiikillisten ansioittensa vuoksi..."

Ihan jees biisi. Ja juttuna ihan helvetin hyvä. Kaiken sen hirveän muovidiskon seassa erottui hyvin.
Ylös
Schlager Vastaa7 / 59 
19.05.2006, 18:12 Parasta kuitenkin oli Bosnian esitys.
Ylös
Chrissebisse Vastaa8 / 59 
19.05.2006, 19:31 Joo minustakin Lordin biisi ihan hyvä, mukaansatempaava,muistettava ja energinen. On se harmi vaan kun pelottavat "saatananpalvonnallaan" joitain hyviä kristittyjä kuten Carolaa. ;) Ja kenen tahansa tampion pitäisi pystyä tunnistamaan että aika taidokasta työtä ne maskit.
Ylös
Zuzu Vastaa9 / 59 
19.05.2006, 21:08 Voihan hihhuli!
Kreikan tosikot "tosiuskovaiset" harkitsevat oikeustoimia
Lordin poistamiseksi Euroviisuista!
Tai jotain...kuulin uutiset vain toisella korvalla toisesta huoneesta...
Siinähän hihhuloivat. Tulee aika kiire oikeustoimille ennen finaalia.
Löysäisivät vähän pipoa sielläkin.

Ja kuka tuolla aiemmin kritisoi Lordin musiikillisia ansioita: hei kamoon!
Kaikki muuthan pääsivät jatkoon nimenomaan musiikillisen
erinomaisuutensa ansiosta, niinkö?
Euroviisuthan ovat tunnetut nimenomaan musiikillisesta loistokkuudestaan, jep jep!

Glitteriä ja sirkushuveja!
Ne pitävät mielen virkeänä!
Ylös
Enter Vastaa10 / 59 
20.05.2006, 09:57 Minusta Lordi on noissa hepenissään jollakin lailla hyvin transvestiittinen. Tiedättekö minun mieleeni tuli intialainen kali-jumaluus. Semmoinen musta hirviömäinen äiti hahmo.
Ylös
vaeltaja2005 Vastaa11 / 59 
20.05.2006, 15:50 Oliko niin, että muinainen gaybaari H2O Helsingissä soitti pääasiassa vain euroviisusävelmiä musiikkinaan? Tällainen mielikuva joskus jäi. Onko totta? Sääli, ettei enää ole olemassa.
Ylös
smo Vastaa12 / 59 
21.05.2006, 01:04 Lordi jyräsi. Lordi voitti. Hyvä Suomi.
Ylös
arkadas Vastaa13 / 59 
21.05.2006, 01:20 Eurovisiohistorian suuri pistemäärä voittajalla! Se sitten siitä vastustuksesta, jota Lordi on saanut lehdistössä... Kuten edesmennyt kansanedustaja sanoi: "Kyllä kansa tietää..."
Ylös
Ilpo Vastaa14 / 59 
21.05.2006, 01:26 Ei voi olla totta! Lordi voitti ylivoimaisella pistemäärällä!! Tämä on jo jotain aivan käsittämätöntä!
Ylös
Karina77 Vastaa15 / 59 
21.05.2006, 02:02 Kerrankin Suomen menestys näytti hyvältä ilman, että tuloslistaa piti katsoa ylösalaisin :P.
Ylös
JuhaniV Vastaa16 / 59 
21.05.2006, 08:05 Latex voitti!

Mietin millä Suomi vei voiton. Oliko se musiikki, pyrotekniikka, Skype, naamiointi, vaiko mikä? Minusta musiikki ei ollut erityistä. Pyroteknikka oli komeaa. Tuskin Skype pystyi sotkemaan merkittävästi tulosta, koska se oli käytössä jokaisella maalla. Naamiointi oli minusta se, mikä erotti. Kuvankauniiden laulajien sijaan olikin jotakin uskomattoman rumaa. Ehkä tässä tuli se sauma, että joku toi jotakin täysin erilaista, kuten Abba aikoinaan.

Heti tulee mieleen, millä Lordin kummallisuus enää pystytään päihittämään. Mikä olisi vielä kovempi juttu Euroviisuissa? Kenties se, että esiintyjät olisivat täysin alasti, vain valonheittäjien maalatessa heidän ihonsa? Tarkemmin ajatellen se olisi kuitenkin lopulta aika pliisua. Ehkä aito itsari enkelikuoron edessä jeesuksen laskeutuessa köyden varassa noutamaan, voisi toimia.

Abba hyödynsi voittonsa maksimaalisesti tuottamalla lisää tyyliin sopivaa musiikkia. Pystyykö Lordin kaltainen konsepti vastaavaan. Minusta se olisi todellinen ihme. Toki tulisesti toivottavaa.

Vuoden kuluttua ehkä ranskalaisetkin oppivat maantietoa sen verran, että hoksaavat missä EU-valtio Suomi oikeastaan sijaitsee.

Juhani
Ylös
Enter Vastaa17 / 59 
21.05.2006, 10:06 Finnish ei ollutkaan finished! Lordin sanoituksessa oli minusta vaikutteita gospel-musiikista, jopa nimessä, mikä on väännös luoja- sanasta. Israel yritti samanlaista vedätystä puhtaasti afroamerikkalaisella gospelilla. Parasta Lordissa oli teatraalisuus ja näyttämökarisma. Lordissa näkyy miten nuorisoon on uponnut satu sormusten herrasta- tyyppinen fantasia ja roolipelit tai star trek- tyyli( sci fi). Minusta siinä on jotain puberteettista. Nuori voi kokea itsensä rumaksi, kun ruumis kasvaa ja seksuaalisuus herää, mistä tuntee epävarmuutta, kun ei hallitse muutosta eikä oikein tiedä, miten elää sen kanssa. Käytöshäiriöt selitettiin jossakin aivojen kasvamisella. Tätä rumuutta voikin sitten koristaa ja tehdä siitä "se juttu". Kun ei ole oikein komea, niin ollaan sitten sen vastakohta ja vedetään kunnolla överiksi.Örvelletään! Tämä on minusta tavallista äijämeiningissä.Sikajengi örveltää omassa testosteronihumalassaan. Se on niin miehekästä. Jos ei väellä niin voimalla. Heavy musiikki antaa samaisumiskohteita miehille.

Heavymeiningissä on hyvää myös yhteisöllisyys. Fanittamisesta en tiedä mitään.

Varmasti piristysruiske suomalaiselle levyteollisuudelle ja sitä kaivattiinkin. Siitä voisi kehittyä merkittävä työllistäjä. Suomesta taisi tulla heavy metal maa. Abba löi itsensä läpi globaalista ja sillä on ollut suuri merkitys ruotsalaiselle levyteollisuudelle ja musiikkielämälle. Se alettiin ottamaan vakavasti.

Ei hurrata Ylessä eikä valtionvaraiinministeriössä, koska laulukilpailujen järjestäminen on suuri urakka. Nyt kannattaisikin miettiä, että juuri tätä maamme kaipasikin kaikenlkaisten irtisanomisten jälkeen. Uusi suunta? Onneksi se on luova ala.

Hattua täytyy tietenkin nostaa Lordille, joka teki kaiken omin käsin ( imago). Hän ansaitsi voittonsa. Se taisi olla työvoitto. Esimerkillistä! Pidetään peukkua, että tästä kehittyisi jotain.
Ylös
Pora-liike Vastaa18 / 59 
21.05.2006, 11:26 "JuhaniV kirjoitti: "Latex voitti!

Mietin millä Suomi vei voiton. Oliko se musiikki, pyrotekniikka, Skype, naamiointi, vaiko mikä? "

Protesti euroviisujen muovimaailmalle ja määrätietoinen imagepolitiikka.
Myös oma suosikkini Liettua pärjäsi hyvin täysin härskisti euroviisuja irvailevalla laulullaan.
Ylös
Baez Vastaa19 / 59 
21.05.2006, 11:28 Kyllähän tässä nyt yksi kansallinen trauma poksahti palasiksi. Hieno juttu! Kansallissankareiksi nousevilla Lordin pojilla ja tytöllä on nyt vaan yksi uusi ongelma. Mitä laittaa päälle linnan juhliin? Ne Lordin paksupohjaiset kengät kun ei oikein sovi frakin kanssa yhteen ;)
Ylös
dreamly Vastaa20 / 59 
21.05.2006, 11:51 Eikös Linnajuhlien ainana ole naamioutumiskielto?
Ylös
Filtteri Vastaa21 / 59 
21.05.2006, 12:02 "Kuvankauniiden laulajien sijaan olikin jotakin uskomattoman rumaa."

?? Teatraalisuuden ja näyttämökarisman LISÄKSI vielä karisma, älykkyys, kiltteys ja normaalisuus lavan ulkopuolella. Enpä äkkiä keksi älykkäämpää ja (englanniksi) sanavalmiimpaa kansainvälisille medioille puhujaa viime ajoilta kuin Lordi. Pari viikkoa 10+ tason pr:ää kansainvälisille medioille vaikuttaa kummasti ihmisten mielipiteisiin. Katso ja kuuntele vaikka tämä pressivideo jos et ole niin jo tehnyt. Muutkin sivun jutut kannattaa lukea.

news.bbc.co.uk

"millä Lordin kummallisuus enää pystytään päihittämään."

?? Ei, vaan on tosi vaikea lähettää edustajaa, joka olisi älykkäämpi, kiltimpi, mukavampi, sympaattisempi, huumorintajuisempi jne. kuin Lordi. Vaikea olla normaalimpi! Ettei vain olisi niin, että OIKEASTI kummalliset ihmiset eivät ymmärrä tavallista, kilttiä ja mukavaa viihdetaiteilijaa..!!?? Kyse on siis VIIHTEESTÄ. Tämä on nyt sitä viihdeteollisuutta, jota aina on kaivattu Suomeen. Tässä sitä nyt on. olkaa hyvä. Tietää ainakin, mikä on ensi kevään MUST tapahtuma Suomessa.

Ja mikä tärkeintä, Lordi osoitti, miksi suomalaiset ovat niin kysyttyjä rauhanrakentajia maailmalla. Tämä lausunto kansainväliselle medialle sai mulle kyyneleet silmiin:

"Tämä on voitto rock-musiikille ja avomielisyydelle. Monet euroviisu-fanithan kuuluvat vähemmistöön, kuten tiedätte. Lordi on myös vähemmistö, me olemme liian poppia metallifaneille ja liian raskasta popfaneille."

Lisäksi Lordi toivotti KAIKENLAISEN musiikin tervetulleeksi tuleviin kilpailuihin. Suomella on nyt mahdollisuus Lordin ansiosta muuttaa laulukilpailu takaisin monipuolisemmaksi MUSIIKKIkilpailuksi, kuin mitä se on ollut vuosiin. Toivottavasti raikas pohjoinen tuulahdus käy kisojen yli tulevina vuosina ja Lordi ja Suomi muistetaan pitkään kisojen tervehdyttäjänä. Toivottavasti mikään muovi-poppi-koneisto ei jyrää järjestelyissä vaan AITOUS ja musiikillinen rehellisyys voittaa, vaikka se tarkoittaisikin ulkoista pienimuotoisuutta.

Lordin sanoma on ollut koko kisojen ajan, että on parempi olla ruma ulkoisesti kuin sisäisesti! Luulin, että KAIKKI olisivat huomanneet ja tajunneet, että Eurooppa RAKASTAA kilttejä, mukavia, huumorintajuisia ja sympaattisia hirviöitä. Moni kakku päältä jne. ei pätenyt Lordiin. Tyly ulkokuori ei voinut estää kullan kimallusta sisimmästä ja sydämestä. Lordi julisti rohkaisevaa sanomaa erilaisuuden hyväksymisestä ja siitä, että kannattaa olla oma (mukava) itsensä, oli sitten millainen tahansa. Huoh.... HRH-kappaleen musavideonkin tarina on ihan peittelemätöntä erilaisuuden hyväksynnän julistusta... Lordi puolustaa heikkoa ja hyljeksittyä!

"Abba hyödynsi voittonsa maksimaalisesti tuottamalla lisää tyyliin sopivaa musiikkia. Pystyykö Lordin kaltainen konsepti vastaavaan. Minusta se olisi todellinen ihme."

?? Kyllähän sitä tyyliin sopivaa musaa on tullut jo vuosikausia ja useita levyjä ja videoita ja dvd:itä. Viimeisin kokoelma-albumi on julkaistu yli kahdessakymmenessä maassa.

PS. Lordi tietenkin ESIINTYY linnanjuhlissa, jolloin voi pitää esiintymisasut päällä...
Ylös
X-ray Vastaa22 / 59 
21.05.2006, 12:03 "Abba hyödynsi voittonsa maksimaalisesti tuottamalla lisää tyyliin sopivaa musiikkia. Pystyykö Lordin kaltainen konsepti vastaavaan. Minusta se olisi todellinen ihme. Toki tulisesti toivottavaa."

Toivottavasti. Ja mielestäni Lordin biisi oli hyvä! Ja Suomihan on varsin hyvin onnistunut viemään raskasta rokkia ja nyt selkeästi panokset kasvavat tuolla saralla. Ehkä nähdään vielä se, että Suomesta tulee luottomaa tuon musan saralla, vähän niinkun Ruotsista popin tai vaikkapa Islannista vähän taiteellisemman musan puolella.

Ja henkilökohtaisena mielipiteenä voin sanoa, että oli se aikakin että se lateksi oli tällä kertaa maskeissa, eikä musassa. Mun mielestä ylivoimaisesti parasta jota noissa kisoissa on pitkään aikaan ollut.
Ylös
Enter Vastaa23 / 59 
21.05.2006, 13:14 Tilasin Lordi fanituotteita. En kerro mitä enkä kuinka monta. Halusin tukea hänen menestystään. Tilatkaa tekin :) Ei oo pakko.
Ylös
coco Vastaa24 / 59 
21.05.2006, 13:20 Katselin listan osanottaja maista,,,missa Italia? Ne tekee hyvaa musiikkia.
Ylös
Zuzu Vastaa25 / 59 
21.05.2006, 13:38 Hallelujaa!
Kiitos Lordi uskomattoman hienosta työstä.
Once in a lifetime! Kiitos, että sain tämänkin nähdä.
Pistelaku alkaa uudestaan telkkarissa, pakko mennä katsomaan,
jos tämän vielä uskoisi todeksikin.
Ylös
Dio Vastaa26 / 59 
21.05.2006, 14:02 "Varmasti piristysruiske suomalaiselle levyteollisuudelle ja sitä kaivattiinkin. Siitä voisi kehittyä merkittävä työllistäjä. Suomesta taisi tulla heavy metal maa. " - Enter

En malta olla kommentoimatta että suomi on ollut metallimaana kova pala jo pitkän aikaa. Siitä ovat pitäneet huolen eturivissä Nightwish, Sentenced, Children of Bodom ja iso liuta ehkä hivenen vähemmän tunnettuja bändejä. Ja ainakin nuo kolme ensimmäistä ovat todennäköisesti tunnetumpia ulkomailla kuin kotimaassaan...

"Lordin sanoma on ollut koko kisojen ajan, että on parempi olla ruma ulkoisesti kuin sisäisesti! Luulin, että KAIKKI olisivat huomanneet ja tajunneet, että Eurooppa RAKASTAA kilttejä, mukavia, huumorintajuisia ja sympaattisia hirviöitä. Moni kakku päältä jne. ei pätenyt Lordiin. Tyly ulkokuori ei voinut estää kullan kimallusta sisimmästä ja sydämestä. Lordi julisti rohkaisevaa sanomaa erilaisuuden hyväksymisestä ja siitä, että kannattaa olla oma (mukava) itsensä, oli sitten millainen tahansa. Huoh.... HRH-kappaleen musavideonkin tarina on ihan peittelemätöntä erilaisuuden hyväksynnän julistusta... Lordi puolustaa heikkoa ja hyljeksittyä!"

Vastaavia esimerkkejä voisi heittää vaikka kuinka paljon. Esimerkiksi Marilyn Manson paljastui haastattelussaan olevansa herkkä, älykäs ja arka ihminen vaikka himouskovaiset ja muut vääräleuat ovat vääntäneet hänelle antikristuksen ja muutenkin perverssin saatananpalvojan leimaa. Eräs juttu jäi mieleen erityisesti kun kysyttiin miten hän muuttaisi yhteiskuntaa tjsp. Vastaus oli että hän kiinnittäisi enemmän huomiota lasten hyvinvointiin, ja kuuntelisi heidän asioitaan tarkemmin. Häntä kun ei kuulemma lapsena kuunnellut kukaan.

Vastaavasti eräässä vaiheessa nuoriso-"ikoniksi" leimaantuneen Kornin keulahahmo puhuu mm. pedofiliasta omissa kappaleissaan. Hän kun käsittääkseni joutui pedofilian kohteeksi ollessaan nuori.

Jne jne jne. Kaikilta kukkahattutantoilla ja muilta moraalisaarnaajilla on vähän kuin oma lehmä ojassa kun ne yrittävät kieltää metallimusiikkia ja leimata sitä saatananpalvonnaksi kun monesti se toimii nimenomaan pahan olon purkukeinona. Uskon että osa muistakin pitkän linjan metallisteista löysi oman paikkansa sieltä kun he eivät muuten maailmaan ikään kuin "sopineet".

Ja vielä, käykääpä joskus metallibaarissa tai festareilla. Minun käsityksen mukaan niissä on lähes poikkeuksetta erittäin vähän järjestyshäiriöitä tai ongelmakäyttäytymistä, toisin kuin aikuisten tangomarkkinoilla ja muissa junttijuhlissa. Kuulin kerran taksikuskiltakin sen tapaista että teitä mustiin pukeutuneita metallisteja on niin mukava kuljettaa kun te aina käyttäydytte niin sivistyneesti, toisin kuin eräät :)
Ylös
smo Vastaa27 / 59 
21.05.2006, 16:03 Tässäpä ranneliike.netin Pinkkisen Kysymyksen tulokset kysymykseen "Pärjääkö Lordi Euroviisuissa?":
- Voitto kotiin!!! . . . 19.1%
- Kärkikahinoissa mukana! . . . 20.0%
- Kymmenen parhaan joukossa . . . 14.7%
- Finaaliin, mutta ei ihmeempää menestystä . . . 12.7%
- Semifinaali on tänäkin vuonna kohtalomme . . . 12.1%
- Euroviisut... äh... . . . 21.4%
Ylös
Scherzo Vastaa28 / 59 
21.05.2006, 16:46
Viestiä on muokattu
"missä Italia?"
Muistaakseni muutama vuosi sitten, kun aloitettiin nykyisenkaltainen esikarsintamalli Italia jättäytyi kisoista pois koska olisi halunnut päästä automaaattisesti mukaan neljän suurimman rahoittajan (Ranska, Espanja, Saksa ja UK) tavoin, mutta eivät halunneet maksaa Eurovisionille niin paljon kuin nuo suurimmat rahoittajamaat.... :-)
Eli "Pitäkää tyhmät viisunne, ne ei anna meille mitään" :D
Ylös
octopus Vastaa29 / 59 
21.05.2006, 19:45 Juolahti mieleeni, että millainen Lordi marssii kättelemään rouva presidenttiä ja tohtoria itsenäisyyspäivän vastaanotolla...
Ylös
japa Vastaa30 / 59 
21.05.2006, 21:58 Eiköhän Lordi mene Pressanlinnaan ihan noissa tutuissa vetimissään.
Ylös
otso Vastaa31 / 59 
21.05.2006, 23:08 Silvia Night ei tykännyt Lordista (eikä kenestä muustakaan):

www.youtube.com
Ylös
Ilopilleri Vastaa32 / 59 
22.05.2006, 01:12 "Silvia Night" on roolihahmo, jota esittää näyttelijä Ágústa Eva Erlendsdóttir. Hän oli ilmeisesti roolissa myös semifinaaliesiintymisensä jälkeen, mitä esimerkiksi kreikkalainen media ei näyttänyt ymmärtävän.

Wikipedialinkki Silvia-hahmosta:
fi.wikipedia.org
Ylös
marianna Vastaa33 / 59 
22.05.2006, 12:50 Siis aivan mahtavaa tää Suomen voitto, oon vieläkin ihan tohkeissani! 40 vuoden jälkeen me vihdoinkin teimme sen! Hyvä Lordi!!!

(Enpä olisi vielä pari viikkoa sitten uskonut, että voisin innostua näin paljon euroviisuista :)
Ylös
Esperanza Vastaa34 / 59 
22.05.2006, 12:55 Tosi hieno juttu. Oli täysin epäuskoinen tunnelma, kun Suomi(Lordi) sai heti ekalta maalta pisteitä ja sen jälkeen melkein kaikilta. Vaikka voiton toki tajusikin sen sulatteleminen kesti pitkään.
Ja vielä, kun ite ei ollut mitenkään intona koko biisistä tai lähinnä ei pystynyt suhteuttamaan sitä koko kilpailuun. Mutta hieno eistys! Suomi voitti, nyt päästiin toivottavasti siitäkin traumasta.
Tosin kun aina on sanottu, ett hell freezes over sitten kun suomi voittaa ne kisat. Eli nyt odotellaan sitten helvetin jäätymistä. No ilmastonmuutoshan on tosiasia myös.
Ylös
vaeltaja2005 Vastaa35 / 59 
22.05.2006, 17:41 Bild Zeitung levittää ilman naamiota -kuvaa, mutta lordit sanoivat, että kuva oli 10-vuotta sitten
www.bild.t-online.de
Ylös
Public eye Vastaa36 / 59 
22.05.2006, 19:13 Se varsinainen kuva löytyy tästä
www.bild.t-online.de
Ylös
Jenna Vastaa37 / 59 
22.05.2006, 20:39 Ihan itteltänsähän tuo Lordi näyttää xD Vitsi oli huippua ko Suomi tuli ja jysäytti, hallelujah :)
Ylös
Pora-liike Vastaa38 / 59 
23.05.2006, 08:44 Näyttää paremmalta naamion kanssa.
Ylös
Public eye Vastaa39 / 59 
23.05.2006, 11:14 Suomi tuntuu olevan taas pop (vai onko se nyt rock?). BBC tulee aivan lähipäivinä tekemään ohjelmaa Suomesta viisuvoiton jälkeen, ja aikovat kuvata myös ensi perjantain kansanjuhlaa Kauppatorilla. Toivottavasti Lordin häpeilijät, kuten Alex Stubb, joka pelkäsi bändin nolaavan Suomen juuri EU-puheenjohtajuuden kynnyksellä, ovat jo päässeet yli traumastaan ja osaavat ottaa monsterit monstereina.

Paras tähän asti kuulemani kommentti ensi vuoden kisoista on, että "kyllä Suomi onnistuu niiden järjestämisessä aivan loistavasti, kunhan jokainen joka oli tekemisissä viimevuotisten yleisurheilun MM-kisojen järjestelyissä, pysyy nyt mahdollisimman kaukana".

Vastavetona YLE onkin sitten nimittänyt viisuprojektin johtoon Olli-Pekka Heinosen...
Ylös
Chrissebisse Vastaa40 / 59 
23.05.2006, 11:52 Lordi ei sitten pääsekään Linnan juhliin maskiensa takia.. Tulee mieleen nämä jotkut luovat artistit ja taiteilijat jotka olleet juhlissa ties missä mielikuvitusasuissa ja nahka-asuissa(Renny Harlin).
Ylös
mr.a Vastaa41 / 59 
23.05.2006, 12:06 tällanen tuli vastaan...

www.nytimes.com


mm. alex nieminen ja alexander stubb heittää asiantuntijalausuntoja suomalaisista NY Timesissa...


"Finns are so uncomfortable with themselves, says Alexander Stubb, a Finnish member of the European Parliament, that when they meet someone for the first time, they stare at their own feet. Then, after 10 years of friendship, they stare at the other person's feet."


;)
Ylös
Public eye Vastaa42 / 59 
23.05.2006, 12:13 Minusta mielikuvitusolennot voivat pysyä poissa Suomen tasavallain itsenäisyysjuhlista. Ei siellä ole muumipeikkojakaan nähty (muumimammahan on ollut ihan tavallisesti pukeutuneena). Ja kyllä ne artistivieraat ovat aina olleet siellä omana itsenään, vaikka erikoisesti olisivatkin pukeutuneet. Tuntemattomaksi naamiodut roolihahmot on syytä jättää kotiin, jos aikoo valtakunnan suurimpaan ja virallisimpaan itsenäisyysjuhlaan osallistua. IMHO
Ylös
Chrissebisse Vastaa43 / 59 
23.05.2006, 20:18
Viestiä on muokattu
Olipas outo viesti, en oikein ymmärtänyt. "Omana itsenään"..? Tarkoittaako tuo sitä "aitoa" esim Matti Vanhasta joka tepsuttelee reikäsillä kalsareilla aamukaffetta hörppimään, rapsuttelemalla samalla taka-puolta vai sitä Matti Vanhasta jonka imago on hiottu imagokonsultteja käyttäen ja puheet harkittuja? Vai tarkoittiko viesti pelkoa siitä että maskien alta paljastuu terroristi-käsissään pari kranaattia?
Ylös
Public eye Vastaa44 / 59 
23.05.2006, 20:35 Tarkoitan sitä, että linnan juhliin menköön (jos kutsutaan) ihminen, taitelija ja muusikko Tomi Putaansuu, aivan samoin kuin sinne menee ihminen, poliitikko ja pääministeri Matti Vanhanen. Lordi ei ole ihminen eikä ammatti, vaan taruolento, joka on eri asia kuin Tomi Putaansuu.
Ylös
Chrissebisse Vastaa45 / 59 
23.05.2006, 21:03 Lordin ollessa kyseessä, menestys on osaltaan tullut juuri näistä maskeista joten tuntusi vähintäänkin falskilta jos Linnan juhliin ilmestyisi Tomi&kumppanit puvut päällä.
Ja jos oikein halutaan närppiä niin Linnaanhan kutsuttaisiin LORDI ei TOMI.
Ylös
Baez Vastaa46 / 59 
23.05.2006, 21:40 Tai sitten he voivat pistää Disney-naamarit kasvoilleen, kuten tekivät kuulemma lentokentällä ;)

Itsenäisyyspäivän juhliin mennessä kaikkien Lordin jäsenten nimet ja kasvot ovat kuitenkin jo kaikkien tiedossa. Ei nytkään tarvitse kun käväistä muutamalla keskustelupalstalla, niin siellä on nimet esillä ja linkit kasvokuviin(muidenkin kuin Mr. Lordin). Eli bändin toivomus henkilöllisyyksien salassapitämiseen ei ole oikein onnistunut. Ei auta vaikka suomalainen media toivetta kunnioittaisikin, kun muiden maiden media ei sitä tee. Puhumattakaan yksityisistä kansalaisista. Eli siinä mielessä voisivat varmaan "esiintyä omana itsenään", jos juhliin haluaisivat mennä. Tietysti jos maskeja halutaan pitää vain ja ainoastaan periaatteellisista syistä, eikä salassapidon vuoksi, niin sitten se on tietysti eri juttu...
Ylös
JaN Vastaa47 / 59 
25.05.2006, 09:45 Niinpä. Eihän Lordin porukoiden ole tarkoitus naamareillaan piilotella itseään. Minä olen ainakin käsittänyt niin, että pointti onkin siinä, että show pysyisi showna ja porukka itsessään ei halua olla missään yhteydessä esillä Lordina. Eli mitä he haluavat välttää on fanijuliste, jossa on Putaansuun naama ja alla sana Lordi, koska se rikkoisi tämän illuusion hirviöbändistä.

Mutta tuhoon tuomittu ideahan se on. Seiskan uusi otsikko on jo vähän säälittävä. Minusta tällaisissa tilanteissa julkisen sanan neuvostolla pitäisi olla mahdollisuus langettaa tuntuvia sakkoja huonosta mausta.
Ylös
JuhaniV Vastaa48 / 59 
25.05.2006, 10:40 Jos haluaa päästä vauhdikkaasti mukaan Lordi-ja ensi vuoden kisakeskusteluun, voi mennä Viisukuppilaan osoite:
www.viisukuppila.fi

Se, mitä Lordin mediassa välitetyistä lehdistötilaisuuksista on jäänyt vaikutelmaksi, niin kaveri tuntuu osaavan olla myös median edessä. Toki jossakin mainittiin, ettei Putansuun suusta tulleita lausahduksia voida kokonaisuudessaan esittää julkisesti = eivät ole painokelpoista.

Juhani
Ylös
lintuli Vastaa49 / 59 
25.05.2006, 12:34 Lordilla oli Asennetta.

Aika moni biisi oli tehty vain ja ainoastaan viisuja varten. Hassua miten niin moni "viisu" onkin joko musiikillisesti täysin tyhjänpäiväinen tai toistensa kopio. Sitä tarvittavaa Asennetta löytyi Liettualta ja Islanniltakin, mutta eivät naiviudessaan pystyneet oikeasti Vetoavaan pakettiin. Lordin sanoitus oli todellinen helmi. Ja totuus tuotiin julki oikealla asenteella. Taisi toimia...

Lintuli kasvattaa jo mustaa sulkaa...


ps. Myös Turkin biisi oli oikeasti hyvä, vaikka poppia olikin.
Ylös
lintuli Vastaa50 / 59 
25.05.2006, 12:51 Aller julkaisut ja 7 päivää -lehti näytti jälleen todellisen luonteensa. Keskustelua asiasta: www.bmgfinland.com

Kyseistä lehteä vastaan kerätään addressia, eli jos joku on joskus näihin (adjektiivi) lehtiin kypsynyt, niin nyt voi osallistua: www.adressit.com
Ylös
Public eye Vastaa51 / 59 
26.05.2006, 14:36 7 päivää joutui nöyrtymään ja pyytää nettisivullaan anteeksi Lordilta luvatonta kuvan julkaisemista. Nähtäväksi jää, vaikuttaako kohu Seiskan levikkiin. Pahoin pelkään että ei. On eri asia allekirjoittaa protestiadressi kuin hillitä pitemmällä tähtäyksellä uteliaisuutensa ja jättää periaatteesta mehevät juorut lukematta. Sitä paitsi suuri osa addressin allekirjoittajista tuskin kuuluu lehden vakkariyleisöön.

Toisaalta on niinkin, että anteeksianto ja unohtaminen ovat kaksi aivan eri asiaa...

Vaikka olenkin sitä mieltä, että herra Lordin siviilikasvojen pitäminen salassa on ollut tuhoon tuomittu idea jo alusta alkaen ja käynyt entistä tarpeettomaksi nyt kisojen jo mentyä, julkisuuteen tulon on silti saatava tapahtua hänen itsensä valitsemalla tavalla ja ajankohtana.
Ylös
vaeltaja2005 Vastaa52 / 59 
26.05.2006, 15:37
Viestiä on muokattu
Ärtymystä ja tuohtumista

Tanskalainen lehti julikaisi kuvia ja koko islamilainen maailma suuttui. Mielenosoituksia oli viikkokaupalla. Uskonnollista huumaa.

Tanskalainen lehti julkaisi Suomessa Lordin siviilikuvan ja koko Suomi suuttui. Tänään on jo valmisteltu mielenosoitusta lehden toimituksen eteen. Lehtitalo pitää ovet ja puhelimet kiinni. Jotain huumaa tämäkin

Onko näissä jotain samanlaista??
Ylös
smo Vastaa53 / 59 
26.05.2006, 15:41 Erona on ainakin se, ettei maan hallitusta ole vaadittu pyytämään anteeksi lehden toilailujen puolesta.
Ylös
vaeltaja2005 Vastaa54 / 59 
26.05.2006, 15:48 Olen aivan varma, että tätä Lordi-kuvatouhua katsellaan lähiaikoina muualla maailmassa vähän huvittuneina.
Ylös
Pora-liike Vastaa55 / 59 
26.05.2006, 15:48 "vaeltaja2005
26.05.2006, 15:37
Tanskalainen lehti julikaisi kuvia ja koko islamilainen maailma suuttui. Mielenosoituksia oli viikkokaupalla. Uskonnollista huumaa.

Tanskalainen lehti julkaisi Suomessa Lordin siviilikuvan ja koko Suomi suuttui. Tänään on jo valmisteltu mielenosoitusta lehden toimituksen eteen. Lehtitalo pitää ovet ja puhelimet kiinni. Jotain huumaa tämäkin

Onko näissä jotain samanlaista??"

Ei ole.

The Public Eye sanoikin sen:
"julkisuuteen tulon on silti saatava tapahtua hänen itsensä valitsemalla tavalla ja ajankohtana. "

Koska minut on väkisin outattu minä tunnen myötätuntoa Lordia kohtaan. Ilmeisesti aika moni muukin on kyllästynyt tirkistelyyn.
Ylös
vaeltaja2005 Vastaa56 / 59 
26.05.2006, 15:53 Ensin outattiin Muhammed, nyt Lordi. Molemmissa tapauksissa on syntynyt vahva uskonnollissävyinen meteli. Ois tärkeämpiäkin asioita kuten mielenterveyspotilaiden jättäminen heittelille, josta voisi rakentaa mielenosoituksia.
Ylös
vaeltaja2005 Vastaa57 / 59 
26.05.2006, 16:05
Viestiä on muokattu
Ettei syntyisi väärää mielikuvaa, ilmoitan , että iloitsen Lordin voitosta, ja menen kohta konserttiin.

Mutta tämä sensuurimieliala on vastenmielistä. Kaikki tämä touhu nostaa Lordin mainetta. Mediatemppuja kaikki. Seiska, Iltis ja Iltalehti ovat vastenmielisiä ilmiöitä, mutta saavat elää. Eihän niiitä tarvitse ottaa vakavasti.
Ylös
smo Vastaa58 / 59 
26.05.2006, 17:08 Itse olen mitä suurimmin sen kannalla, että tiedotusvälineillä on oltava vapaus puhua, kirjoittaa ja näyttää kuviakin asioista. Se on osa meikäläistä sananvapautta. Ihmisten yksityisyyden verhon taakse kurkkiminen on kuitenkin alhaista niin kauan kuin kurkkimisen ainoa motiivi on kohun synnyttäminen ja rahan teko. Jos ei kurkkimisella ole sen kummempia päämääriä, niin en voi arvostaa.

Jonkun poliitikon heilasteluista voi ja on syytäkin kirjoittaa, sillä ainahan vastapuoli voi olla sidoksissa vaikkapa oppositiopuolueeseen. Sellainen jo vaikuttaa poliittiseen uskottavuuteen. Lordin tapauksessa oli kyse vain ja ainoastaan uteliaisuudesta ja halusta ehtiä ensin. Oli asia Lordin suunnalta laskelmoitu eli ei, olisi toivetta ollut syytä kunnioittaa. Seiska ja eräät muut saivat sitä mitä tilasivat. Lordi saa lisää julkisuutta.

PS. Median ylilyönnit on syytä aina ottaa vakavasti, sillä kuka niitä valvoo jos eivät ne, jotka ottavat asian vakavasti. Joissain toisissa kysymyksissä tulee esiin sellainenkin inhottava asia, että noillakin kohulehdillä on sadoin tuhansin lukijoita, joiden arvostelukyvystä ei voi mennä takuuseen.
Ylös
vaeltaja2005 Vastaa59 / 59 
26.05.2006, 21:16 Otimme Lordin kunniaksi yhdet konjakit ja toiset ja kolmannet ja nyt olemme täällä kotona tv:n ja lopun konjakin ääressä. Lähtö kauppatorille sai jäädä, mutta kohta konsertin päättyessä lähdemme Punavuoreen katsomaan, lähtevätkö iskujoukot tuhoamaan seiskalehden toimitusta. Poliisi on siellä jo valmiina mellakka-aitoineen.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy