ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Sivustot ja ylläpito > Keskustelun vapaus

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Mato Vastaa1 / 3 
21.10.2008, 17:07 Enimmäkseen on tullut luettua tätä kuin itse osallistuttua. Kannatan vapaata sanaa ja kaikilla on oikeus tuoda julki mielipiteensä. Samaan kerhoon voi kuulua monenlaista mielipidettä. Nyt on alkanut pännimään Classic radical nimimerkin kirjoittelut. Kyseessä ei ole enään dialogia vaan pahan mielen aikaan saamista ja ilmeisesti itsenä pönkittämistä muiden avulla. Voidaanko jatkossa ignoorata ko. nimimerkin kirjoitukset vaikka kuinka provosoivia ovatkin tai sitten blokata hänet ulkopuolelle. En jää sen enempää pohtimaan kuka on nimimerkin takana. Mutta toivon että ranneliikkeessä edelleenkin käytäysiin kiivaitakin ja vaiherikkaita keskusteluja. Otten huomioon kyseisen saitin olemassaolon syy ja sen kohderyhmä.
Ylös
vaeltaja2006 Vastaa2 / 3 
21.10.2008, 17:37 Olisikohan mahdollista rajoittaa ko. nimimerkin osallistuminen vain uskonto-palstalle. Ehdottomat porttikiellot tuntuvat kovin järeiltä toimenpiteiltä. Toivoisin, että etsitään kompromissi.
Ylös
kesäpoika Vastaa3 / 3 
21.10.2008, 18:40 Käytös on loukkaavaa silloin, kun se loukkaa jotakuta. Aika moni tuntuu loukkaantuneelta. Sille tarvii tehdä jotain.

Ranneliikkeen pitää olla paikka jossa homouttaan ei tarvi selitellä. Mäkin lopetan selitysketjujen jatkumisen omalta osaltani ja siirryn ilmiantamaan ne viestit, jotka kyseenalaistavat meidän oikeutemme olla.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy