ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Sivustot ja ylläpito > Yhdistyksen säännöt

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
JohnnyFinland Vastaa1 / 7 
14.05.2006, 03:32 Ranneliike-sivustoa ylläpitää Ranneliike-niminen rekisteröity yhdistys. Mistä kyseisen yhdistyksen säännöt löytyvät?
Ylös
aKnot Vastaa2 / 7 
14.05.2006, 06:01
Viestiä on muokattu
Ihan hyvä kysymys..
Ylös
Public eye Vastaa3 / 7 
14.05.2006, 09:44 Tähän löytyy kaksi erittäin hyvää keinoa:
Helpompi (ja minusta hyvin looginen) on kysyminen yhdistyksen vastuuhenkilöiltä, joista ainakin osa lienee kysyjän tiedossa.
Vähän työläämpi tapa on tarkistaa asia Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteristä, jossa säilytettävät asiakirjat ovat julkisia.
Ylös
® Camille Vastaa4 / 7 
14.05.2006, 19:14 Ranneliike.net - kuten myös lepakkolaakso.net, kimmoliisa.net ja www.1705.f - ovat ranneliike.ry:n ylläpitämiä sivustoja. Edellä mainitut yhdistyksen ylläpitämät sivustot eivät kuitenkaan ole yhdistyksen kotisivuja. Yhdistyksen kotisivu on osoitteessa ranneliike.fi.

Yhdistyksen kotisivulla kerrotaan joitain perusasioita yhdistyksestä ja sen toiminnasta (eli pääasiassa sen ylläpitämistä sivustoista). Toimintaa kuvataan myös muutamalla otteella yhdistyksen säännöistä, kuten tällä: "Yhdistyksen tarkoituksena on edistää seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien ihmisten keskinäistä yhteydenpitoa ja avointa keskustelua, lujittaa edellä mainittuihin vähemmistöihin kuuluvien ihmisten yhteenkuuluvuudentunnetta, tarjota informaatiota heitä koskevista ja kiinnostavista asioista sekä lisätä suvaitsevaisuutta."

Yhdistyksen säännöt on toimitettu ainakin kerran kaikille yhdistyksen jäsenille henkilökohtaisesti ja ne ovat lisäksi esillä yhdistyksen jäsenille tarkoitetulla ei-julkisella sivustolla. Säännöt ovat myös kenen tahansa saatavissa PRH:lta, kuten tuossa aiemmin todettiinkin.

Tarvittavat yhteystiedot yhteydenottoa varten löytyvät yhdistyksemme kotisivulta (ranneliike.fi), mikäli yhdistyksen ja sen toiminnan tiimoilta on kysyttävää tai muuta asiaa.

Terveisin
Mikko Kivinen
puheenjohtaja
ranneliike ry
Ylös
JohnnyFinland Vastaa5 / 7 
14.05.2006, 19:18 Public eye, juurihan kysyin, tuossa viestiketjun ensimmäisessä viestissä. :-) Sähköiseen viestintään erikoistuneen yhdistyksen sääntöjen luulisi olevan sähköisesti saatavilla. Vastuuhenkilöt voinevat tähän viestiin vastaamalla opastaa kaikkia säännöistä kiinnostuneita etsimään oikeasta paikasta.
Ylös
JohnnyFinland Vastaa6 / 7 
14.05.2006, 19:20 Miksi yhdistyksen säännöt ovat sähköisesti saatavilla vain yhdistyksen jäsenille tarkoitetulla ei-julkisella sivustolla?
Ylös
Ihmettelijä Vastaa7 / 7 
14.05.2006, 19:27 Miksi yhdistyksen sääntöjen pitäisi julkisesti esillä?
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy