ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Sivustot ja ylläpito > keskusteluista ja kirjoittamisesta

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Riidankylväjä Vastaa1 / 2 
04.08.2005, 23:48
Viestiä on muokattu
Miksi te jotkut, kun kommentoitte jotakin kirjoittajaa, lainaatte isojakin tekstin pätkiä suoraan toiselta omaan tekstiinne. Minusta se on erittäin rasittavaa. Yleensä jätän lukematta jutun kokonaan. En yksinkertaisesti viitsi lukea jonkun kirjoittajan kirjoitusta moneen kertaan. Minusta hyvää keskustelua on se, kun omin sanoin tiivistetään mihin asiaan viitataan. Ei siinä tarvitse toisen kirjoittamaa juttua uudelleen lainata.

Samaa asiaa sivuten erityisen raivostuttavaa on sellainen, kun on toiselle kirjoittanut pitkän kirjeen, kaikella antaumuksella - saa vastineeksi takaisin oman kirjeen, jossa vastaaja on kirjoitukseni lomaan kommentoinut asiaa muutamilla sanoillaan. Idioottimaista! Opetelkaa kirjoittamaan tai ennemminkin käyttäytymään. Aivan yhtä typerää on vastata toivotukseen, että sitä samaa. Saatanan mölöt!
Ylös
smo Vastaa2 / 2 
05.08.2005, 20:08
Viestiä on muokattu
Juuri näin. Samasta asiasta puhutaan ranneliike.netin säännöissäkin. Ainakin minun mielestäni käsiteltävä kokonaisuus hämärtyy täysin perinteisellä "nyyssimaailmasta" tutulla tekstipätkien lainailulla. Tuloksena on asiayhteydestä irroitettuja asioita.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy