ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Sivustot ja ylläpito > kirjautuminen häviää!

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
ihmiäinen Vastaa1 / 5 
11.02.2005, 12:12
Viestiä on muokattu
mitenkähän kauan tänne kirjautuminen on voimassa kerrallaan? mulle on useamman kerran käynyt niin, että olen kirjoittanut pidemmän vastauksen (töppösormet), ja kirjautuminen on kai vanhentunut (kun viestiä ei voi lähettää), ja uudelleenkirjautuminen hävittää sitten sen kirjoittamani viestin. onko mitään neuvoja tähän? olen täysi idiootti tietokoneiden kanssa.
Ylös
ren Vastaa2 / 5 
11.02.2005, 17:08
Viestiä on muokattu
Pidemmät viestit kannattaa kirjoittaa ensin jollain tekstinkäsittelyohjelmalla ja sitten copy/pastella foorumille.

Lyhyemmätkin viestit on kätevä kopioida ennen lähettämistä. Jos käy niin ikävästi, että viestin lähettäminen epäonnistuu niin teksti on ainakin tallessa uutta yritystä varten.
Ylös
Statisti Vastaa3 / 5 
11.02.2005, 19:38
Viestiä on muokattu
Riittää, kun ennen "Lähetä"-nappulan painamista teet tekstistä ctrl+c -kopion maalattuasi sen ensin hiirellä. Jos lähetys epäonnistuu, voit kirjautua uudelleen ja sitten pasteta eli liimata tekstin uudelleen syöttökenttään ctrl+v -näppäinyhdistelmällä. Ei tarvitse avata erillistä tekstieditoria vierelle.
Ylös
ihmiäinen Vastaa4 / 5 
11.02.2005, 21:11
Viestiä on muokattu
ok, kiitos hirveästi neuvoista, olivat maanläheisiä ja yritän ymmärtää niistä jotakin (tai ymmärrän, mutta myös käytännössä toteuttaa...;() ja jos minä pysyn idioottina, niin ehkäpä on vain kaikkien etu säästyä mun pidemmiltä kommenteilta. ;) kiitti!
Ylös
Harza Vastaa5 / 5 
12.02.2005, 14:47
Viestiä on muokattu
Pikkuvinkkinä vielä. Viestin voi maalata hiirikättä rasittamattamatta (ainakin Internet Explorerissa) Ctrl+A-näppäinyhdistelmällä elikä: Ctrl+A, Ctrl+C ja sitten tarvittaessa Ctrl+V. :)
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy