• Nulikkaprinssi

hämmennys

Lukaisin tuolta keskustelu-puolelta tuon Homon parasystävä-jutun ja huomasin, että siellä ihmiset ovat harvinaisen naisvastaisia. Etenkin heteronaisista ei tunnuttu tykkäävän. Tutustutteko te uusiin ihmisiin sillä ajatuksella, että "se on nainen, ja se on hetero, se ei voi oikeasti välittää minusta, se on täällä vain koska olen homo", tai "se on nainen, se on lesbo, sitä ei voisi homouteni vähempää kiinnostaa"?

Pienet aivoni eivät voi ymmärtää tuota jaottelua ihmisen sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen mukaan. Onko tosiaan niin että heteronainen ei missään nimessä voi oikeasti olla homomiehen ystävä? Vai ymmärsinkö jotain väärin?

Äh, minä menen nukkumaan, hermosoluihin sattuu.

3 kommenttia

kesäpoika

16.7.2007 00:52

Kyllä mulla on heteroja tyttöjä ihan oikeina ystävinä.

Niitä homouden takia mukana pyöriviäkin on. Jotenkin sen vaan tietää.

millikan

16.7.2007 11:32

En jaksanut siihen keskusteluun osallistua, mutta kyllä minulla on kavereina ihan heteronaisia, jotka ovat ensisijaisesti kavereita, toiseksi naisia, kolmanneksi heteroita (ja joiden oletan minua arvottavan samassa järjestyksessä).

audinkopoika

16.7.2007 22:06

Jokainen ystävä on arvokas, on hän sit mitä sukupuolta tahansa. Minullakin on heteronaisia ystävinä ja olen ylpeä niistä ystävistä.