• Scherzo

Kesäkuuta

Tänään on jo kesäkuu! Apua!
Aika vyöryy eteenpäin aivan järkyttävää vauhtia. Hyvä kun pysyy mukana!

On tässä kyllä tapahtunutkin ihan tarpeeksi. Viime viikolla kävin työhaastattelussa piskuisessa softafirmassa erään rekrytointitoimiston minusta antamien suositusten perusteella. Ilmeisesti heille jäi minusta sen verran hyvä kuva, että jo keskiviikkona tarjosivat minulle konsultin paikkaa! Nyt minulla on siis uusi työpaikka! Hommat pitäisi aloittaa syyskuun alussa. Lisäksi parin viikon päästä minun pitäisi saada tietää pääsenkö aloittamaan ylemmän amk-tutkinnon syksyllä...

Pistetään taas kerralla elämä uusiksi!

Nyt kun selviäisi vaan kesän hengissä nykyisten töiden kanssa iilimatofirmassa. Sitten voikin hyvällä omallatunnolla siirtyä vähän pienemmän iilimadon imettäväksi. Toivottavasti kuitenkin tein oikean päätöksen töiden suhteen. Koko tähänastisen työurani olen ollut saman firman palveluksessa, melkein 8 työntäyteistä vuotta, joten eiköhän ole aika vähän kurkistaa aidan toiselle puolelle, onko ruoho siellä vihreämpää.
Lisäksi... on ehkä tervettä myös muuttaa työympäristöä 60000 ihmistä työllistävästä firmasta n. 20 ihmisen putiikkiin. Toisaalta tuo muutos myös vähän pelottaa, mutta eiköhän se siitä :-)

Ja varmasti koko kesän päässä pyörii "Teinkö oikein?" mutta aion pysyä kannassani... :-)

3 kommenttia

Roope2

1.6.2008 22:31

Täällä ranneliikkeessä tuntuu olevan käynnissä melkoinen työpaikanvaihtosuhina. Onnittelut!

Torontosta

2.6.2008 03:43

" Laita elama uusiksi". Ala kerro nykyisessa siita mitaan viela. Onnea uuteen paikkaan!

Hank

2.6.2008 12:46

Onnea vielä kerran ja toivotaan että tuleva "iilimato" ei ole yhtä "mukava" kuin mitä tuo nykyinen on :D Katsoo sitten miten se jatkaa mun imeskelyä, se iilimato siis kun vaihtaa uusiin hommiin myös, mutta aika näyttää.

Eli joo, Roope on oikeassa, meitä työpaikkaa vaihtavia on nyt aika monia, kevät on muutosten aikaa (tai no kesähän nyt jo kai on?).