• audinkopoika

Yököttävä ruoka, poliisit saneerauslistalla

Julkkiskokki Gordon Ramsay sit kävi Suomessa ja haukku meidän perinneruuat pystyyn. Mämmit, karjalanpiirakat munavoilla, kuiva riisikakku ja lakkaan dipatun juustovoileipä saivat kyytiä, olivat yököttäviä, kuvottavia jne.
Onko suomalaisilla niin poikkeava maku, joka poikkeaa muiden maiden makutottumuksista?
Olemmeko me "junttiloiden" ruokamaa?
Itse kyllä tykkään karjalanpiirakoista, no mämmistä en kyl niin paljoo....

Väkivalta ja rikollisuus lisääntyy...Mitä tekee poliisi? Nyt ne on lopettamassa päivystyksen Helsingin ainoassa auki olevassa asemalla Pasilassa.
Missä ihmiset sit asioivat, jos apua tarvitsevat? Passi hukkunut? Eksyksissä? Rikosilmoituksen teossa?
Huh...huh.. sanon minä.
Nyt kyllä jarrua...ihmiset tarvitsevat poliisin palveluja 24 tuntia vuorokaudessa.

2 kommenttia

JPHki

30.10.2007 22:33

Gordon Ramsay on itse emäjuntti, se on käynyt selville jo kauan sitten. En kylläkään tiedä, miksi ulkolaisille pitäisi edes tyrkyttää ns. perinneruokia, eivät kai brititkään ensimmäiseksi tarjoa ällöttäviä(?) munuaisvanukkaitaan vieraille.
Mistä päättelet, että väkivalta ja rikollisuus lisääntyvät? Tietääkseni tilastot kertovat päinvastaista, onneksi.

Lellu

1.11.2007 01:42

mä tykkään ramseyn asenteesta, jälleen kerran mies, joka on musta ärsyttävä mutta jotenkin vetoava silti... mä tein aika vasta pikku suolaiseksi sulhaspiirakoita ja munavoita, musta ne on hyvää ja valmistuu aikas perusaineista. ne paistovalmiit piirakat varsinkin :P
en mä sanois että meidän pöperöt on juntteja, ehkä tosiaan hieman erilaisia... minusta meidän kasvispuolen jutut (kuten vaikka just lakka, puikula jne.) eivät oo läheskään niin ällön kuvottavia kuin jotkut härän kivekset tai ketun kikkelit sun muut.