• audinkopoika

Siivousta, myrskyä ja tehtaiden alasajoa

Perjantai on kivasti jolkuttanut vaikka kiirettä onkin pitänyt.
Huh...Huh.. siivous on joskus rankkaa, kun samalla vielä pesee pyykitkin, jotka reissussa oli likaantunut + lakanoita muutama.

Hui..nyt ne lupaa Etelä-Suomeen kunnon myrskyä. Kuulemma huomenna myrskyää kunnolla ja sataa ropisee enemmän kuin tarpeeseen. Saapi nähä onko ennusteet paikallaan.

No iltalehti oli tutkinut iljettävimmät mainokset kautta aikain.
"Rasismi on ylivoimaisesti vastenmielisin asia, mitä mainoksessa voi kuvata.

Näin päättelivät Iltalehti.fi:n lukijat, jotka äänestivät Suomen kamalimmaksi mainokseksi maalimainoksen vuodelta 1948, jossa hämmentyneen oloisista mustista lapsista pestään iloisen oloisia valkoisia lapsukaisia.

Kronos Titanvalkoinen -maalia mainostava mainos sai Iltalehti.fi:n äänestyksessä peräti 44 prosenttia äänistä, yhteensä 3547 ääntä." kertoo iltalehti.

Hyvä et näin onkin, itse kans kattelin hämmästyneenä tuota vanhaa mainosta. Huh..huh...mitähän sillo on suomalaisten päässä liikkunut. Ei voi tietää, kun ite ei oo sillo viel syntynyt.

Isot firmat nostaa voittojaan ja saneeraa porukkaa leipäjonoihin.
Stora Enso tässä hyvänä esimerkkinä viimeisistä Summaa ja
Kemijärveä ei kyllä kohdella hellävaraisesti.
Vasta meni Salcomp Kiinaan ja silloin tuli 600 työtöntä ja nyt tulee 200 lisää. Kokonaisvaikutus tälle alueelle on liki 2 000 työpaikkaa, kun lasketaan koko metsäsektori
Ministerit eivät tee mitään?!?! Höh..sanon minä.

Tarvis saada sama mekkala aikaan kuin Saksassa.
Vastarinta matkapuhelinjätti Nokiaa vastaan voimistuu Saksassa.
Ammattiliittojen keskusjärjestö DGB kehotti torstaina boikotoimaan Nokian matkapuhelimia, koska yhtiö aikoo lopettaa tuotannon Bochumin tehtaassaan.

Nokian Bochumin tehdas työllistää 2 300 ihmistä, mutta lisäksi tehtaan lakkauttaminen uhkaa välillisesti tuhansia muita työnpaikkoja, ammattijärjestöt muistuttivat.

Taitaa tää olla sitä kansainvälistymistä, firmat kasvattavat voittoja siirtämällä tuotantoa muihin maihin.
Nyt kilpailutetaan työntekijöitä eri maiden välillä.
Missä maassa on halvimmat työntekijät ja raaka-ainekustanukset....