• kesäpoika

Vappuiloa

Vappu. Me ollaan oltu paljon ulkona, eilen kallioilla istumassa ja juomassa siideriä ja kaljaa ja juttelemassa, ja siellä oli tosi mukavaa. Me juteltiin rakkaankin kanssa pitkään kahdestaan, kaikenlaisia syvällisiä ja mä rakastun aina vain syvemmin.

Yöksi tultiin omaan kotiin.

Tänään oltiin kaveriporukassa Ullanlinnanmäellä, perinteisessä vapunvietossa monen muun kanssa. Iltapäivällä käytiin kotona ja sitten kylässä alakerran poikien luona. Illalla pikkusisko ja kummityttö äiteineen tulee vielä käymään meillä. :)

Mun itse tekemä sima onnistui tosi hyvin. :) Kotona meillä on koristeena ilmapalloja, eri värisiä ja muotoisia. Serpentiiniä ei ostettu, se tuntui niin turhalta roskaamiselta. Ilmapallot kestää vähän pidempään ja niistä on muutakin iloa. Me ollaan vielä niin lapsellisia että pelataan niillä lentistä. Silkkiturkkikin leikki yhdellä pallolla, ja huomattuaan kuinka siinä käy se jätti muut rauhaan.

Mä kyllä luulen, että silkkiturkille jäi suureksi arvoitukseksi minne se ihana pallo äkkiä katosi. :)

4 kommenttia

arkadas

1.5.2008 17:50

Samaa tuo meidänkin kollimme ihmetteli kun pallojen kanssa touhusi - "mihin ihmeeseen se ykskaks katosi, vaikka tassulla vain hiukan hipaisin?" Ja sen jälkeen sellainen "se oli jo rikki kun tulin tähän" - ilme ;)

Eikös olekin ihanaa olla rakastunut?

Dragon-85

1.5.2008 18:08

Minäkin olin tylsästi Ullanlinnanmäellä - vaikka hauskaahan siellä oli, omaperäisyys vain puuttui. :)
Tästä vuodesta viisastuneena teemme kyllä ensi vuonna omat simat... ei noista valmiista ole mihinkään.

audinkopoika

2.5.2008 23:58

Voih...minun alko tekemään simaa mieli. Mulla raukalla ei oo ollut vappuna simaa ollenkaan, enkä oo sitä ees päässy maistamaan tänä vappuna.
No ehkä ens vuonna....

kesäpoika

3.5.2008 15:28

Arkadas, joo, on ihanaa olla rakastunut. :)

Ja Dragon, ei perinteiden tarvikaan olla omaperäisiä. :) Jos kerran on hauskaa, niin hyvä vain, että kaikilla muillakin on hauskaa samalla tavalla.