• kesäpoika

Blogitilasto ja kesätiivistelmä

Mä oon viime aikoina saanut niin paljon positiivista palautetta blogikirjoittamisesta, että vaikka se tuntuu tosi, tosi, mukavalta, niin jotenkin ihan pelottaa aloittaa seuraavaa tekstiä. Tuntuu, että odotetaanko siltä nyt jotain ihan tiettyä asiaa ja onnistunko mä siinä, vaikka tiedänhän mä, että itselleni kuitenkin tavallaan kirjoitan, enkä "kaupallisuuden" vuoksi..

Jotkut toiset kirjoittajat ovat arvostelleetkin joitain kirjoittajia, nimiltä mainitsematta, siitä, että tavoitteena kirjoittamiselle olisi vain korkeat lukijamäärät ja paljon kommentteja.. Siihen en osaa oikein sanoa mitään. Osaan kirjoittaa vaan omalla tavallani, enkä osaa sitä muuttaa sen kaupallisemmaksi tai vähemmän kaupalliseksi tietentahtoen, puhumattakaan siitä, että osaisin kirjoittaessani jollain tapaa varmistaa tulevien kommenttien määrän. En minä osaa. Mutta kyllä mä ilahdun siitä, että näitä luetaan ja kommenteista erityisesti. Jos johonkin kirjoitukseen ei tule yhtään kommenttia, niin heti nousee mieleen epäilys, olikohan siinä jotain vikaa..

Omiin tilastotietoihini oon oikein tyytyväinen, kiitos vaan kaikille. :) Ennen tämän kyseisen tekstin aloittamista mulla oli kirjoituksia tehtynä tasan 80kappaletta. Lukukertoja on 14220 ja kommentteja 302. Mä oon päätellyt että vakituisia lukijoita on suunnilleen sata, koska ekana päivänä uusi teksti käydään lukemassa yleensä aika tarkkaan sen sata kertaa. Seuraavana päivänä lukijoita käy välillä vaan parikymmentä, välillä paljon enemmän. Mietin, että se johtuisi siitä, että jos kirjoituksesta tykättiin, niin samat lukijat voi käydä katsomassa montakin kertaa. Mäkin käyn muiden blogeja lukemassa juuri niin, eka heti kun huomaan uuden julkaistun ja sitten uudelleen myöhemmin jos se oli erityisen puhutteleva jostain syystä. :) ..Sellaista seurantaa oon harjoittanut viime aikoina.. Rakas on meillä muuten kyllä innokkaampi tilaston seuraaja, vaikka ei se enää olekaan niin jännää kuin ihan alussa oli.

Huomaan laiminlyöneeni täällä ns. normaalista elämästä kertomista aika paljon koko kesän ajan. Vaikka blogia aloittaessa sanoinkin, että tämän ei ole tarkoitus olla kalenteri, jonne laitan ylös kaikki menoni, niin sitten kun välillä kuitenkin laitan, se saa mun elämän näyttämään ihan siltä, kuin ei tapahtuisi mitään muuta, kuin se, joka on jostain syystä päätynyt tänne.

Tässä siis tiivistelmä: Mä olin kiertueella koko kesäkuun, ympäri Suomea mentiin monella eri paikkakunnalla ja käytiin Italiassakin. Heinäkuussa olin kesätöissä studioavustajana. Elokuun alun olin lomalla, ja nyt koulu on taas alkanut. Mun polvi ei vieläkään oo kunnossa rasitusvamman takia ja oon treenaillut aika varovasti, niin vieläkin tuntuu elämä puoliksi lomailulta.

Kaikki on meillä ihan hyvin. :) Ystävillä ja tuttavilla on ollut dramaattisia eroja ja riitoja ja rakastumisia, sairastumisia, läheisten menettämistä, läheisyyden löytämistä ja muuta sellaista, mitä aina ja kaikkialla elämässä tapaa olla. Kirjoittelen taas, kun jotain tapahtuu tai tulee jokin ajatus, joka on hauska saada ylös jonnekin. :)

3 kommenttia

cloudberry

20.8.2007 12:44

No minä kommentoin, ettei tule paha mieli(= Anteeks jos oon omilla hehkutuksillani tuottanu paineita (ainakin eka viestini oli yhtä euforinen kuin oloni silloin), mutta oon halunnu vaan vilpittömästi kertoa, että oon saanu paljon irti kirjottamistas asioista ja kiittää näistä virikkeistä. Mulle ei oo todellakaan tullu blogistas oloa, että kalastelisit huomiota, eikä oo tullu kenenkään muunkaan blogista. Tai tokkakai, kun jotain valitsee kertoa, toivoisi jonkun tarttuvan siihen ja reagoivan, mutta se on perus lähtökohta blogille eikä mikään synti.

kesäpoika

20.8.2007 21:11

:) Kiitos.

Ei sun sentään tarvi alkaa kommentoida silloin, kun ei oo mitään sanottavaa, vaikka mulla onkin taipumuksia ylireagointiin. Mä nyt vaan oon vähän tällanen. Onneksi kaikki ei oo. :)

audinkopoika

21.8.2007 00:53

Hih..taaskin syyllistyin siun blogin lukemiseen. Olisko uteliaisuus tehnyt sen ;)