• mopsi22

Vaalit, akvaarioasiaa, kela on perseestä, sun muuta ajankohtaista

Minäkin aion äänestää kuntavaaleissa. Äänestän periaatteessa laiskasti, enkä toisaalta näin nuorena monia vaaleja ole edes nähnyt.

Nyt saatu "innostus" on kyllä enemmänkin tuon politiikasta ja taloudesta kiinnostuneen bf:n ansiota. En varmaan nytkään olisi kiinnostunut, jos bf ei olisi. Onhan se ihan mukavaa, että toinen on kiinnostunut ajankohtaisista asioista. Minäkin olen, mutten ole jaksanut seurata. Nyt on pakko, että tietää mistä bf jauhaa milloinkin ;P

________________________________________________________

Vr sekoilee taas. Kannatan julkista liikennettä; liikun omalla autolla aina kun sellainen on käytössä.

________________________________________________________

Kaipaako kukaan 980 litraista akvaariota? Myyn sellaisen. Allas on kansoittamassa äitini asuntoa, ja taitaa kulua vielä vuosi jos toinenkin, ennen kuin minulla on tilaa sille. Silloin voin hommata jo uudenkin. Anyone?

________________________________________________________

Joo, Kela on nyt virallisesti perseestä. Oma moka ylitellä tulorajoja, myönnän. Mutta kertokaa, onko tässä mitään järkeä:

Kun itse palauttaa liikaa maksetut tuet, saa takaisinmaksetut tukikuukaudet takaisin käyttöönsä. Mutta jos kela perii kuukausia takaisin (eli et syystä tai toisesta ole itse niitä ilmoittanut takaisinperittäviksi), joudut maksamaan (ihan vitunmoisen, käytännössä laittoman) 15 % koron JA menetät tukikuukaudet.

Mielestäni tuossa rangaistaan jo tuplaten ja vieläpä aika kovalla kädellä.