• mopsi22

Ohi ja ei

Joulu on ohi. Arki on taas pop.

Hohhoijaa.

Sydän teki taas temput aattoyönä: moninaiset epämääräiset rytmihäiriöt herättivät 3.30 aamuyöstä. Ärsyttävää. Lyö, ei lyö, lyö kovaa, lyö epämääräisesti, muljahtelee ja lyö taas. Kuoleeko vai eikö? Sukurasite, ja ikävä sellainen.

Muuten "sydän" voi hyvin <3

Olin keittiössä koko joulun. Kun sieltä pääsin pois, vieraat lähtivät. Olen organisoija ja otan delegointivastuun. Siitä tuli kiitosta kaikilta vierailta ja järjestelijöiltä. Valitettavasti ominaisuus on ominainen minulle, joskin kyllä sitten istuin kun vihdoin istuin. Ruoka oli hyvää, pöytä kaunis ja vieraat viihtyivät. Isoäiti oli onnellinen, kun joku joskus sielläkin käy.

Inventoin isoäitini lasitavaran. Lähes kaikki esineet ovat priimakuntoisia ja signeerattuja. Silmät auki perinnönjaossa. Kyynikko ja ahne paska.

Istun kotona. Keittiössä pino tiskiä. Kulhoissa erinäistä suklaata, ostettua ja itse tehtyä ja lahjaksi saatua. Olen puutteessa. Juon viiniä. Poikaystävä tulee huomenna, luojan kiitos.

Sain poikaystävältä joululahjaksi pienen pinkin Mariskoolin. Se on ihana.

Nyt olen väsynyt. Mietin mitä teksin. Tiskatako? Syödä jotain (joulun jälkeen syöminen menettää merkityksensä hetkeksi...)?

Ehkä vain tyydyn järjestämään keittiön astiat, siirtelemaan tavaroita vähän omille paikoilleen ja sitten istun tuhomaan tämän viinin. Flunssa helpottaa sekin jo.

Olen puutteessa, joko mainitsin. Ja seksi vuotavan nenän kanssa on eksoottista: "sori kulta, niistän taas..."

Huomenna olisi klubilla setan bileet. Lauantaina äiti haluaa meidät syömään Ukiin. Ehkä lepakkosiskoni, siskon naisen ja bf:n kanssa menemme tutustumaan Ukin yöelämään. Se on lähinnä vitsi. Homoille jopa potentiaalisesti vaarallinen. Maalaismoukat. Turku on tosin lähes yhtä juntti; maalaiskylä suuremmassa koossa.

Joululahjani olivat vaatimattomat. Onneksi. Ostin äidille kirjan. Hänellä on jo sama kirja. Ärsytys.

Miksi, oi miksi lapsiperheiden täytyy itse painaa ja piirtää tyynyliinoja/peflettejä/pyyhkeitä yms. ja antaa niitä lahjaksi? Inhoan niitä. En koskaan käytä. Säilytän lähinnä tunnearvosta. En pidä ko. itemeistä lahjoina. Ärsyttäviä.

Joulu on ohi. Arki tulee. Arki = opiskelu(ongelmat) ja rahaongelmat ja kaikki muut ongelmat.

Kauniit ja rohkeat tvssä. Pakko vaihtaa kanavaa. Aivot eivät riitä blogiin ja tvseen samaan aikaan.

Hyvää uuttavuotta, vaikka inhoankin näitä latteuksia. Ehkä hyvää ihmisen konstroiman aikakäsitteen taitekohdan juhlaa?

edit: milloin pusukalahuuli-taylor on ilmestynyt takaisin kauniisiin ja rohkeisiin (tai vanhoihin ja ristisiittoisiin...)?