• mopsi22

Ei kasva? Ei kasva!?!

Huoooooh!!!

Miten jotenkn paloi käämi ihan vähän tämän uutisen kanssa:

http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2009/11/saastaminen_huolettaa_elinkeinoelamaa_1196279.html

Ihmisten säästäminen (=kulutuksen vähentäminen) huolettaa elinkeinoelämää. Ja toki retoriikkaan kuuluu, että jos ette kuluta, täytyy alentaa työntekijöiden palkkoja jne. (Laitoksella proffista yksi ihmettelee ääneen, että koneen toimitusjohtaja (?) käärii vuodessa tuloja 4 miljoonaa ja vaatii samalla duunareiden palkkojen alennuksia, jotta homma kannattaa. Miksei itse ensin vaikka puolita palkkaansa ja sitten vasta ala kitistä duunareiden palkka-alea. Pelottavaa kyllä, alan punikki'istua (kaunis sanakammotus) sen verran, että olen samaa mieltä...)

Jos ette säästä! Säästäminen on maailman sivu tuhonnu ihmiset ja yhteiskunnat, näinkö on?! Ihmiset vihdoin ovat (no taas) säikähtäneet käyttämään järkeään. Ehkä kierrätys ja itse tekeminen taas kasvattavat suosiotaan. Martoille riittää työnsarkaa. Ymmärrän kaupan näkökannan, mutta en ole samaa mieltä.

Jotenkin...tuohon uutiseen tiivistyy hirveästi sitä ajattelua, jonka takia kaikki on päin persettä tällä hetkellä. Kulutus on normi! Kaverit tietysti nauravat partaansa, kun superkuluttaja Mopsi räyhää...naurakaa pois.

No, eipä tästä sen loogisempaa juttua tullut, kunhan rähisen aamun uutistarjonnan arvomaailmasta :)

___

Lähden tästä Raumalle keräilemään allekirjoituksia papereihin (laitos pomputtaa valmistuvia), soittelemaan roklin pianoja (ah akustisia), katselemaan vanhaa kampusta, tapaamaan ystäviäni, suunnittelemaan väikkäriä ja huomenna mukavien poikien kanssa tarkastelemaan kaupunginteatterin Lainahöyheniä.

Toivottavasti kaksi kuuden tunnin yöuniin jäänyttä yötä eivät kauheasti seuraa perässä :S

...jää setan discoteekkikin melkeen välistä, voivoi.

1 kommentti

letala

27.11.2009 19:01

hmm.. Enpä bongannut Mopsia, vaikka samoilla asioilla liikuinkin Sempunmäellä.. Ei sillä.. En sua tunnekaan.. =OD