• Jusa

Todella merkillistä..

Ex-mieheni otti minuun viimeksi yhteyttä tänä Jouluna (jota en odottanut) joulutoivotuksin yli puolen vuoden tauon jälkeen. Erostamme on kulunut lähes vuosi.

Olen ajatellut jostakin syystä häntä paljon viime aikoina ja eilen minulla oli tunne, että hän ottaa yhteyttä.. Puhelin soi ja tiesin keneltä sen on. Ex-mieheni soitti ja kyseli vointiani: onko kaikki kunnossa? Juteltiin ihan tavallisista asioista pitkän aikaa. Lopuksi sanoin hänelle, että hänen soittonsa ei ollut minulle yllätys.. että tiesin jo yhteydenoton etukäteen.

Näitä asioita sattuu itselleni usein.. onko se telepatiaa.. jonkinlainen lahja.. vai mikä? Parempi olla pohtimatta asiaa sen pitemmälle. Tuntuu kuitenkin hyvältä, että siltoja ei ole poltettu lopullisesti. Aika tuo etäisyyttä asioihin ja niihin suhtautuu paljonkin eri tavalla. Monet mukavat muistot palaavat mieleen.

2 kommenttia

martin

9.2.2010 20:29

Pystyit siis keskustelemaan hänen kanssaan rauhallisesti?! Kovin rikkinäisen suhteen toisen osapuolen kanssa on vaikea edes etäisyyden jälkeen keskustella - pystyykö koskaan... Hyvä, että Sinulla ei ole poltettu siltoja lopullisesti.

Jusa

9.2.2010 22:54

Nyt olemme pitäneet yhteyttä aina silloin tällöin; Ja ihan ystävyyden merkeissä rauhallisesti, mutta vain puhelimella. Hän ei uskalla vierailla, koska "pelkää kuulema itseään, mitä voisi tapahtua" (vieläkin voimakkaat tunteet puolin ja toisin). Hyvä näin.