• JanneP

06.10.06

Kaupunki ja Maikki odottavat. Aion uida ja illalla tapaan Jeren. Eli täytettä on tällekin päivälle kertynyt ihan kiitettävästi.

Aamu alkoi reippaasti! Pientä hiertoa vanhusten kanssa. Jaakko soitti ja kertoi, että Eeva on iskenyt niille luuria korvaan, kun ne on useaan otteeseen yrittäneet soittaa. Tiedän henkilökohtaisesti vain kahdesta kerrasta. No, päätin, että kun se on kerran tällaiseksi äitynyt, niin on aika etsiä asunto ja PAINUA VITTUUN!

Junassa kirjoittamiseen alkaa muodostua omat hienoutensa. On kirjoitettava pienellä (tosi uteliaita nämä kanssamatkustajat). Pienikin junan heilahdus suttaakin sitten koko sanan.

En tiedä vielä millainen rääkki asunnon tästä asunnon löytämisestä syntyy. Oikeastaan en edes tiedä mihin muutan. Olisi tietysti ihana muuttaa keskustaan, mutta vuokra voisi olla hieman liian korkea. Maksimissaan se saisi maksaa 350,-/kk. Eli turha varmaan edes toivoa. Opintotuen asumislisähän on noin 80% ja maksimissaan myönnettävä tuki jotain 200,-/kk. eli - hmm - pahalta näyttää! VAAN JOS EI MUU AUTA, NIIN OON VALMIS OTTAMAAN WICCAN PELIIN! Se siitä oman hyödyn tavoittelemattomuudesta!