• arkadas

Sorvin ääreltä...

Tässä helteiden keskellä aloittelin sitten työni. Mikäs siinä, kun hanikin pakertaa töissä. Rauhallinen alkurutistus on muuttumassa pikkuhiljaa minuuttiaikatauluiksi, resurssivarauksiksi sekä opetukseen osallistumiseksi. Suunniteltuja opetustehtäviä näyttää tulevan sopivasti (alkuun enemmänkin mitä on sovittu). Eipä se haittaa - kyllähän työ mukavassa ja mielenkiintoisessa ympäristössä aina maistuu...

Aloituspäivänä käteeni iskettiin työläppäri ja tunnukset "firman" intraan, maileihin ja tuntisuunnitteluun. Työpuhelinkin on jo saatu - onneksi vielä sen hiljaisuus kestää viikon pari, ennen kuin "täysi rähinä" alkaa.

Monipuolisuuttakin on tarjolla - tässä on ehditty opetella ja opastaa erillaisten työkoneiden käyttöä (vaikkei se puoli itselleni varsinaisesti kuulukaan), valvottu virallisesti yksi koetilaisuus ja tehty omille tuleville oppitunneille materiaalia. Oman osaamisalaani liityvänä, sain vielä pari uutta henkilökunnan jäsentä opastettavakseni.

Siitä se lähtee...

Kotona kollitkin ovat alkaneet nauttimaan toistensa seurasta - hellyttäviä kuvia on tullut otetuksi, kun "pojat" nukkuvat sulassa sovussa milloin missäkin päin residenssiämme ;)

Lämpimiä ja iloisia kesäpäiviä - vartalon muodosta riippumatta - kaikille =D