• tellus

viikonloppu mökillä vanhempien kanssa ja olo on kohtuullisen ahdistunut. pääseekö niistä rooleista ikinä?

vanhempien suhde toisiinsa on vähintään vähän tulehtunut ja tuntuu pahalta pyöriä siinä välissä. kun tahtoisi että ne molemmat voisi vaan voida hyvin ja tukea molempia. toisaalta tulee viha, aikuiset ihmiset ei osaa selvittää välejään ja asioitaan.

äidin ja isän irtiotto toisistaan on ollut ilmassa useamman vuoden, lopullista eroa ei vielä ole tullut, vaikka sitä ne juuri tarvitsisi. mutta eivät uskalla kai. koko elämä yhdessä ja ne sitoo toisiaan toisiinsa pienillä avuttomuuksillaan. toinen tarvitsee toista koska. mökkiä ei voi jakaa koska. erota ei voi koska.

siskon muutto ulkomaille pois tän perheen sotkuista tuntuu ihan käypältä vaikka tylyltä myös, kiitti vaan, tervetuloa myöhemmin puhtaampaan pöytään? omat sotkunsa se löytää siitä kuitenkin.

1 kommentti

arkadas

14.7.2008 21:32

Ihmiset nyt tuppaavat riippua toisissaan vaikka vain tavan vuoksi, varsinkin kun on pitkä suhde takana. Itse toki sanoisin, parempi kertarytinä kuin jatkuva pieni kitinä. Jos ei homma onnistu yhdessä, niin mitä sitä siinä vielä pähkäilemään. Nuo pienet tekosyyt ovat juuri sitä riippumista toisessa... Ei uskalleta ottaa ratkaisevaa askelta, koska... Vastuunottaminen omista tekemisistään ja päätöksistä on vaikeaa itse kenellekin, mutta joskus on vain tehtävä ratkaisu, meni syteen tai saveen. Jotkut eivät elä - ovat vain olemassa...