ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Blogit: Your name is the only word that I can say

Sivu 1 / 2 Blogia pitää Laika

love was made to forget it
Kirjoitettu: 01.01.2007, 15:49:07
MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅI! ö.ö Olen elossa! Olin vaan autuaasti unohtanut tämän koko systeemin olemassaolon. D: Sen siitä saa ko ei ole enää tuossa osoiterivin kivassa pudotusvalikossa kaikki tärkeät osoitteet tallessa valmiina. Ei kaikkea VOI muistaa, varsinkaan jos ei yritä. :D

Ja kyllä mun isoimmat kuulumiset nyt voi lukea Tuinkin blogista. Ninq. Ette ole missanneet mitään.

Kirjoitin NaNoWriMon! Sain sen valmiiksikin! 50 001 sanaa (en ole tarkka en :D) marraskuun aikana. Nyt on tammikuu ja editoimiskuukausi, kuukauden se sai levätä ja nyt onkin jo hirveä hinku taas päästä sen tekstin kimppuun. ö.ö Siinä mielessä olen fuskannut että olen pelannut sen tarinan hahmoilla vähän, mutta ei sitä lasketa, nee?

Lähtölevottomuus. Tänään kotiin enkä osaa oikein asettua mihinkään, se on aina sama kun on johonkin menossa. Haahuan ja hengaan vaan, odotan.

Heei vois vaihtaa blogin nimeä. :O Joo! Mikä olis kiva. Höm. Joku quote luonnollisesti, jokin merkityksellinen vieläpä. Ja tyylikkäästi vähän emo ja vähän artsy-fartsy ja vähän mystinen. Mutta ei silti klisee. Blogiuskottavuus on hankala laji, sano.

Taidan kallistua joko Placebon tai My Chemical Romancen puoleen. Tai Something Corporateltakin voisi löytyä jotain. Mietitäänpä. o.-

MCR se taitaa olla..ellei sitten Arcade Fire. Äääää. En tiedä! Joo. Otetaan Arcade Firea, sama kappale josta tämän entryn otsikkokin on.
Kommentit (1)

And it's so cold
Kirjoitettu: 06.10.2006, 10:01:43
Sisälläni asuu jotain outoa, jonkinlainen vierauden kaipuu.
Vähän sama kuin se kun jotkut ihmiset hakevat keveyttä, jotkut unohdusta, jotkut aina vain hurjempia kokemuksia, tuntua siitä että on elossa -- minä haen vierautta. Ei varsinaista eristystä, se on liian yksinäistä, mutta etäännytystä.

Ehkä se johtuu vain siitä että elän nykyään kahta todellisuutta. Toisessa viikonloppuisin ja kotona, toisessa viikoilla ja töissä. Ne ovat kaksi ihan eri maailmaa, haluaisin voida sanoa että eivät ole, että olen sama ihminen siellä ja täällä.
Onko kukaan sama ihminen jos siirtyy eri paikkaan, eri lainalaisuuksien valtaan?
Ovatko ne kaksi eri ihmistä kuitenkin loppuviimeksi sama?
Miksi pitäisi olla vain yksi ihminen, jokin idea tosiminästä, kun ihminen kuitenkin on niin helvetin subjektiivinen olento.

Mutta mistä haluan etäännytystä? Mille haluan olla vieras? En vaimolle ainakaan, se on varma, se on se mihin voin luottaa.
Itselleni? En usko, olen aina viihtynyt itseni kanssa.
Ystävilleni..ei, tunnen itseni liian hyvin jotta voisin uskoa tuohon.

Ehkä olen vain kyllästynyt. Kyllästyn kauhean helposti, ehkä se on syksy, ehkä Nuuskamuikkunen tahtoo etelään. Ei yksin mutta liikkeelle, ehkä kaipaan sitä tunnetta että on menossa johonkin.
En tahdo odottaa enää.
Kommentit (1)

Tonight we'll go dancing
Kirjoitettu: 27.09.2006, 17:54:49
Kuulin radiosta että jotkut oli listannut kaveriporukassa tärkeimpiä levyjä. Aattelin että mäkin haluun. Tämä projekti luultavasti etenee ajan mittaan, mutta pyrin saamaan aikaiseksi top 5-listan. :O Mission impossible? Kenties.

The Arcade Fire - Funeral
Vuoden 2004 paras poplevy. Ehdottomasti. Jotenkin vaan ne sanoitukset ja se soiton vimmaisuus puree minuun ja lujaa, niinkin lujaa että kakkosraita on päätymässä mun kolmanneksi nimeksi. Laika. n.n

Placebo - Meds
Placebo on loistava bändi ja Meds on loistava levy, tasaisuudessaan. Kestää kuuntelua uudestaan ja uudestaan ja uudestaan eikä vaan kulu sitten millään.

Counting Crows - Recovering the Satellites
Loistavia sanoituksia. Ja masennusteema puri alkuvuodesta tietystä syystä (the obvious) aika hyvin. "we'll settle down down down into bone"

Pink Floyd - The Dark Side of the Moon
Sanoitukset. Musiikki. Miten voikin olla niin perhanan täydeliseksi hiottu levy ilman että kuulostaa ylituotetulta? Tätä olisin halunnut katsomaan livenä, olen vaan syntynyt liian myöhään. Albumi joka toimii nimenomaan albumina parhaiten, ei irrallisia hittibiisejä. Jei. Tätä levyä pitää rakastaa jo yhden rivin perusteella: "there is no dark side of the moon, really. matter of fact it's all dark." D:!

Fiona Apple - Extraordinary Machine
Jotenkin tästä on tullut mun ja Taijan levy. Silleen. Emt. D:
On muuten perhanan hyvä levy.

Kent - Vapen och ammunition
Kent auttoi mua eteenpäin viime syksynä ko oli vaikeeta. "välkommen, välkommen hit, vem du än är, var du än är"

Michael Jackson - Dangerous
Jacksonin paras albumi. Ehdottomasti. Helvetin hyvät soundit ja biisit kulkee. Nuoruuteni soundtrack, voisi sanoa. :D Tai esimurrosikäisyyteni. Heal the world, ninq! o/

The premiere Andrew Lloyd Webber collection (tjsp.)
Parhaat biisit miehen koko tuotannosta yhdellä levyllä. Niin käytännöllistä. :H

Zen Café - Romuna
Ostin alelaarista kahdella markalla. :D Todella kaunis oli juuri tullut hitiksi ja halusin tutustua lähemmin. Kertoi hyvin sen ajan tuntoja, mutta lapset älkää vaan vahingossakaan kuunnelko kappaletta Satavuotias jos masentaa. Ei oo terveellistä se.

Apulanta - Kolme
Tämä ja Plastik on Apulannan parhaat levyt. Plastikia en tärkeäksi listaa koska se on vaan hyvä, ja se siitä. Ei sen suurempi vaikuttaja. Mutta Kolme on sellainen levy joka mulla on kulkenut aina mukana siitä asti ko se ilmestyi johonkin vuoteen 2004. Kuunnellutkin olen! Melkein levyn puhki jo. :D Ihmeen kestäviä.

Viksu vol. 1
Itse tehty kokoelmalevy. :D Tiukulle ko se täytti 18. Siihen aikaan kokoelmalevyt jotka on tehty itse oli vielä tosi hieno lahja! Siinä on monta biisiä joita en voi sietää, mutta se onkin tehty Tiukua ajatellen. Ja se tykkäsi siitä kovasti, kuunnellaan vieläkin aina välillä autossa sitä. :H

Pulp - Different Class
Common People sai minut kiinnostumaan, Disco 2000:lla olin myyty. Sanoitukset on niin ihanan kutkuttavasti samaan aikaan viiltävän tosia ja hilpeän itseironisia kertomuksia sukupolvesta joka ei ole nähnyt yhtään suurta sotaa. Hyvinvointia piisaa mutta henkisesti ollaan tyhjiä. Ninq.

Suede - Coming Up
Ks. ed. Paitti että tän kovimmat piisit oli Picnic by the Motorway, Trash ja Beautiful Ones. Niin ja Saturday Night. Se on lohtulaulujen kuningas.

Noni. Siinä sitä hetkeksi.
Kommentit (0)

FLASH GORDOOOON~
Kirjoitettu: 23.09.2006, 18:58:40
Kaikkea Ganjan koneelta löytyykin. :D

Netti ei toimi mummolassa. :< En tiä koska toimii taas, eli koska palaan. Tai koska multa palaa hermot. <.<

Kuunteleeko Soneran asiakaspalvelun ihmiset koskaan ite sitä jonotusmusiikkia?
Kommentit (0)

You're my mother, my brother, you're my sister you're my pants~
Kirjoitettu: 21.09.2006, 17:40:11 (Muokattu: 21.09.2006, 17:41:23)
Niin mä sen vaan kuulen. :D Sen ihme Ain't no other man-renkutuksen. Ja se soi mulla ny päässä.

Muistin eilisen otsikon. Piti olla että "sinä saat minut luopumaan".

Olen tänään seikkaillut! :O Ensin seikkailin pelottavaan Metsätaloon (joku Helsingin yliopiston kirjaston yksikkö tj) ja kopioin n. 150 sivua sarjakuva-aiheisia graduja ja sitten etsin tieni Gloriaan. o.- Jossa piti olla sarjakuvanäyttely ninq ja Kalle oli komentanut että käy katsomassa ne.

Minä sitten kävin ja seikkailin ja perillä setä oli että o.O ei se oo vielä tänään ko lauantaina vasta, tää paikka on ninq kiinni (ÄLKÄÄ SITTEN PITÄKÖ OVIA SELÄLLÄÄN) nyt. Ja sitten sanoi että on siellä ylhäällä jotain tauluja että saathan sä ne käydä kattoon. :D Minä sitten hiivin portaita ylös ja kattelin sarjakuvat (jotka oli siis jo ripustettu) ja sitten takaisin alas. Paluumatkalla näin mainoksen vodkajuomasta jonka nimi oli CHOCOLATE SMOOTHIE ja olin ihan että o___o tota pitää maistaa joskus. Ko olin päässyt alas setä kysyi että oliko hyvä ja minä sanoin että olihan se ^^v ja setä sanoi että tule lauantaina taas ko on ohjelmaakin. :D Minä siihen että enköhän.

Sitten seikkailin Kakkugallerian (hasselpähkinä-suklaakakkua n.n) kautta takaisin tänne mummolaan. Jeijei. :D

Muoks: WTF JÄÄTELÖAUTO SOI TÄÄLÄ TAAS VAIKKA SE KÄVI JUST EILEN D:
Kommentit (0)

oli mielessä kiva otsikko mutta unohdin sen ._.
Kirjoitettu: 20.09.2006, 18:43:36
Helsinki on käsittämätön kaupunki. Täällä ei ole kenkäkauppoja. D:

Tai no on. Mutta kaikki saman ketjun liikkeitä jolloin kun yhdestä ei löydä sopivaa mallia ei löydä muistakaan. Tai sitten ne on jotain Blancoja jotka 1) on korollisia, 2) on kapeita ja 3) on kalliita. Pöhnö seikkaili sitten Kamppiin (jossa kävi hämmentymässä Blippossa, sitä söpöyden määrää! o___o"), sieltä Forumin ja Stockan kautta lopulta Kluuviin. Josta löysi Halosen. <3 Jonne olisi mennyt ensimmäisenä jos olsi tiennyt että siellä on kenkäkauppa.

Niin siis pöhnö etsi kenkiä koska kävellessään sateessa metrolle aamulla huomasi että kenkä vuotaa. >< Taas. Aina mun kengät alkaa vuotaa.

Enihuu, Haloselta löytyi kivat brittirock-popot. Nyt kelpaa tallustaa. :H

(Ihmiset tuijotti oudosti ko sovittelin miesten kenkiä Aleksilla. o.O Tai sitten se johtui siitä että sukkani ovat eri paria.)

Sain kutososan Intohimorikoksesta valmiiksi eilen. Hyvä minä! \o/ Haluisin niin siitä sarjakuvan, mutta ko en osaa piirtää. ><
Kommentit (0)

Oho~
Kirjoitettu: 19.09.2006, 18:01:58
No ko ei ole ehtinyt! D: Piti hakata pleikkaa ja hyviä vaimoo ja ties mitä kaikkea muuta. Ja sitten ei toiminut netti ja sitten unohdin ja ääää~ D:

Nyt toimii. :D Väkersin mummolassa siis nyt läppärin nettiin, kiva ko on nopee kone. <3 Jolla ei pääse keksiin. D: Pitää asentaa vielä netscape jos sillä pääsis. <.< Ei tule muuten mitään.

Tää näyttö on ihan tyhmä. D: 1600x1200-resoluutio TAPPAA SILMÄT mutta koska vapaasti suomentaen "valitsemasi resoluutio ei ole lcd-näytöllesi optimaalinen voipi näkyä kaikki vähän sumuisena" ja myöskin näkyy niin ei voi vaihtaakaan. >< Perkele.
Kommentit (1)

Red red red
Kirjoitettu: 16.09.2006, 10:56:16
Fionan uusi(n) levy on kyllä hieno. <3 Oon kuunnellut sitä kohta käytännössä vuorokauden (nukkumista ei lasketa) repeatilla. :D

Öö. Tuunasin eilen Ashleyn tyylin Popomundossa. Nyt sillä on liituraitahoussut ja stringit ja sinatra-tyylinen hattu ja punainen toppi ja valkoinen kauluspaita ja punainen huivi (kashmiria! :H) ja mustat nahkasaappaat ja musta nahkatakki. Parannusta siihen että ennen oli poikaparalla hotpantsit, korkkarit ja lateksitoppi. :D Ja ajoittain huivi.

Lupasin päivityksen päivittäin, en asiaa päivittäin. Mwah.

NP: Fiona Apple - Not About Love
Kommentit (0)

I really am
Kirjoitettu: 15.09.2006, 11:06:53
Noni, tein päätöksen ninq. Tossa pari päivää sitten, itse asiassa. o.- Bloggaan joka päivä jotain, oli se sitten kysely tai vaan ajatuksenpuolikas tuherrettuna epäselvällä käsialalla ja katkenneella lyijykynällä tupakkiaskin kanteen. Mwahah.

Jos pelkäät hampilääkäriä tai suhtaudut mätäpesäkkeisiin muuten kuin asiaankuuluvalla kliinisyydellä, älä luje tähtien välissä olevaa pätkää ninq. Ollos varoitettu.

*****************
Kävin hampilääkärissä. <3 Kyllä, <3. Hampi särki ikävästi ja nyt ei särje (ei tosin tunnu muutakaan :D) ja täti lupasi ettei särje enää~<3 Sanoi että olin reipas, mä olin vähän että o.O wtf, eihän tää ollut mitään. Kolme piikkiä ikeneen okei, mutta niihin tottui jo ala-asteella ko ei maitohampaat lähtenyt ja niitä kiskottiin varmaan yhdeksän irti. Piikkejä on pistelty juu. Ja ko viime kesänä vai oliko toissa oli nielupaise iskenyt ja piti tulehtuneet, mätää pesivät nielurisat veitsen kanssa tyhjentää, SE oli jotain missä voi sanoa että olin reipas ko vaan vähän älisin välillä mutta pysyin kiltisti paikallani. Ei tunnottoman hampaan poraaminen vaadi reippautta, mä vaan makasin siinä ja yritin hengittää nielu puolillaan vettä. Yllättävän vaikea tehtävä se, btw. :D
*****************

Nyt vois tehä töitä vaikka. Jos sarjakuvat kiinnostavat, niin www.nordicomics.net on paikka jonne mennä. (Alinka-suositus allekirjoittaneen tekemä. :H) Sinne minä skannailen sarjakuvakansia ja yritän keksiä edes jotain sanottavaa albumeista, asiasanoista puhumattakaan..mutta suosittelen ennen kaikkea hakua sanalla Sarjainfo, irtoaa meinaan paljon mielenkiintoisia artikkeleita luettavaksi, pdf-muodossa. Ja niitä artikkeleita minä nyt tässä alan syöttää.

NP: Fiona Apple - O' Sailor
Kommentit (0)

Soulmates never die
Kirjoitettu: 04.09.2006, 19:33:17 (Muokattu: 04.09.2006, 19:33:51)
(hajanaisia merkintöjä eräästä naisesta pääkaupungissa)


osaakin olla rankkaa käydä ostoksilla
tai hoitaa asioita, lääkäri oli myöhässä ja pahoitteli
mutta sanoin ettei haittaa
ehdin lukea Imagen loppuun

apteekissa oli vuoronumeroita ja jänniä putkia
pääkaupungissa on kai niin turvatonta
(ei minulla! tämä on minun kaupunkini)
että täytyy pitää masennuslääkkeet kellarissa
R-kioskilla oli sentään kaikki esillä ja palvelua sai
kun osasi pyytää

minulla on nyt uusi kapula sillä vanha ei toiminut
akku reistaili ja muutenkin pani hanttiin
mutta nyt kyllä kelpaa kun on
3,2 megapikseliä kameraa
mp3-soitin
valtavan suuri näyttö ja
lisämateriaalia, Ronaldinho-videoita (jos vaikka tulee bussissa tylsää)
en ottanut liittymää jossa on perhanasti puheaikaa
en kuitenkaan soita kellekään, menee hukkaan minuutit
ehkä joku muu keksii niille käyttöäkin

yskittää, vieläkin, viikko mennyt eikä loppua näy
mutta jos flunssapöpö on kuin kantajansa, niin
ei sillä ole kiirettä minnekään
Kommentit (1)

Uskaltaisitko lähteä yksinäisen merenkulkijan toveriksi?
Kirjoitettu: 25.08.2006, 20:01:49
Sorstalan :[ (poeka) says:
mitä te?
Laika [all stories are true] says:
mitäs. taija lähti seksimessuille ja mä jäin pelaan pleikkaa. :D

Taija siis lähti messuille avustajaksi kun tuttava on pyörätuolissa. Ninq. Ja minä kotileskeilen täällä sillä aikaa.

Mitäs. Oli häät. Oli kivaa, en osaa kertoilla niistä juuri enempää. Enkä haluu. :D Sori ny, mutta en haluu tarinoida sitä palasiksi. Minun päivä. No, meidän.

Outo olo. Sellainen että sanoja on niin paljon että halkeaa mutta ei mitään sanottavaa johon niitä käyttäisi. Muutenkin jotenkin kumma. Olen hirveän katkera kaikille jotka alkaa opiskella nyt, mäkin haluan oppia uusia kiinnostavia asioita ja käydä kursseja. Haluan löytää oman alani, tällä hetkellä ainoa mikä kiinnostaa tosissaan on kirjoittaminen. :D Ahahahaha moi laura, ei sillä elä. Mutta mikä muukaan kuin kirjoittaja voi tulla ihmisestä, jota kiinnostaa kaikki vähän mutta ei mikään syvällisesti?

Eikä helpota että uskon oikeasti osaavani kirjoittaa. Olen siinä hyvä. (Saako niin sanoa? o.O Tai uskoa?) Mutta toisaalta näitä tällaisia päiviä on aivan liikaa, näitä kun on sanoja mutta ei sanottavaa. Olsiko minusta siihen, kirjoittamaan paskaa kun ei hyvää irtoa, ja tekemään siitä paskasta edes kelvollista? En tiiä.

Nojoo. Mulla on tylsää. Huomenna sedän häihin, jos on kuuma niin mulla ei oo päällepantavaa. :D Namnam.

HAJOILEN! D:

Njoo. Emmätiä. :D Oikeen mitään. Oon taas ihan yliherkkä kaikelle mitä boytoy sanoo. Ja kun sillä on kiukkuaika taas niin se sanoo aika ikäviä tämän tästä ja sitten minä hätäännyn. -.-' Tyhmistä. Miksei me vaan osata olla? Tai minä. Kun tällaisia ihmisiä joiden kanssa ei vaan osaa olla ihmisiksi on useampikin niin vika on kai tässä päässä si. o.-

Läpäläpäläpä en osaa lopettaa. Tää on sitä mitä seuraa kun on sanoja mutta ei asiaa. x.X

Ja nyt minä tyhmä vielä erikseen kaivan ikäviä asioita irti tuosta pojasta. :D Ei jeesus miten voi ihminen olla tyhmä. :D
Kommentit (0)

It feels if you let it
Kirjoitettu: 26.07.2006, 19:20:14
Noni. Nyt se on tehty. :D Ja oli uskomattoman tyydyttävää.

Mulla siis on joulukuusi yhä parvekkeella. En saanut masennusaikana aikaiseksi korjata sitä pois. Ja sitten se vaan..jäi. Ja kun olisin tässä muutama viikko sitten ottanut sen veke partsilta ko isi ja äiti oli kylässä apumiehinä, niin eiköhän vastapäisen talon kyylä ämmä keksinyt että olisi hauskaa laulaa Joulupuu on rakennettu niin että tietää mun kuulevan ko olin tupakalla. -.- Ja selitti pihalla istuvalle tutulleen että onhan se joulu tietty kohta. Jolloin en vaan voinut antaa ämmälle sitä tyydytystä että olsin ottanut kuusen samana päivänä pois. :F

Eilen se sitten lauloi Tuillekin ko se oli ottamassa aurinkoa parvekkeella. Ja selitti (vaivautuneille) tuttavilleen siinä pihalla että tänä vuonna hän hommaa viisi joulukuusta ja jättää ne kaikki riviin parvekkeelle koko vuodeksi.

Joten. :H Nyt mun parvekkeellani on KORISTELTU joulukuusi. Take that, bitch! D: Ripustin siihen kuusenraatoon yöllä joulupalloja ja siitä tuli loppuviimeksi aika taiteellinen installaatio siitä, miten joulu on materialistista ja miten nykyään luonto valjastetaan kulutuksen käyttöön häikäilemättä. Go me. :D
Kommentit (3)

Anna itsestäsi muille, muuta sinulla ei ole
Kirjoitettu: 13.06.2006, 01:06:23
Nousin sängystä kirjoittamaan tätä kun sain inspiraation, herätyksen tai mikä onkin.
Olisiko ollut Famessa kun nuoret näyttelijänalut kertoivat ryhmälle suurimpia traumojaan. Haluan kertoa nyt omani, siinä järjestyksessä kun muistan niiden tapahtuneen.

Ensimmäinen oli kun täytin kahdeksan. Muistan että niihin juhliin panostettiin aika tavalla, olivathan ne ensimmäiset varsinaiset lastenjuhlat kouluaikanani (olen tammikuun lapsi, siis aloitin koulun sinä vuonna kun olin täyttänyt jo seitsemän). Muistan että kutsukortteihin liimattiin kiiltokuvia, keltaisia ja vaaleanpunaisia ruusuja ja orvokkeja. Ne kirjoitettiin lilalla tussilla, ohuella.

Kutsuin koko luokan. 25 oppilasta minun lisäkseni. Ja kuten Saaralle kävi (olen yhä varma että Maija on tehnyt sen kappaleen minun synttäreistäni) kävi myös minulle, juhliin tuli vain yksi. Paras kaverini Juha. Muistan että oli ihan helvetin paha mieli, äiti oli tehnyt kauheasti kaikkea hyvää - kukaan ei ilmoittanut ettei tule - ja kaksi kakkua kahdeksikon muotoon, olin niin ylpeä ja minulla oli uudet vaatteet.

Silloin tajusin ensimmäisen kerran, että minusta ei pidetä. Meni monta monta monta vuotta (jotain..12 tai 13) että pystyin edes ajattelemaan koko juttua itkemättä.

Seuraava trauma taisi tulla saman vuoden vappuna. Koulussa oli naamiaiskilpailut ja minulla oli ruskea samettihame, kissanhäntä jonka äiti oli tehnyt ja valkoinen kissanaamari (jota etsittiin tuntitolkulla, mistään ei löytynyt kissanaamareita enää kun olimme hakemassa). Sitten me osallistujat kävelimme tuomaroitaviksi ja kaikki minun edelläni olleet pääsivät jatkoon ja siirtyivät vähän sivummalle riviin. Muistan että sanoin mikrofoniin mitä esitän ja että opettaja sanoi jotain jota en kunnolla kuullut. Kävelin tyytyväisenä sinne samaan riviin ja sitten minut tultiin hakemaan sieltä pois. En ollutkaan päässyt jatkoon, jouduin kävelemään takaisin paikalleni ja jotkut tai kaikki, en muista kun häpeä humisi korvissa, nauroivat.

Seuraava oli joskus kolmannella luokalla. Olimme siskon kanssa kaksin kotona ja meille soitti joku mies. Sisko vastasi ja jutteli hetken ja pyysi sitten minut puhelimeen kun ei ollut itse halunnut osallistua hassujenpuhumiskilpailuun jossa voi voittaa tonnin. Mies sitten kähisi että jos olisi minä ja kymmenen kaveria mitä me sille tekisimme. Mihin istuisimme. Olin sen verran pentu etten tajunnut mistä on kyse ja oli vain hirveän hassua kihertää että naamalle~ ja kun kysyi että eikö mitään hassumpaa paikkaa keksi niin mumisin että palleille mutta se ei saanut selvää ja. En muista miten puhelu päättyi, en tiedä muistaako sisko koko juttua enää, en muista olenko kertonut tästä kellekään. Paitsi keksissä muuten olen. Meni muutama vuosi ja kun tajusin vähän paremmin niin..en tiedä, en muista. Tuntui pahalta, hävetti.

Neljäs tai viides luokka. Olin tönäissyt jotakuta tyttöä joka oli haukkunut siskoani ja hän kanteli Leenalle ja Helille. Minua vuotta nuorempia, vuotta siskoani vanhempia. Kun olimme kotimatkalla - sisko oli tullut vastaan pyörällä - koulusta ja ohitimme kadun jolla naapurukset Leena ja Heli asuivat, ne kävivät äkkiä kimppuun. Potkivat ja löivät, löin takaisin ja nappasin siskon pyörän, poljin karkuun. En muista löivätkö ne sitäkin, eivät varmaan, kun minulle olivat kostamassa. Siinä muuten mitään, mutta Leena oli minun ja siskon parhaita kavereita. Eniten hävettää se että menin karkuun.

Yläaste. Koko peruskoulun jatkuneen kiusaamisen kulminoituminen seiskaluokalla. Että se oli kamalaa aikaa, muut juttelivat minulle muka kaverina, manipuloivat minut käyttämään jotain harvinaisempia tai sivistyssanoja ja sitten nauroivat niille keskenään. Tämä ei satuttanut ennen kuin minulle kerrottiin asiasta.
Ei ensimmäistäkään kaveria johon voi luottaa. Jos erehdyin kertomaan tytöille kenestä pojasta tykkäsin niin tieto levisi minuutissa.
Pojat hakeutuivat seuraani kyllä, ainoastaan ärsyttääkseen ja saadakseen minut käyttämään aivojani pilkallisiin huomautuksiin ja läpsimään näpeille. Jotta voivat taas nauraa keskenään reaktioilleni, en oikein ymmärrä että mikä siinä oli niin hauskaa.

Kun täytin viisitoista, kutsuin Minjan ja Suskin meille. He jopa tulivat ja oli ihan hauskaa, kunnes seuraavana aamuna kun olimme keskenämme kotona ja kävin vessassa huoneeseeni oli tyhjennetty pullollinen Laura Biagiottin Lauraa. Äidin lempihajuvesi, kallis pullo, hirveä lemu ja minä olen allerginen voimakkaille hajuvesituoksuille. Tästä seurasi katkera riita perheidenkin välille, en muista enää miten se lopulta selvisi. Onneksi tehokas tuuletus auttoi eikä haju jäänyt esmes huokoisiin kattorakenteisiin. (Ja tämä riita toki käännettiin koulussa välitunneilla sitten niin että minä olin pahis kun kerroin asiasta ja minun perheeni otti koteihin yhteyttä ja Minjan isä rikkoi kahvinkeittimenkin suutuspäissään. Ja minä pieni sain siitä huonon omatunnon.)

Me olimme köyhiä. Olemme yhä alempaa keskiluokkaa mutta nykyään on varaa pitää useampia kuin yksiä ehjiä farkkuja kerrallaan omistuksessaan. Silloin ei ollut, ja kuten isoreisiset tietävät ne kuluvat helposti puhki sisäreisistä. Näin kävi minullakin ja jos ei juuri silloin ollut rahaa ostaa uusia ja vanhoja ei saanut paikattua, ei voinut mitään. Yhdellä historiantunnilla (istuin etupulpetissa) luokka alkoi vähitellen nauraa yhä enemmän. Nauru tarttuu minuun helposti ja kihersin mukana tietämättä että miksi. Kun opettaja kysyi mikä on niin hauskaa joku keksi sanoa että Höylänen pelleilee. Selvisi vasta koulupäivän jälkeen kun luokan ylimielisin tyttö tuli sanomaan että tiesinkö että housuni ovat rikki. Sanoin että tiesin juu. Ja sain vielä vähän myöhemmin tietää että katkenneita lankoja oli roikkunut näkyvillä ja koko luokka nauroi sille, ja sille että nauroin mukana selvästi tietämättä minkä takia.

Sitten menikin jonkin aikaa..lukiossa ihmiset olivat ihmisiksi ja oli kauhean hauskaa. Mutta teatterilla, yksissä ensi-iltabileissä, olisinko ollut jotain 19 vai 20 vai 21. Olin rakastunut Tarmoon, korviani myöten, ja minä ja Lasse (tyttö) sitten sopivassa humalassa keksimme että hei, suuteleminen on kiva harrastus. Ja kävimme myös Tarmon kimppuun ja huolella. Loppuilta menikin satunnaisissa iskuissa ja jossain kohtaa eksyimme miesten vessaan, Lasse nuohosi toisella puolen kaulaa ja minä toisella. Emme kumpikaan olisi menneet mitenkään pidemmälle sen kanssa, varsinkin kun poika oli varattu, mutta taas kerran kuulin kuukausia myöhemmin että tämä Tarmo-herra oli sitten juorunnut puolelle teatteria että oli vain "leikkinyt meidän tunteillamme" kun olimme niin "valmiita vaikka mihin" vaikka oli selvää, että se oli vain yhteistä hauskanpitoa. Pitipä vain herran saada pönkittää miehistä egoaan tj, en tiedä. En välitäkään, oikeastaan, enää.

Noni, enää ei tule muuta mieleen. Siinä ovat minun kipupisteeni ja ne joita eniten häpeän, kaiken maailman nähtävillä. On muitakin, pikkujuttuja, jotka lähes kaikki liittyvät siihen että jossakin yhteisössä minusta ei pidetä. Moi olenko miellyttäjä. :D

Jos kömpis nyt takaisin nukkumaan. Ei kyllä väsytä mutta ei ole muutakaan tekemistä..poikkean keksillä vielä. Jåå.
Kommentit (0)

Kulje pehmein anturoin, täällä nukutaan
Kirjoitettu: 19.05.2006, 02:46:26
Iltaa. Tai yötä. :D Tai huomenta, päivää, milloin nyt siinä istutkaan.

Mää istun yöllä, nyt on meinaan se.
Olis taas semmonen olo että pitäs kirjottaa jotain elämää suurempaa oivallusta tj, mutta kun ei irtoa ei millään. :/ Olen yksinkertainen! En osaa oivaltaa!

Osaanpas. <.< Mutta en koskaan sitten enää muista niitä oivalluksiani. Mehmeh.

Omenakivennäisvesi on pahaa! Ostakaa ennemmin vadelmaa se on nam! Ja jos joku on kamalaa niin persikkamakuvesi HYI. Hyiyökällöähyii.

..yökällö. x3 hihii hassu sana.

Saatiin taas lääkkeitä, viikon tauon jälkeen. Kieltämättä tuntuu aavistuksen hysteeriseltä taas näin iltaa kohti, ihan kiva ko aktivoivat mutta olis mukava osata valjastaa tää energia johonkin järkeväänkin. Ninq vaikka hääjuttuihin tai siivoamiseen, hävettää ko Tui tekee kaiken koko ajan ja sitten väsyy enkä mä vaan osaa sanoa että annapa minä teen. Mua pitää komentaa. :/ Oon aina ollut semmoinen, syntynyt laiskansukat jalassa. (eiksoo söpö sanonta! varmaan joku virtolaisjuttu, emt.)

Nyt koklaan tota kuvajuttua miten se tulee. Tein avatarin Todd and Penguin-sarjakuvasta, toi on ihan ko minun Kapteeni ko se on tehnyt/tekemässä jotain pahaa! <3 (www.toddandpenguin.com, menkää sinne, se on ihana ja suloisin.)

Kommentit (3)

Pidä kättäni hellästi, kuten virtaa
Kirjoitettu: 24.04.2006, 19:23:10
Ihana päivä. <3

Heräsin jotain 20 vaille 2 kun äiti soitti. Sen jälkeen olen:

- syönyt n.n
- lojunut sohvalla aurinkoläikässä ja lukenut kirjaa
- pitänyt Taijaa kainalossa kun se nukqtorkkui, yhä luin sitä kirjaa, yhä aurinkoläikässä
- käynyt tupakalla aurinkoisella parvekkeella ja kuunnellut kun linnut pitää meteliä ja nähnyt sepelkyyhkyn lentävän ohi

Ja nyt oon tässä. Kohta alkaa Simssonit. n.n Life is grand~
Kommentit (1)

Maahinen neito saa suudella sulhoaan~
Kirjoitettu: 16.04.2006, 13:50:28
Totta se on. :H Mä ja Tui mennään naimisiin~<3 Elokuussa~<3 Jee~<3
Kommentit (3)

I'm the king of the rumba beat! D:
Kirjoitettu: 09.04.2006, 03:07:59 (Muokattu: 09.04.2006, 03:08:21)
With my maracas I go tsik-tsiki-boom, tsik-tsiki-boom!

Cuban Pete rokkaa. :H Pitäs kattoo Mask taas, jos sen vaan sais jostain käsiinsä. Mukavan aivotonta viihdettä.

Tahtoo Man on the moon-dvd:n. ö.ö Jos jollakulla on orpo semmoinen niin mulle saa lähettää. :H Otan vastaan.

Otan vastaan myös paljon muita juttuja. ö.ö Että kannattaa tarjota, voi olla että juuri sinun turhakkeesi pelastaa pienen pöhnön päivän!

Illat on mennyt valvomiseksi, ehkä toi lääke aiheuttaa sitten jo maanisuutta huu. Oon kyllä aika hyper ja niin. o.- Varsinkin just iltaa kohti. Hypshyps.

Njoo, vois nyt hypellä parvekkeelle (ei parvekkeelta :H) tupakalle ja sitten kömpiä kullan viereen unille. Jos vaikka tulis uni, ainakin haukotuttaa lupaavasti ny.

Niijoo Tiuku sai viimein tuotua mun tuparilahjan, jääkaappirunomagneetit. <3 Ne on aika kivat, viritin ne eilen jääkaapin oveen (tila meinas käydä vähiin :D) ryhmiksi alkukirjaimen mukaan ja runoilinkin hienosti:

ja jos juhlan jälkeen
on yksin ja itse enemmän
alasti kuin kaupunki talven loputtua
ei meidän ole syytä kaivata
rakkautta tai että edes joku

Eikö oo hiano? :H (On se, niillä sanoilla mitä oli tarjolla tai sai rakennettua. -.- Tarvitsen lisäosia! Mutta ne ei mahdu enää! T____T)
Niin ja alempana lukee vielä että:
elämä on

Tietty. :H
Kommentit (2)

Still life
Kirjoitettu: 31.03.2006, 16:18:38
Moi oon hengissä vielä.

En tiiä. En saanut harjoittelupaikkaa, täksikään kesäksi. Eli musta ei vieläkään tuu mitään, valmistuminen viivästyy taas puolella vuodella ainakin ja. Meh. En oikeestaan välitä.

Ärsyttää ko äiti panikoi mun puolesta. Tukeudun mieluummin Taijaan ko äitiin tässä asiassa, kun äiti ei vaan yksinkertaisesti voi ymmärtää mitä tämä on.

Jos vaikka veis roskat kohta. Joo. Kekke tulee kylään piakkoin, pöhnöretriittiin. Toivottavasti se helpottaa pientä, sillon vähän vaikeeta taas.

No kellä ei olis? :D Mä keräilen ihmisiä joilla on vaikeeta ja sitten silitän niitä ja toivon että se auttaa.

Jännä pysähtyneisyyyden tunne.
Kommentit (2)

I feel the light betray me
Kirjoitettu: 08.03.2006, 18:35:39
Kirjoitin äidille sähköpostia:

Moi äiti <3

Kirjoitan nyt sitten mailia kun ei jotenkin saa sanotuksi asioita ääneen. Ei ole sinun vika vaan kai minun pään, emt.

Minuu pelottaa. Pelottaa että asiat menee ihan solmuun kun en saa tehtyä niille mitään, istun vaan ja katson miten kaikki menee päin helvettiä eikä se oikeastaan edes kiinnosta hirveästi. En välitä. Ja silti pelkään, pelkään sitäkin että nyt kun Taijan kanssa on hyvä olla ja kaikki tuntuu luontevalta, siltä että näinhän sitä ollaan aina ja aina, pelkään kuitenkin että jos joskus olenkin eri mieltä. En tiiä. Ihan tyhmää, tiiän.

Tuntuu vaan niin naurettavalta välillä. Voit ehkä - en tiiä - kuvitella miltä minusta tuntuu etten saa tehtyä mitään. Etten suoritettua kursseja nelosilla ja vitosilla, niin kuin oon aina saanut. Tulee semmoinen olo että oon ihan turha ja typerä, pelkästään laiska ja paska. Varsinkin kun pystyy kuitenkin kivoja asioita tekemään niin kuin menemään Tallinnaan ja siinäkin oli niin paljon säätöä..vaikka kyllä siinä passia hakiessa tuntui siltä että ei jaksa mitään, halusi vain ryömiä maton alle ja jäädä sinne. Tuntuu siltä ettei ansaitse sairastaa kun se vain sotkee kaikki asiat. Että ei parannu vain siksi ettei halua eikä siksi että ei jaksa, siksi että paraneminen tästä ei vaan ole niin nopeaa.

Ikävä kirjojen lukemista. Mutta (tänään hoksasin) yhdistän kirjat jotenkin kouluun ja siihen miten se ei etene, kirjastoalaa kuitenkin kun lukee ja niin. Joten ajatus kirjojen lukemista ahdistaa, ruudulta pystyy kyllä lukemaan ihan hyvin. Hölmöä.

Mutta niin. Tiedän kuulostavani paremmalta, välillä voinkin paremmin, tuntuu että tulevaisuudessa jossain on valoa. Tai että yleensä on jokin tulevaisuus, kaikkina päivinä ja hetkinä ei ole sitäkään. Kuitenkin. Tuntuu että haluan päästä sinne valoon mutta..en tiiä. En jaksaisi ryömiä eteenpäin, siinäkin on tekemistä että pysyy paikallaan. Ja se hävettää. Siksi en saa sanottua sitä puhelimessa, hävettää olla niin väsynyt ja huono. Ajattelin kertoa sairaslomastakin vasta kun sitä on saanut ihan vain siksi että hävetti. Te kuitenkin yritätte kaikkenne minun eteeni eikä koskaan oo rahaa mihinkään kun pitää elättää minua ja sitten en tee mitään. Loisin. Ja sitten kun saan rahaa niin ostan kaikkea typerää, kallista ruokaa tai piirrettyjä (Bambi oli pakko korjata viidellä eurolla mukaan Prismasta -.-) ihan vain siitä riemusta että tekee oikeasti jotain mielikin, että haluaa jotain. Sekin on aika harvinainen tunne, ollut pitkään.

Onneksi nyt on Taija. Se tietää näistä kelajutuista ja sossujutuista ja kaikesta, osaa auttaa tarvittaessa. Ehkä mä selviän, ehkä en. Mutta sen tiedän että en vaan jaksa repiä itestäni tämän enempää, riittää se sitten tai ei. Jos ei riitä niin sitten katsotaan mitä tehdään, vasta sen jälkeen. Tosi fiksua, mutta kun ei muuta voi.

Yritä kestää. <3
Kommentit (2)

Tuille
Kirjoitettu: 05.03.2006, 18:10:48
I'll be your water bathing you clean
The liquid piece
I'll be your ether you'll breathe me in
You won't release
Well I've seen you suffer, I've seen you cry the whole night through
So I'll be your water bathing you clean
Liquid blue

I'll be your father, I'll be your mother,
I'll be your lover, I'll be yours

I'll be your liqour bathing your soul
Juice that's pure
And I'll be your anchor you'll never leave
Shores that cure
Well I've seen you suffer, I've seen you cry for days and days
So I'll be your liqour demons will drown
And float away

I'll be your father, I'll be your mother,
I'll be your lover, I'll be yours
~ Placebo - I'll be yours
Kommentit (8)

Our mother shoulda
Kirjoitettu: 04.03.2006, 12:34:37
Haha oon pahis ja kopioin vaan tän raporttirantin toisesta blogistani. En jaksa kirjoittaa uudestaan. :D Tallinnan matka, olkaatten hyvät.

Se alkoi tosi huonosti. :D Tai no. Hankalasti. Edellisenä iltana menin hakemaan passia baarikaapista ja no. Se ei ollut siellä. Eikä missään muussakaan kaapissa, ei laatikoissa, ei jääkaapissa (no jos jokin ei ole siellä missä pitäisi, se on siellä missä ei pitäisi, ja jääkaappi ei todellakaan ole passin paikka) eikä vanhojen lehtien välissä lehtikaapissa. Se passi ei oikeasti ole tässä asunnossa.

No, selvittelin pienen paniikin jälkimainingeissa netistä ja hohoo, poliisisedät antaa pikapassin 45 euroa ja kahta valokuvaa vastaan. Joten aamulla junamatkan jälkeen (vohkin Iltalehden jonka joku setä jätti pöydälle junassa :H) kipikipi Kaartin poliisilaitokselle (passikuvan kautta) ja sieltä sai tosiaan nopeesti. o.O Parikymmentä minuuttia siitä kun lomake ja valokuvat jätti niin ta-dah, passi.

Sitten kipitimme Länsiterminaaliin. Muuten hyvä mutta. Kun oltiin kävelty ratikalta melkeen terminaalin ovelle (800 metriä on PITKÄ matka siinä tuulessa :E) Taija tajusi että tota noin se lähtee kyllä Katajanokalta. (Okei, se oli kysynyt multa että lähteekö Länsiterminaalista ja mä sanoin että joo, mutta EN MÄ TIENNYT että niitä on muitakin!) Joten bussilla Ruoholahteen, metrolla Rautatieasemalle, sieltä kipikipivipel Manskulle ja sieltä nelosratikalla oikeaan terminaaliin. Ja ehdittiin hyvin ihan vallan odottelemaankin.

Menomatkasta en muista juuri muuta ko että syötiin buffetissa ja sitten istuttiin..kahvilassa joo. Luin sen vohkitun Iltalehden ja odoteltiin että oltiin perillä.

Perillä taksilla hotelliin. Se hotellihuone oli aivan ihana (ja hotellikin kaunis n.n), vino katto ja prinsessaikkuna syvennyksessä. Siinä oli ihana istua. n.n Jätettiin kamat sinne ja paineltiin saman tien..minne me mentiin? o.O Niin, Viru-keskukseen ostamaan Taijalle pashminahuivi illaksi. Ja etittiin mulle tiaraa mutta mistään ei löytynyt. T______T~ Sitten kipikipi takaisin hotellille (ruokakaupan kautta) ja tälläytymään balettia varten.

Baletti oli niin hieno. n.n Mutta olin niin väsy että meinasin nukahtaa ekan näytöksen (kolme näytöstä~ T____X) loppupuolella. Miksi se tarina on niin venytetty? x____X Ekan tunnin puolentoista jälkeen oltiin ninq..siinä kohtaa ko Romeo ja Julia pöxi. Se rakastelukohtaus tanssittiin kyllä tosi hienosti ja Julia oli ihana. n.n Romeo oli ihan pökkelö mutta Mercutio! IIIIIIH~
Mutta ne ihonväriset trikoot muutamalla tyypillä oli liikaa. Seriously.
Toinen näytös meni vähän paremmin kun se oli lyhyempi ja siinä oli äksöniä. Mercutio kuoli kyllä perkeleen kauan ja hyppyisästi, mutta annettakoon anteeksi kun se oli niin ihana. :D Sen näytöksen jälkeen me lähdettiin sitten nukkumaan, tarina on ihan tylsä kun siinä ei oo enää Mercutiota eikä me haluttu katsoa vielä kahta kymmenminuuttista hyppivää kuolemaa.
Niinja! Siellä taustalla hyppi semmoinen tosi suloinen nuori poika. :D Varmaan koko baletin nuorin, semmonen myöhäisteini. Sillä oli tosi pitkät tikkujalat! Semmoinen oikeen rimppakinttu. :D Puolet siitä mitä niiden vanhempien miestanssijoiden lihaskimppukoivet oli. Vähänkö söpö. n.n

Takaisin hotellille. Pidettiin vähän piknikkiä ja istuttiin ikkunalla. Päätettiin muuttaa Tallinnaan (semivakavissaan :D) isoina. Sitten petiin.

Aamulla lähdettiin aamupalan (joka oli tosi hyvä~ n.n) jälkeen etsimään miulle kampaajaa. Löytyi nopeasti ja helposti ja nyt mulla on paitsi kulmakarvat ja ripset myös punainen tukka. :H Pannaan Taijan kanssa tähän vielä kirkkaampi punainen päälle jos se vähän söisi tota rubiinihehkua pois ko tästä tuli vähän väärän sävyinen. :/ Mutta ei paljon maksanutkaan.

Sitten shoppailua. Kirjoja~ ö.ö Paljon kirjoja, siellä oli ihania kirjakauppoja joissa oli englanninkielisiä kirjoja ja parempi valikoima niitä kuin Suomessa missään. Japanilaistakin! Jei! Kuolasin siellä Umberto Econ On literaturea mutta en ostanut sitä kun en kuitenkaan lukisi..mutta miten hyvältä se näyttäisi miun kirjahyllyssä! ö.ö

Shoppailun jälkeen taksilla satamaan. Kauhea jonotus mutta päästiin laivaan jossa istuttiin tiukasti baarissa koko matka. Jalat ihan kuolleet ja selkä ja kaikki. x___X Pelasin gameboyta ja Taija virkkasi. :D

Helsingissä joku Irina heitti meidät rautatieasemalle ja sitten mentiin junalla Turkuun. Nyhjättiin, kuunneltiin Taijan ämpärisoittimella jaetuilla kuulokkeilla Placeboa ja aiheutettiin pahennusta puhumalla lesbojutuista ja mielenterveysongelmista. Oli oikein mukava matka se. n.n

Random quote matkalta:
"Mä otan nää urheilusivut ko oon niin äijä. *rapirapi* o.- ..tää on jääkiekkoa. :H"
- Laika, junassa menomatkalla Helsinkiin
Kommentit (0)

Sometimes my eyes go swimming
Kirjoitettu: 28.02.2006, 11:55:33
MOI!

Pitkästä aikaa. Kiva tavata. ^^ Mitä kuuluu?
:D Joo oon vielä vähän maaninen-ish. Vaihdoin lääkkeet ja sunnuntaina otin ensimmäisen, olin sunnuntai-iltana kuulemma pelottava (no tuntui että olsin ollut humalassa joten :D ehkä olinkin) ja niin. Mutta se on rauhoittunut, olen vaan jotenkin kummasti..pirskahteleva.
(Loistava tila mennä tapaamaan tytön isiä ja Leenaa. :D Huzzaaa.)

Tolla hemmetin kissaneidillä on taas kiima. x___X Kurrurrurrururrur~ Ja kapteeniparka vaan makaa silleen o___O WHAT DO YOU WANT FROM ME, WOMAN?????
Aika söpöjä. x3

Kirjoitin uuden kokoelman! Kyllä, jokainen saavutus on voitto. Tosin tuntuu kauhean mitättömältä tuollainen kun siihen ei mennyt edes kauan. :/
Muutenkin tuntuu tyhmältä välillä kun ei kestä niin kauan kirjoittaa. :/ Sitten sitä lukee ihmisistä jotka hio kuukausia ja sitten mä oon silleen viisiminuuttiaOHOseonsiinämoi. No kyllä mäkin hion parina päivänä mutta se on silleen että lukee läpi ja vaihtaa ehkä yhden sanan jos sitäkään.

RAKASTAN TÄTÄ PIISIÄ!
My body's broken, yours is bent~
n.n
(Placebo - Every you every me)

Ja viitaten tohon edelliseen kommenttiketjuun: PIHKAT. TYHMÄ LAURA KO ET LUKENUT.
Olin meinaan viime viikon Nokialla. :D Ja viikonloppuna Taijakin oli siellä. :D

MUTTA. Kun Kimmo joskus käy Nokialla niin SITTEN tavataan. Tästä ei keskustella.
:P

Jåå. Pusmoi. <3
Kommentit (3)

I spy with my little eye
Kirjoitettu: 12.02.2006, 15:53:58
Mulla on nyt tyttöystävä. o.O Jännää.
Tosin ei mikään varmaan tästä muutu. :D Paitsi että on helpompi puhua tyttöystävästä eikä sanoa että "nainen jota tapailen".

Tuli samalla soitettua suku läpi. Mummot ja eno tietää nyt sitten että tykkään tytöistä ja että mulla on tyttö. Kaikki otti sen ihan hyvin, eno jopa parhaiten mistä yllätyin. Kun se kuitenkin on meidän suvun homofoobikoita..mutta äiti kyllä kertoi että eno on kysynyt siltä suoraan että seurustelenko Saijan kanssa. :D En seurustele, sillä on oma Lauransa ja mulla oma tyttöni nyt.

Sukujuhlat tuli käytyä. :D Taijan äiti oli vähän happamana kun tytär tuli tytön kanssa ja joku setä mulkoili murhaavasti mutta muuten oli kaikki tosi positiivisia ja mukavia. Ihan hullu suku mutta olipahan kotoisaa. :D Meidän suku on yhtä sekaisin.

Huomenna vien Taijan siskon luokse näytille. :3 Kiva nähdä sitä pitkästä aikaa. <3
Kommentit (11)

Setä on jotenkin sekaisin
Kirjoitettu: 09.02.2006, 13:38:38
se istuu liiterissä ja itkee ja nauraa~

Brokeback Mountain oli kyllä hyvä. <3 Puoli leffaa olin kyllä silleen että koskahan tohon Ennisiin tulee vähän syvyyttä -.- mutta tulihan sitä. Ih.

Oli jotenkin. Kaurismäkeläinen elokuva. :D Semmoinen hiljainen ja vähäeleinen, jäykähkö. Ninq Hollywoodin standardeihin verraten. Osasin kyllä odottaakin hyvää kun ohjaaja oli Ang Lee.

Ja siitä pitää antaa aina plussapalloja kun missä tahansa populaarikulttuurin tuotoksessa hahmo on homo mutta se homous ei ole loppuviimeksi sen hahmon pointti. Tai olihan se tässä, mutta ninq. Ei mitään kliseehomoja ranneliikkeineen, ja ennen kaikkea! Tämä elokuva ei kertonut homorakkaudesta vaan mahdottomasta rakkaudesta.

Lauantaina naisten tansseihin.
Perjantaina harjoittelupaikkahaastattelu.
Mitä hittoa mä paan päälleni? o.O
Kommentit (1)

Ai ai Katinka
Kirjoitettu: 06.02.2006, 02:10:05
Tajusin tänään että oon jo ihan pennusta asti ollut sitä mieltä että Miska soutaa joella-laulussa on Miska ja Petru. Kaksi poikaa. Mitään Petraa sinne tarvita sotkemaan.

Jännä miten luontevaa se onkin ollut mulle aina. Nyt vanhemmiten on hassua kun huomaa vaikka jostain elokuvista mistä on pentuna tykännyt että ai kato tässäkin on homoja. :D Ja sarjoista ja kirjoista ja kaikesta.

Son vaan ollut aina niin. Kaksi poikaa voi olla yhdessä ihan yhtä hyvin kuin poika ja tyttö. Tytöstä ja tytöstä sai isin pornolehdistä (joita luin kuusivuotiaana ja joissa naiset sai aina organismin kunnes olin jotain kymmenen yhdentoista ja tajusin eron kun sain kokemuspohjaa orgasmin käsitteelle) vähän outoja kuvia, jotain semmoista että silleen voi olla mutta kuitenkin jossain kohtaa tulee mukaan mieskin.
Porno on kivaa. :H
Mutta siinä on aivan liian vähän lonkeroita.
:D Mistä tietää että on yö?

Ennen kuin nolaan itseni pahemmin, hyvää yötä. <3

(As if I'd give a damn. :D Elämäni on yhtä noloa tilannetta, pöhnö mikä pöhnö.)

(pus.)
Kommentit (2)

Seiniin autiotalojen
Kirjoitettu: 30.01.2006, 16:40:10 (Muokattu: 30.01.2006, 20:47:55)
Haluaisin kirjoittaa:

sunnuntaiaamuista kun venyy sängyssä, vieressä lämmin paikka
sähköisistä kissanpennuista jotka saavat sähköiskuja kun painivat
haparoivista kosketuksista
eksyneistä silmistä
haparoivista silmistä ja eksyneistä kosketuksista
ihmisvihasta
yksinäisyydestä
sodasta koko maailmaa vastaan, miten siinä häviää
laivoista jotka eivät löydä kotiin
kapteeneista joilla ei ole kotia, jotka sotivat
näytelmän! joka saa ihmiset katsomaan itseään
matkasta joka ei pääty kuin yhden ihmisen osalta, jota muut jatkavat eteenpäin
matkasta joka päättyy sille joka sitä jatkaa
sypresseistä
kädestä joka tarttuu toiseen, miten sormet kietoutuvat toistensa lomaan ja kaikki muuttuu
kirkontorneista jotka repivät taivaaseen reikiä
merestä
tikanheitosta
aalloista jotka murtuvat
kirjeistä joihin kukaan ei vastaa
kirjoista joita kukaan ei lue
hylätyistä vaimoista ja miehistä

jne.

Eikä löydy sanoja. T______T
Tahtoisin jatkaa Intohimorikoksen sarjaa mutta sen tarina on mulle liian selkeä, tulisi toistoa ja itsestäänselvyyksiä ja kaikkea epäolennaista.
Major ynf.
Kommentit (0)

Yömusiikkia~<3 (rant!)
Kirjoitettu: 27.01.2006, 01:18:11 (Muokattu: 27.01.2006, 01:18:43)
Lonely Lola Cherry Cola girl
how much did they pay you for your smile?
Alone in your own creamin' soda world
maybe you were happy for a while

Itsepetos on mahtava voima. o.- Jännä miten hyvin sitä osaakaan harrrastaa ilman että tajuaa yhtään. Be all you can be, eh? Be all you can be.
Or at least think you are, so you don't have to get your lazy ass off the bench and DO SOMETHING about things again. Remember how that feels?

Lola you're a star tonight
Don't let them pluck you from the sky
Oh, Lonely Lola everybody knows
Everybody calls themselves your friend

Sitä mullei ookaan ikinä ollut. o.- Että kaikki haluis olla mun ystäviä. Mä en oo niin helppo ihminen, luulisin..mä oon kuitenkin aika vahva persoona ja vihaan muotteja ja tykkään kiertää sääntöjä ja kaikkea.
Yleensäkin säännöt on aika perseestä. Paitti semmoset kivat ja hyvät säännöt. Ninq vaikka perustuslaki ja silleen. (Kirjastolaki! <3)

But later on tonight when it gets cold
Lola who's a-gonna hold you then?
There's something in your eyes tonight
forget them and take it in your stride

Take it in your stride on ilmeisesti jokin sanonta. Pitää muistaa ottaa selvää mitä se tarkoittaa. Tietäisiköhän Cambridge..o.-
"take sth in your stride British, American & Australian, American take sth in stride

to calmly and easily deal with something unpleasant or difficult and not let it affect what you are doing "
Tiesi. <3 Ooh rakastan näitä sanoja vaan enemmän. <3

My friends told me 'bout how you've been getting out
but no-one seems to know your name
Slide on through the crowd and let them talk aloud
They only want to hold ya
Do they really know ya Lola?

Se on jännä miten ihmiset muistaa aina mut mutta ei mun nimeä. Tosin en mäkään koskaan muista kenenkään nimiä että. :D Mutta silti..hm. Tästä heräsi muisto. o.-
Lukiossa kävin terveystiedon tunnilla jostain syystä opettajanpöydän luona ja näin nimilistan. Ninq poissaololistan ja niin. Ja jokaisen nimen kohdalla oli joku tuntomerkki ja mun kohdalla luki että "iso".
En oikeen tiiä mitä olsin ajatellut siitä. o.- Olsi loukannut vähemmän jos siinä olsi lukenut suoraan että "läski" tj, koska kamaan, mä OLEN läski ja se ON mun selkein tuntomerkkini noin ninq glance-perusteella mutta..iso? Jotenkin niin raivostuttavan sievistelevää. Ynf.

So you say you're Lonely, Lola, sure
Everybody gets that way sometimes
But Lonely Lola you could know the cure:
wait it out and Lola, you'll be fine
It's easy if you try tonight
Don't sit there and keep on asking 'Why?'

Niin. Wait it out vai get up and do something.
Tässä tilassa kumpikaan vaan ei toimi. Pitää hivuttautua. Asia kerrallaan.
Ninq sanoin äidillekin tässä alkuviikosta. Ei jaksa montaa juttua päivässä. Se on joko koulu tai kauppa. Tai muu vastaava asia. Muuhun ei vaan kykene.
Ellen sitten oo itseohjelmoinut sitä jotenkin. o.- (En viittis millään mennä siihen itsesyytösvaiheeseen. x.x Perhana.)

Lola you're on fire tonight
Don't sit there and keep on asking 'Why?'

Ehkä Lolalla ei ole sairautta.
Ehkä Lola vaan haluis jonkun joka rakastaa sitä ja muistaa sen nimen.
Onnea Lolalle. <3

(Bic Runga - Lonely Lola Cherry Cola Girl
Rakas repeatilla soiva yömusiikkini.
The song of the season.
Wub.)
Kommentit (1)

Marjorie's dreaming of horses
Kirjoitettu: 23.01.2006, 20:07:38
Haluisinkohan mä tehdä jotain semmosta työtä jossa seksuaalivähemmistönuoria tuetaan ja rohkaistaan että homous (ja muut suuntaumukset) on ihan okei.

En tiiä. Tuntuu että ei musta ole mihinkään missä pitäisi kantaa vastuuta muista ihmisistä. Hyvä ko ittestäni kannan ja siitäkin huonosti.

Toisaalta tänään viimeksi juuri boytoy sanoi että Thank you. Ja kun kysyin että mistä niin vastasi että for being present. Lämmitti.
Sanoin että my pleasure ja siitä päästiin taas kaksimielisyyksiin jotta humahti. Se on vaan niin helppoa, varsinkin enemmän poikiin suuntautuneen biseksuaalin teinipojan kanssa. :D

Kuulostipas toi namutädiltä. o.O No emmä oo. Tahtois kyllä namia, ostin kaupasta karkkia mutta en tarpeeksi, näemmä. :F

Nyt tulee Käenpesä. <3 Jei.
Kommentit (3)

I want to see the places that you hide
Kirjoitettu: 19.01.2006, 01:21:02
Teach me to sleepwalk
there's nothing I want more
Teach me to sleepwalk
there's nothing I want more
Teach me to sleepwalk
there's nothing I want more
I know this feeling
I know this feeling well
~ Ben Lee - Sleepwalking

Mielettömät sanat tässä kappaleessa. Rakastan.
Miten voikin lopettaa noin hienosti. Ih.

Boston Legalissa oli tänääneilen niin voimakas teloituskohtaus että itketti. Ei siksi että olsin mitenkään surrut mutta. Olin niin..ninq. Overwhelmed. Mieletön intensiteetti, voi sydän. Sellaiseen kun joskus pystyisi kirjoittamalla niin. Iih. <3

Elämä vaappuu eteenpäin. Tänään oli parempi päivä vaikka tein kaikkea mistä yleensä väsyisin ihan mielettömästi. Mutta kun vain väkisin painoi eteenpäin niin kyllä siitä selvisi. Hassua.
Asiaa saattoi helpottaa pieni make-out-sessio sohvalla. Olen paitsi Nuuskamuikkunen myös sylihiiri.
Niin ja dramatic!seme.

Mut jos menis hei nukkumaan. ö.ö Kun on vielä hyvämieli ja kaikkea, inhottaa mennä petiin jos on pahamieli.

Muistin äkkiä proosarunoideantynkäni. Siinä sanottiin "älä tule pahamieli, tule hyvä mieli". Ja hakattiin pöytää.
Kommentit (1)

This is the way
Kirjoitettu: 17.01.2006, 08:45:26
Huomentaaah. x.x

Väsyttääääh. x.x Inhoan aikaisia aamuherätyksiä. :< Ei ne ole mua varten, olen yöeläjä ja jos herään ennen puoltapäivää oon tosi väsy ja cranky. :F Mur.

Okei, ehkä sei ole tervettä mutta mikä on? En minä ainakaan, se on varma. Jotenkin tuntuu että olen luovuttamassa tälle, etten edes yritä jaksaa enää. Käperryn vain kiltisti masennukseeni ja voi perkele unohdin TAAS ottaa lääkkeeni. >< Kaksi iltaa putkeen, tänä iltana on pakko muistaa. :F

Mun pitää hommata dosetti. :D Tai dosentti, ninq äiti onnistui sanomaan kun etittiin semmoista mummolle toissavuonna joululahjaksi.
Ehkä sen avulla pysyis selvillä viikonpäivistäkin. Mikä nyt on, tiistai? o.-
On tiistai. Piti oikeasti tarkistaa että tiistai vai keskiviikkoa. :D How sad.

Kissi haluaa jotain kun noin mekastaa. Varmaan hiekanputsauksen. Tah~
Kommentit (1)

<< Tuoreemmat Vanhemmat >>

[ Blogien etusivulle | Uusimmat bloggaukset | Blogipalvelun ohjeet | Blogilista ]

Blogit

   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy