ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Blogit: Dragon's Lair

Sivu 1 / 1 Blogia pitää Dragon-85

Rengas
Kirjoitettu: 14.07.2010, 20:27:37
Tänään, viiden vuoden yhteiselon jälkeen, huomasin rengastaneeni itseni - tai tulleeni rengastetuksi. Tajuan nyt olevani ympäröivän yhteiskunnan taholla jollakin tapaa merkitty mies, kuin mikäkin tarkkailun alainen pulu. :)
Kommentit (7)

Tarra
Kirjoitettu: 23.03.2010, 19:20:05 (Muokattu: 23.03.2010, 19:21:02)
Yhdysvallat tuntuu olevan tarrojen luvattu maa - niitä kun liimataan joka paikkaan, esimerkiksi auton takapuskuriin, osoittamaan jotakin tiettyä kantaa johonkin asiaan.

Eilen tunnilla törmäsin erittäin hauskaan tarraan erään opiskelijan kannettavan kannessa:
Aluksi se näytti tyypilliseltä poliittiselta mainokselta sini-puna-valko-väreineen ja tähtineen, mutta sitten kiinnitin huomiota tekstiin: "Ban Republican Marriage!" Kaiken kruunasi kaksi republikaanien tunnusnorsua kärsät vastakkain ja kieltomerkki päällä. :D

No, onhan sellaiset liitot kyllä kieltämättä luonnottomia ja muutenkin vastenmielisen tuntuisia... Syntyypä niistä vielä lisää republikaanejakin! ;)
Kommentit (1)

Politiikkaa
Kirjoitettu: 22.03.2010, 17:21:02
Tulipa sitten eilen vietettyä useampi (viisi?) tuntia television ääressä seuraamassa debaattia terveydenhuoltouudistuksesta.
Käsittämätöntä miten jokaisen pitää saada sanoa se oma sanansa (=käytännössä sama kuin edellisellä) asiasta ennen kuin siitä päästään äänestämään.
Ja äänestyksen vihdoin koittaessa meni televisiota seurannut satunnaisista opiskelijoista koostuva joukko hiirenhiljaiseksi, mutta kun esityksen läpimeno oli varmaa, alkoi se tavanomainen asioiden puinti. Olisi pitänyt kääntää välittömästi FOXNewsille, ihan vain nähdäkseni mikä on reaktio poliittisen spektrumin siellä päässä. :D
Kommentit (1)

Vaihtokokemuksia vol I
Kirjoitettu: 05.02.2010, 02:56:41
Taustaa: Olen vaihto-opiskelemassa Yhdysvalloissa Minnesotassa tämän kevään. Lyhyestä virsi kaunis. ;)

Ensimmäinen varsinainen koulupäivä alkoi varsin mielenkiintoisesti: American Government and Politics -kurssin alkuun aloitettiin mielenkiintoisesta ja ajankohtaisesta aiheesta, don't ask, don't tell -politiikasta. Ilmeisesti huomenna jatkuu keskustelu aiheesta, eli odotan innolla. :)

Muutenkin, tämä laitos vaikuttaa hyvinkin liberaalilta, on täällä oma GLBTA-ryhmäkin, johon tosin en ole vielä ehtinyt tutustua.

Täytyykin palata aiheeseen myöhemmin.
Kommentit (2)

Synttärit
Kirjoitettu: 10.10.2009, 02:30:28
Olipas taas vallan hauskaa DTM:n 17-vuotissyntymäpäivillä.
En kyllä osaa sanoa, millloin viimeksi olisi ollut yhtä mukavaa, etenkin kun tarjolla oli juomaa lempimaullani "ilmainen". :)

Tällaisia lisää, kiitos! :)
Kommentit (0)

Pitihän se tämäkin kokea
Kirjoitettu: 21.07.2009, 14:44:24
...nimittäin tiistaikrapula. Voisi olla ymmärrettävää jos kyseessä olisi ollut jokin opiskelijariento. Mutta kun ei.

Toisaalta, baarikierros Kalliossa maanantai-iltana oli kyllä ihan virkistävä kokemus. Ja tarkoitus oli siis käydä yksillä keskustassa. :D
Kommentit (2)

Jatkoajatus
Kirjoitettu: 16.06.2009, 00:59:25
Edellisestä tulikin mieleeni, että en todellakaan ymmärrä sitä kun ihmiset siteeraavat jotakin henkilöä englanniksi. Tämä siis niissä tapauksissa kun alkuperäinen lausahdus on esimerkiksi ranskaa tai saksaa. Miksi siis englanniksi suomen (tai alkuperäisen) asemasta?
Kommentit (6)

My two cents...
Kirjoitettu: 14.06.2009, 13:52:32
Wondering why people write their blogs in English on a Finnish site. Just to show that they can?
Kommentit (7)

Jälkitunnelmia
Kirjoitettu: 08.06.2009, 00:49:50
Taas on yhdet vaalit käyty, ja tällä kertaa olo ei ole aivan yhtä iloinen. Ei siksi, että puolueeni menetti yhden paikan, vaan sen takia että ne jotka paikan saivat olivat niitä samoja naamoja jotka ovat siellä ennenkin pyörineet - eikä yksikään heistä "nuori". Sama ongelma muidenkin puolueiden kohdalla.

Muuten tulos oli varsin mielenkiintoinen: vihreät kirivät yhtä moneen paikkaan perussuomalaisten ja kristillisdemokraattien kanssa, ilmeisesti Vasemmistoliiton kustannuksella. Ei sillä, ennemin minä vihreitä kannatan kuin vassareita.

RKP olisi voitu kyllä jättää rannalle ruikuttamaan. :D

Nyt on Soinilla näytön paikka: onko miehestä muuhun kuin suuriin sanoihin ja viihdyttäjäksi.

Onneksi muistakin puolueista pääsi läpi arvostamiani poliitikkoja, ainakin suuresti inhoamani Keskustan Anneli Jäätteenmäki ja Vihreiden Heidi Hautala.
Kommentit (3)

Viisuhuumaa
Kirjoitettu: 17.05.2009, 01:46:49 (Muokattu: 17.05.2009, 01:47:01)
Oikeaan osoitteeseen sitten meni tämän vuoden voitto. :)
Ja kakkossija myös... Jos maailmassa olisi enemmän niin kauniita naisia, voisin alkaa harkita heteroelämän kokeilemista.. :D
Kommentit (2)

Säälittävää(kö?)
Kirjoitettu: 27.10.2008, 09:20:01
Koulussa. Tuntia etuajassa... Pitäisiköhän tässä ihan huolestua, kun ei ole eka kerta? :P
Kommentit (0)

Vaalivoitto!
Kirjoitettu: 26.10.2008, 23:24:33 (Muokattu: 27.10.2008, 07:24:24)
Hyvä syy kerran-vuodessa-tai-harvemmin-bloggaamiselle: Vaalivoitto! :)

Tosin kuten olen aina sanonut, ei tärkeintä ole voitto, vaan Keskustan tappio. Erittäin iloinen olen Kuopion puolesta. :)

Mainittakoon myös, että omakin ehdokkaani pääsi kirkkaasti valtuustoon.
Kommentit (1)

Taiteiden yö
Kirjoitettu: 25.08.2007, 19:05:35
Olipas siinä yötä kerrakseen. Tuhottoman paljon ihmisiä liikenteessä. Minulla on jonkinlainen viha/rakkaus -suhde väkijoukkoihin - pidän ihmisistä, mutta liika tungos ahdistaa. :D

Oikeastaan ei edes tullut kätyä juuri missään - paitsi Bujinkan Budo Taijutsu -nätöksessä. Muun ajan vietin baareilemassa ja tutustumassa uusiin ihmisiin, opiskelijatovereihini. :)
Kommentit (4)

Back to school
Kirjoitettu: 23.08.2007, 16:36:53
Kolmen välivuoden jälkeen paluu koulun penkille tuntuu yllättävän hyvältä - ottaen huomioon, ettei koulu saatika ala ole sinne päinkään, mitä oikeasti olisi halunnut tehdä. Jännittää, mitä tuleman pitää. :)
Kommentit (2)

Helsinki
Kirjoitettu: 12.08.2007, 02:53:38
Niinhän siinä sitten kävi, että bloggaus jäi kun kotiin palasin :D Syytä sille on hankala keksiä... Jotenkin ei vaan viitsi kirjoitella jos toinen on katsomassa selän takana...

Paluu Helsinkiin oli miellyttävä ja tuskaton. Kuopion jälkeen pääkaupunki tuntuu niin kovin eläväiseltä. ja siitä minä pidän.
Kuten kellonaikakin kertoo, olen juuri tullut baareilemasta. Tai oikeastaan se ei kerro mitään, sillä eilenkin olin aivan valveilla pelailemassa Paper Mariota tähän samaiseen aikaan. :D
Tuli siis käytyä DTM:ssä pitkästä aikaa poikaystävän (ja siskon! - eihän me edes käydä siskon kanssa baarissa, enkä edes pidä homobaareista) kanssa. Ja yllättävän kivaa oli.
Jotenkin vain pidän Helsingin yöstä - siinä on elämää. :)
Kommentit (2)

Kalakukkokaupungissa
Kirjoitettu: 25.07.2007, 23:48:14
Hassua, miten voi saada pientä stressinpoikasta useamman päivän reissulla kotopuolessa. Aikataulu, tuo länsimaisen kulttuurimme kirottu aikaansaannos, jälleen vauhdissa!

Ystävät, tuttavat, sukulaiset, kumminkaimanserkut... Miten kaikkien tapaaminen tulisi mahduttaa yhteen reissuun? Eihän tietenkään ole mikään pakko - mutta kun haluan. Haluan nähdä kaikkia, jutella mukavia, huastella niitänäitä... you name it!

Se uudessa "kotikaupungissani" mättää: seuran puute. Poikaystävästä ei kuitenkaan ole korvaamaan niitä lukuisia muita ihmissuhteita, joita elämän varrella on päässyt syntymään. Mutta sitten kun on mahdollista tavata niitä kaikkia (siis ainakin mahdollisimman monta) muutaman päivän aikana... Se käy jo melkein työstä. Vaikkakin ihanasta työstä.

Istuessa tuomiokirkon puistossa ystävän kanssa, jutellen politiikasta ja maailmanmenosta... Sellaista minä kaipaan. Henkilökohtaiset kuulumiset saivat tällä kertaa väistyä joutavampien asioiden tieltä. Niitänäitä, tyhjäpäitä... Jes! <3

Onneksi tämä stressi kohta helpottaa ja voi palata takaisin Helsinkiin ikävöimään kaikkia rakkaita ihmisiä, nyhjäämään päivät pitkät kullan kanssa saamatta aikaan mitään. :)
Kommentit (5)

"Kotikontujen tienoita tervehtien..."
Kirjoitettu: 25.07.2007, 00:06:49
Kuinka voikaan olla tylsää, että aloittaa blogin, vaikkei edes tiedä aikooko bloggailla... Sitä se tylsä ja yksinäinen ilta teettää.

Hauska muuten pyöriä rakkaan kotikaupungin turuilla ja toreilla (ja etenkin Muailiman navalla) ja törmäillä tuttuihin. Helsingin melskeen jälkeen Kuopio tuntuu jopa kuolleelta. Mutta on se vaan niin rakas (viha-rakkaus -suhde) <3
Kommentit (4)

[ Blogien etusivulle | Uusimmat bloggaukset | Blogipalvelun ohjeet | Blogilista ]

Blogit

   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy