ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Video: Kosinta Flash Mobilla Brasiliassa

Camille • 19.03.2013 15:47 • 1 kommentti. UUTISET: SATTUMAT • ULKOMAAT

(Kuvaruutukaappaus Youtube -videosta)
Brasiliassa osataan kosia myös Flash Mobin voimin. 15. maaliskuuta julkaistussa YouTube videossa brasilialaismies esittää kosintansa miesystävälleen F * F -nimisen Flash Mob tanssiryhmän avustuksella.

Silmin nähden hermostunut brasilialaismies liittyy mukaan ulkoilmakahvilassa tehtyyn Flash Mob tanssiesitykseen ja kosii miestään, joka vastaa "Tahdon".

YouTube -videon yhteydessä julkaistussa kommentissa videon postaaja kertoo: "F * F tanssiryhmää pyydettiin auttamaan flash mob -kosinnassa, mihin suostuimme ilman muuta. Se oli erittäin hieno ele, joka säilyy muistoissamme ikuisesti... Toivotamme paljon onnea pariskunnalle!"

Katso kosintavideo:
Myös Suomessa on polvistuttu tänään tasa-arvoiseen kosintaan:
Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Ihan tuli tuosta videosta kylmiä väreitä, ihanaa! :) ja ihania tapahtumia viimeisen vuorokauden aikana Suomessakin!! jatketaan samaan malliin!
  rakastunut (ei rekisteröitynyt) • 20.03.2013 08:35
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy