ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Uusi selitys homouden syystä: homo saa ilot ilmaiseksi

vaeltaja2006 • 12.07.2014 08:49 • 11 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA

Katseleminen on ilmaista niin homoille kuin heteroillekin
Ennenkin on aavisteltu, että jotkut heterot ovat kateellisia homoille. Kun heteromies haluaa seksiä, on lähdettävä Tallinnaan tai Thaimaahan tai ainakin on tarjoiltava ensin ravintolassa parhaita shampanjoita mahdolliselle seksikumppanille. Toista on homoelämässä. Kun kaivataan seksikumppania, siinä ei vaihdeta rahaa. Luultavasti ainoastaan tarjotaan molemminpuolisia "palveluita", mutta sehän ei maksa. Amerikkalainen homoelämän "asiantuntija" Peter LaBarbera kertoi radiohaastattelussa asian ytimen: monet ryhtyvät homoiksi sen takia, että homolle orgasmi on halpaa.

Peter LaBarbera vastustaa homojen oikeuksia ja hän on perustanut homojen vastaisen ryhmän Americans for Truth about Homosexuality. Hän syyttää presidentti Obamaa, että tämä "on hulluna" gay-ihmisiin. Ohjelmassa kauhisteltiin, että USAn suurlähetystöissä ympäri maailman liehuvat sateenkaariliput. Joku salaperäinen voima ajaa Obamaa ja hänen hallintoaan tähän.

LaBarberan mukaan homot eivät ole "oikeita miehiä", koska he eivät vaivaudu perustamaan perhettä ja kasvattamaan lapsia vaan hakeutuvat helppojen ilojen seuraan. Ja siellä saa halpoja orgasmeja.

Jonkinlaisesta "kateellisuudesta" on ollut vinkkejä ennenkin. Kun aids iski 1980-luvulla, voi selvästi huomata, että kiihkeimmät homojen vastustajat iloitsivat siitä, että iloinen elämä sai surullisen lopun. Vai oliko se vain moralismia tyypillisimmillään?


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
LaBarbera ei taida tietää, miten kallista homon elämä oikeasti onkaan, mitä ilojen ilmaiseksi saanti oikeasti vaatii: kuntosali on homon kirkko, jos et käy kuntosalilla, olet luopio. Pitää olla viimeisen päälle sesongin merkkikuteet, tai vastaavasti uskottavat fetissireleet. Alushousut ovat sijoitus, deittisaittien selfie kuvissa ollaan puolialastomina. Tukka seuraa trendiä ja ihosta pitää pitää huolta. Ja tämäkään ei aina riitä jos naama on ruma, toisaalta dark rooom on aika demokraattinen...
Läppärit ja kännykät pitää olla viimeistä huutoa. Mitään sekarotuista hurtaa ei sovi ottaa, käytetystä autosta puhumattakaan. Design maksaa, kodin pitää olla edustava. Kulttuuria pitää harrastaa jo ihan näyttäytymisen vuoksi: oopperan liput ovat kalliita (mutta käsittääkseni halvempia kuin kausikortti lätkää..?), teatteriin pitää mennä ja katsomaan nykytanssia. Viikonloput pitää viettää Euroopan metropoleissa, lomilla sitten kauemmaksi. Orkut voi saada ilmaiseksi, mutta ilmaiseksi saaminen vaatii kyllä aikamoisia ponnisteluja. Ei ihme että homon viimeinen käyttöpäivä on siinä kolmenkympin hujakoilla...

*Voi olla hieman ironiaa...
  SaintJudy • 12.07.2014 13:12
Tuo Peter LaBarberan story kuuluisi oikeastaan tätä paremmin tämän sivuston keskustelupalstan kohtaan Perjantaikevennys. Harmillista, että hänen lausumansa ei ole vitsi. Tuollaiset tyypit osaavat saada sanomisilleen tilaa medioissa, olivatpa ne kuinka ääliömäisiä tahansa.

Minulle Peter LaBarbera näyttäytyy syvällä kaapissa olevalta homolta, joka elää vakavassa "puutteessa". Näitähän tyyppejä USA:ssa ja muualla paljastuu jatkuvasti. Itsensä hyväksyneillä homoilla ei olisi ikinä noin paljon aikaa ja kiinnostusta toisten seksuaalisista tavoista. Oma elämä on sinällään riittävän kiinnostavaa.
  JuhaniV • 12.07.2014 22:30
Juhani, itsensä hyväksyminen kaikkinensa ei tee elämästä välttämättä kiinnostavaa. Se ei takaa hyvää elämää.
  kala86 • 13.07.2014 16:47
Komppaan juhania siinä, että labarbera saattaa olla homo. Jos hänen mielestään homoksi voi "ryhtyä", hänellä itsellään on luultavasti kokemus siitä että näin on. Eli bisse/kaappihomo, sanon minä.
  Independent (ei rekisteröitynyt) • 13.07.2014 16:59
Se poistaa ainakin yhden ison taakan ihmisen harteilta. Vapauttaa kokemaan sitä hyvää mitä elämässä on.
  nameles • 13.07.2014 17:22
Homomiehethän ovat kaikista miehisimpiä, oikein miesten miehiä ; )

"pinta"homoja ei pidä erottaa "pinta"hoteroista, sillä molemmilla noilla on ihan samoja SaintJudy:n lokeroimia asioita.

Kaikki homot ovat montaa maata - tosin kaikki "homot"han eivät ole homoja laisinkaan, eivätkä edes heteroita, vaan niitä biseksuaaleja ja heillähän tuo "seksin harrastamiseen" typistyminen on erityisen tyypillistä, sen "rakkaan" aviopuolisonsa lisäksi.

Ehkäpä LaBarbera on semmoinen bisse (=kaappi"homo"), kun nehän monesti eniten homoja jahtaavat - kuten se Nokia-mission umpiuskovainen bisse-pappikin (papparainen oli naimisissa, haukkui homoja ja lesboja rippikoululaisille ja muutenkin, mutta jäi kiinni nuorukaisen pahaksikäytöstä).

Kommenttia muokattu: 13.07.2014 klo 23:19
  human • 13.07.2014 23:15
Human, montako kertaa sulle pitää sanoo sama asia: mene vaikka psykoterapeutin juttusille saamaan apua tuohon jatkuvaan pahaan oloosi; ehkä se auttaa myös pääsemään yli traumoista joita sinulla selvästi haukkumiisi asioihin ja ihmisiin liittyen on. Lopeta jo väärän tiedon levittäminen.
  kala86 • 14.07.2014 02:32
Kysymys nimimerkille kala86:
Oletko ihan oikeasti idiootti vai näytteletkö vaan?
  Havainnoija • 14.07.2014 03:24
Sulta vois "havainnoija" kysyä ihan samaa. Sun jutuissas on havaittavissa usein ihan samaa angstia kuin "humanilla".
  kala86 • 14.07.2014 15:19
Semantiikkaa-bematiikkaa, kyllä toi "miehinen mieskin" näyttää aika hinturalta kyrpä suussa...jos nyt sallinette alatyylisen ilmaisun.
  SaintJudy • 14.07.2014 15:36
Jotenkin nämä LaBarbera-henkiset totuuksia homoseksuaalisuuden syvimmästä olemuksesta esittävät typistävät ilmiön kamalan yhdyntäkeskeiseksi ja lihalliseksi. Minua säälittää kovasti näiden totuuden torvien ("vastakkaista" sukupuolta olevat) puolisot; tuntuu nimittäin sille, että näille puolisot ovat olemassa vain viran puolesta.
  smo • 16.07.2014 17:44
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy