ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

USA:n naisten joukkueen koripallotähti kertoo elävänsä samaa sukupuolta olevan kumppanin kanssa

Sami Mollgren • 04.08.2016 18:53 UUTISET: URHEILU

Elena Delle Donne numerolla 11 (kuva: Jayne Kamin-Oncea / AFP / Lehtikuva)
Yhdysvaltain naisten koripallomaajoukkueessa pelaava Elena Delle Donne on kertonut elävänsä samaa sukupuolta olevan kumppanin kanssa.

Vogue-lehden artikkelissa kerrottiin lähes kaksimetrisen koripallotähden jakavan aikansa joukkueensa ja puolisonsa Amanda Cliftonin kanssa.

Delle Donne pelaa naisten NBA-liigassa, the Chicago Sky -joukkeessa. Viime kaudella hänet palkittiin liigan arvokkaimpana pelaajana. Delle Donne on USA:n olympiajoukkueen avainpelaajia.

Riossa järjestettävien kesäolympialaisten avajaiset ovat lauantaina. Jalkapallo-ottelut käynnistyivät jo keskiviikkona.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy