ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Turku Pride käynnistyi pride-rauhan julistuksella

Sami Mollgren • 22.08.2016 11:10 UUTISET: PRIDE • KOTIMAA
Turussa käynnistettiin pride-viikko sateenkaari- ja Trans Pride -lippujen nostolla. Järjestyksessään kolmatta Turku pride -viikkoa vietetään 22.-28. elokuuta.

Avajaistilaisuus järjestettiin maanantaiaamupäivänä kymmeneltä sadekuurojen lomassa Aurajokirannassa. Tilaisuuteen kuului Pride-rauhan julistaminen teemaviikolle. Julistus kuultiin virallisten kielten lisäksi venäjäksi ja englanniksi.

Turun kaupungin kansainvälisyyspäällikkö Mika Akkanen kertoi kaupungin tervehdyksessä Turun olevan suvaitsevainen kaupunki. Sen osoituksena lauantaina kirjastosilta on määrä kaupungin aloitteesta valaista sateenkaaren värein.


Avajaistilaisuus oli katsottavissa livelähetyksenä Turku Priden Facebook-sivulla.

Viikon varrella järjestetään päivittäin monenlaista ohjelmaa erilaisista tapaamisista ja keskustelutilaisuuksista bileisiin. Lauantaina 27.8. viikko huipentuu pride-kulkueeseen, jonka reitti on Vanhalta Suurtorilta Puolalanpuistoon. Puolalanpuistossa järjestetään kulkueen jälkeen puistojuhla.Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy