ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Tunteikas video: Kaksospojat tulivat kaapista isälle

Sami Mollgren • 16.01.2015 13:37 • 6 kommenttia. SATTUMAT • ULKOMAAT
Kaksospojat Aaron ja Austin Rhodes päättivät kertoa homoseksuaalisuudestaan isälleen vuodenvaihteessa.

Isälle asia kerrottiin perheenjäsenistä viimeiseksi, Ohioon soitetussa puhelussa. Los Angelesissa asuvat 19-vuotiaat pojat tallensivat tunteikkaaksi kääntyneen tilanteen videolle ja latasivat sen YouTubeen. Molemmat joutuivat tunteiden valtaan asiasta kerrottuaan ja isän todettua asian olevan hänelle ok.

Tapauksesta kertoi Suomessa the Voice.


Veljesten ulostulovideota on katsottu lähes viisi miljoonaa kertaa.


Puhelun alussa aikansa nieleskeltyään Aaron saa kerrottua isälle olevansa homo - ja Austinin olevan myös. Austin sanoo, että eivät halunneet isän saavan tietää asiasta Youtuben kautta. Hän sanoo halunneensa puhua ennen sitä asiasta, ja olevansa vihdoin valmis kertomaan. Hän esittää toiveen, että isä voisi rakastaa veljeksiä myös jatkossa.

Isä toteaa hetken asiaa punnittuaan rakastavansa molempia poikiaan, ehdoitta. Hän sanoo, että poikien täytyy elää omaa elämäänsä.

Puhelun jälkeisissä tunnelmissa Aaron toteaa, että harteilta on pudonnut raskas taakka.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Ranneliikkelle parhaat kiitokset tästä videosta! Näinhän se esiintulo vanhemmille parhaimmillaan käy. Itsekin koin samanlaisen tilanteen kun vuonna 1984 soitin äidilleni että huomenna sun poikas tulee ulos miljoonalle katsojalle televisiossa teoksen Rakkauden monet kasvot (Weilin & Göös, 1984) toisena toimittajana.

Olin edellisenä iltana nauttimassa vertaistukea ja viiniä lähisukulaiseni Kersti Juvan luona, jonka puhelimesta soitin kun Ketti istui vieressäni rauhoittamassa.

Äiti naurahti hyväntahtoisesti ja sanoi tienneensä alusta saakka mun seksuaalisen suuntautumisen. Hän kertoi vain odottaneensa milloin itse otan asian esille. Äidistä ja silloisesta kumppanistani tuli hyvät ystävät. Isä oli kuollut jo aikaisemmin.

Olli Stålström
Setan periaateohjelman kokoaja 1974-76
  Olli Stålström • 16.01.2015 19:06
:´)
  Misu (ei rekisteröitynyt) • 16.01.2015 19:51
Todella nessuja kului. Ensin myötätunnosta nyyhkiessä, sitten naurua pidätellen. Laitappa Youtube-tekstitys päälle, niin meno muuttuu entistä hulvattomammaksi :). Aika monihan tuon on jo nähnytkin.

Ulostulo vanhemmilleni ei mennyt aivan noin hyvällä draamantajulla, vaikka vaikeata se olikin.
  Rubix • 16.01.2015 20:57
Videon kaksosilla on tukenaan toisensa. Mietin, että mitenköhän pojat ovat aikanaan toisilleen kertoneet asiasta.

Ei tuo ulostulo yleensä ole helppoa, ei. Mutta helpotus on kuitenkin suuri, kun ei enää tarvitse salailla. Surullisia tapauksia ovat ne, jossa on yksin salatun ominaisuutensa kanssa ja ympäristö kaupan päälle hyvin homokielteinen.

Nykyään on tietysti hyvä, että näistä asioista puhutaan sen verran, ettei tarvitse ajatella olevansa maailman ainoa samasta sukupuolesta kiinnostunut. Homoseksuaalisuudesta on myös helpommin saatavissa asiallista tietoa.
  smo • 17.01.2015 08:46
Kiitos, smo. :)
  martin • 18.01.2015 00:29
Poikien videota on katsottu jo miltei 15 miljoonaa kertaa.
  smo • 23.01.2015 21:43
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy