ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

TPS:n toimitusjohtaja otti kantaa syrjintää vastaan

Sami Mollgren • 26.08.2017 16:50 UUTISET: URHEILU • KOTIMAA
Jääkiekon SM-liigassa pelaavan Turun Palloseuran kiekkojoukkueen toimitusjohtaja Mika Eskola otti lauantaina julkaisemassaan Twitter-viesteissä kantaa syrjintää ja ennakkoluuloja vastaan.

"Pride of Turku" -tekstillä varustetulla sateenkaaritaustalla olevan TPS-logon yhteydessä oli teksti "Mustavalkoinen sydän ei hyväksy kapeakatseisuutta, syrjintää, ennakkoluuloja ja väheksyntää. Se ymmärtää, että maailma on värikäs".Joukkueen lippu nähtiin myös lauantain Turku Pride -kulkueessa. Liigatason joukkueet eivät tätä ennen ole juuri ilmaisseet ääneen tukea hlbti-vähemmistöihin kuuluvien yhdenvertaisuudelle. Kannanotto käynnisti sosiaalisessa mediassa heti mielipiteenvaihdon puolesta ja vastaan.Vuonna 1922 perustettu Turun Palloseura (HC TPS) on turkulainen jääkiekon SM-liigassa pelaava jääkiekkojoukkue. SM-liigassa joukkue on menestynein yhdessä tamperelaisen Tapparan kanssa. Se on myös SM-liigan ensimmäinen mestari.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy