ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Tiffanyn mainoksessa ensimmäistä kertaa miespari

Sami Mollgren • 11.01.2015 12:56 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
Yhdysvaltalainen 178-vuotisen historian omaava kultasepänliike Tiffany & Co. on käyttänyt mainonnassaan ensimmäistä kertaa miesparia.

Sen sijaan, että kuvassa esiintyisi kaksi satunnaista miesmallia, on Elle-lehden mukaan mainoksessa esiintyvät miehet oikeasti pariskunta.

Elle-lehti kommentoi, että vielä odotetaan innolla sitä päivää, jolloin hlbti-teemainen mainonta ei enää aiheuta kohahdusta.

Mainonnassa on viime vuosina näkynyt yhä enemmän homopareja.

Keväällä 2014 amerikkalainen Banana Republic -vaatemerkki otti mainontaansa mukaan homoparin.

Keväällä 2011 Ikean mainos aiheutti kohun italiassa. Mainoksessa oli miespari käsi kädessä ja teksti "olemme avoinna kaikille perheille". Etenkin konservatiiviset sanomalehdet syyttivät mainosta provokatiiviseksi ja osoitukseksi ruotsalaisesta imperialismista. Syksyllä 2013 italialaisen Barilla-pastavalmistajan ilmoitus siitä, ettei homoja ole yhtiön mainontaan tulossa, aiheutti kohun. Kilpailija Bertolli vastasi nopeasti tekemällä homomyönteisen mainoksen.

Syksyllä 2013 Israelin valtion energiayhtiön mainoksessa nähtiin homopari.

Suomessa Kingis-jäätelömerkkiä oli kesällä 2010 mainostamassa myös homopari. Keväällä 2014 Suomessa DNA Welhon "miljoona ruutua" -kampanjassa näytti niin ikään olevan mukana miespari.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Ja kommentit Tiffanyn naamakirjassa ovat tämmöisiä

"Love, love LOVE the new ad with the same sex couple getting engaged, Great that it's a actual couple as well, not just models. Best of luck guys, and I wish you both all the happiness in the world =)"

vs

rakkaudettomuuden uskomuksesta:
"you advertise to Sodomites.. you loose Christians (including this one).."


Ja oiskohan tämä sitten naisrakkaille suunnattu kuva Tiffanyltä?
fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net

Jenkkilässäkin on myös yleistynyt transujenkin käyttö mainoksissa
www.out.com
  human • 11.01.2015 16:07
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy